Προς το περιεχόμενο

Προβληματισμός για οθόνη!

vagdouk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας από μένα..

είμαι σε αναζήτηση καινούργιας οθόνης για αντικατάσταση της LG L227WT-PF.. που αν και δεν με έχει απογοητεύσει.. ήρθε η ώρα για 1920*1200 (1080). Αν ενδιαφέρεται κάποιος για το συγκεκριμένο monitor να επικοινωνήσει μαζί μου (αγορασμένο 2/4/2008).

Στο θέμα μας τώρα..

1ον: είμαι ανάμεσα σε 24' και 26'... η χρήση που κάνω είναι surfing.. office .. ταινίες και κανένα παιχνίδι.. γενικής χρήσης δηλ. και σε απόσταση .. max 1m. Υπάρχει η προοπτική και για μεγαλύτερη απόσταση αν την πάρω στο δωμάτιο και εκτελεί και χρέη τηλεόρασης κτλ. κτλ. για αυτό και ο προβληματισμός μου για τις ίντσες.. τι έχετε να προτείνεται σε αυτό;

2ον: Οι επιλογές που έχω βρει σε σχέση με monitor είναι οι παρακάτω....

24''

οι ακριβές.. που από ότι έχω δει προτείνεται στο forum.. οι οποίες ξεφεύγουν σε τιμή.. και έχουν και το θέμα ότι είναι με παραγγελία από το εξωτερικό.. ( έχω κακή εμπειρία με ένα 19' fujitsu που είχα παραγγείλει και ήρθε.. λίγο στραπατσαρισμένο.. και ταλαιπωρήθηκα να το αλλάξω.. κυρίως χρονικά)

Dell Ultrasharp 2408WFP 24" Widescreen LCD Monitor

NEC MultiSync 24WMGX3 Professional Gaming 24" Widescreen LCD Monitor

Από πιο φθηνά μοντέλα... οι all time classic

LG W2452V-PF TFT Monitor 24''

Samsung SM2494HS TFT Monitor 23.6''

Samsung T240

και

ASUS VW246H 24'' TFT

Asus VK246H TFT Monitor 24''

Από 26''

Samsung T260

Asus VW266H TFT Monitor 25.5'' και

Asus VK266H

Αν δεν πάω στα ακριβά 24άρια.. μάλλον δεν θα πάω... θα ήθελα τις γνώμες για τα υπόλοιπα.. με προτεραιότητα στα Asus τα οποία , δεν ξέρωγια πιο λόγο, μου έχουν γυαλίσει.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Η Dell Ultrasharp 2408WFP 24" πόσο εχει και που την βρίσκω?>

Dell S2409W 24'' ( 5ms ) 265.00 €

LG W2452V-PF 24'' ( 2ms ) 272.00 € εγώ πιστεύω εκεί ανάμεσα είμαι...

Οι τιμές ειναι απο '' http://www.skroutz.gr ''

αλλα δεν ξέρω ποιότητα εικόνας Ποια αξίζει περισσοτερο?

ΥΓ:βρίκα κ κατι άλλο

Philips 240SW9FS ( 5 ms ) 255 € περίπου. " http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=16225 "

ακούμε γνώμες!>

Δημοσ.

Από ότι έχω διαβάσει στο site μόνο εξωτερικό αξίζει, overclockers.co.uk, με γύρω στα 500 € μαζί με τα μεταφορικά. Ελληνική αντιπροσωπεία.. 650€..

Δημοσ.
Από ότι έχω διαβάσει στο site μόνο εξωτερικό αξίζει, overclockers.co.uk, με γύρω στα 500 € μαζί με τα μεταφορικά. Ελληνική αντιπροσωπεία.. 650€..

:-( για ποια απ όλες λες?>

Δημοσ.
Για το dell !

...και πάλι ακριβός ειναι ο dell, με 650 Ε παίρνεις άνετα μια 32'' TV ;)

και πολύ καλή μάλιστα!>

κ οχι 24'' αλλά 32'' μετά!

εγώ δεν ξέρω αν η Philips αξίζει ή LG τελικά??

ααα ρε vagdouk ετσι 'οπως πάει δεν θα μάθουμε ποτε!<

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο.. αλλά αν το σκεφτείς έτσι .. με τα 1000+ ενός eizo.. παίρνεις.. 42'' μπορεί 46'' tv.. όλα είναι θέμα ποιότητας.. χαρακτηριστικών και τι το θέλεις..

εγώ lg θα έπαιρνα..

άσε δεν θα μάθουμε ποτέ.. δεν βοηθάει κανένας.. και όσο περνάει ο καιρός.. είναι επικίνδυνο να την σκάσω την 500άρα.. χαχαχα

Δημοσ.

Για οικονομικο μονιτορ 24" κοιτα και αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168021

Εχει καλη ποιοτητα κατασκευης ειναι 1080 σε ταινιες και games ειναι εντυπωσιακο.

Το μονο αρνητικο αν μπορεις να πεις ειναι οτι θελει αρκετο καλιμπραρισμα για να ερθει και να δειξει οπως πρεπει.

Δημοσ.

Καλή περίπτωση.. όπως και το T260... απλά zero pixel.. μόνο η Lg.. και είναι στα ίδια επίπεδα.. από όσα έχω διαβάσει..

Δημοσ.

Στα ιδια επιπεδα δεν ειναι.Η Samsung ειναι κατασκευαστρια εταιρια πανελ και η ποιοτητα τους ειναι ενα κλικ καλυτερα απο την LG αυτο μπορουν να στο διαβεβαιωσουν αρκετοι εδω μεσα.Οσο για το zero pixel και εγω πριν παρω το συγκεκριμενο μονιτορ ειχα τους ενδιασμους μου αλλα αν διαβασεις και εδω οσο και σε αλλα φορουμ θα δεις οτι αυτο ειναι λιγο δυσκολο να συμβει πια, τα μονιτορ βγαινουν αρκετα προσεγμενα σε σχεση με το παρελθον.

Δημοσ.
Για οικονομικο μονιτορ 24" κοιτα και αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168021

Εχει καλη ποιοτητα κατασκευης ειναι 1080 σε ταινιες και games ειναι εντυπωσιακο.

Το μονο αρνητικο αν μπορεις να πεις ειναι οτι θελει αρκετο καλιμπραρισμα για να ερθει και να δειξει οπως πρεπει.

Sorry αλλά είμαι λίγο αντι-Samsung τύπος!>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...