Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με windows media player

ss13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι αρχειο ειναι? Λογικα ειναι κατι που δεν υποστηριζεται απο τον media player.

Αν βρεις τι αρχειο ειναι, googlαρε για να βρεις καποιο προγραμμα που να το

υποστηριζει και να το παιζει.

Δημοσ.
Με το Belarc Advisor στο multimedia δεν έχει τίποτα μου γράφει not detect , τι να κάνω ? :cry:

Τι δεν σου βρίσκει; Την κάρτα ήχου; Μήπως θα έπρεπε να κάνεις εγκατάσταση ξανά τους drivers;

Δημοσ.
Τι δεν σου βρίσκει; Την κάρτα ήχου; Μήπως θα έπρεπε να κάνεις εγκατάσταση ξανά τους drivers;

Ναι την κάρτα ήχου δεν βρίσκει δηλαδή δεν υπάρχει στο device manager δηλαδή υπάρχουν οι audio codecs , legacy audio codecs ,legacy video capture device , media control devices , video codecs στο sound στο video and game controllers υπομενού της λίστας !! Τους οδηγούς τους έχω περάσει αλλά η συσκευή δεν υπάρχει :cry: , πως να την ξαναεγκαταστήσω ; Αν μπορείτε πείτε μου πως !!:X

Δημοσ.

Υπάρχει μια περίπτωση να έχει απενεργοποιηθεί η κάρτα ήχου από το BIOS (αν φυσικά είναι ενσωματωμένη).

Κάνε έναν έλεγχο να δεις στο BIOS-Integrated peripherals αν είναι εντάξει.

Αλλιώς, αν απλά ήταν θέμα εγκατάστασης, θα σου έβγαινε με ερωτηματικό στο device manager.

Δημοσ.
Υπάρχει μια περίπτωση να έχει απενεργοποιηθεί η κάρτα ήχου από το BIOS (αν φυσικά είναι ενσωματωμένη).

Κάνε έναν έλεγχο να δεις στο BIOS-Integrated peripherals αν είναι εντάξει.

Αλλιώς, αν απλά ήταν θέμα εγκατάστασης, θα σου έβγαινε με ερωτηματικό στο device manager.

Ευχαριστώ micos000 , θα το δω και θα σου πω !! :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:53 ----------

Το είδα micos000 στο bios αυτό που μου είπες αλλά δεν είδα πουθενά τέτοια επιλογή , στο device manager μου βγάζει με ερωτηματικό το audio device on high definition audio bus στο other devices και λίγο πιο κάτω το Atmel TPM με ερωτηματικό , τι κάνω ;

Δημοσ.

Αν σου βγάζει ερωτηματικό, τότε θέλει drivers. Μπες στο site της μητρικής και κατέβασε τους ανάλογους για το μοντέλο της μητρικής σου.

Αλήθεια, ποιά μητρική έχεις; Laptop είναι; Το Atmel TPM είναι για smart card.

Δημοσ.
Αν σου βγάζει ερωτηματικό, τότε θέλει drivers. Μπες στο site της μητρικής και κατέβασε τους ανάλογους για το μοντέλο της μητρικής σου.

Αλήθεια, ποιά μητρική έχεις; Laptop είναι; Το Atmel TPM είναι για smart card.

Το R61 είναι αλλά τα προβλήματα λύθηκαν και τώρα είναι όλα εντάξει , τώρα με τα xp είναι πύραυλος . micos000 Ευχαριστώ πολύ για όλα !!! :devil:

• 2 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας! Εχω κι εγω ενα προβλημα με τον ηχο ,μολις εκανα φορματ και ολα καλα, το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχω καθολου ηχο...τιποτα!Ουτε το windows media player παιζει και βγαζει οτι η συσκευη ηχου ή δεν υπαρχει ή ειναι κατεστραμενη.Οταν παω να μπω στην ενταση ηχου λεει οτι δεν υπαρχουν συσκευες μειξης.μου ειπαν να εγκαταστησω το ac '97 audio codec ή το cccp που δεν ξερω και τι ειναι,εγκατεστησα και τα δυο αλλα τιποτα...τα ιδια μου βγαζει.Δεν ξερω τι να κανω ,παρακαλω αν ξερει κανεις τι φταιει να με βοηθησει.!

Δημοσ.

Το πρόβλημά σου είναι άσχετο με τον Windows Media Player. Δεν έχεις εγκαταστήσεις τους οδηγούς για τη συσκευή ήχου του υπολογιστή σου. Θα βρίσκονται στο συνοδευτικό CD της μητρικής κάρτας, κατά πάσα πιθανότητα.

Δημοσ.

Ναι, αρκεί να γνωρίζεις κατασκευαστή (π.χ. ASUS, Gigabyte κλπ) και ακριβές μοντέλο της μητρικής κάρτας. Μετά, πηγαίνεις στο site του κατασκευαστή και ψάχνεις στα downloads για το μοντέλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...