giorgoski Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Πως μπορώ στα windows xp να γράψω κάποια συγκεκριμένα γαλλικά γράμματα(οπως πχ. το γράμμα C με περισπωμένη από κάτω).Γνωρίζω ότι βγαίνει με ALT και 0199 σύμφωνα με τον πίνακα χαρακτήρων.Γίνεται να βάλω δικό μου συνδιασμό στο πληκτρολογιο για να βγαίνουν τέτοιοι ειδικοί γαλλικοί χαρακτήρες χωρίς να πατάω τέτοιους πολύπλοκους συνδιασμούς;
coolman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Θα προσθέσεις Γαλλικό layout στο πληκτρολόγιο σου. Νομίζω είναι Πίνακας ελέγχου->τοπικές ρυθμίσεις ή κάτι τέτοιο (λινουξας γαρ). Έτσι με Alt+Shift θα εναλλάσσεις Αγγλικά, Ελληνικά και Γαλλικά. Βέβαια πρέπει να βρεις και ποιος χαρακτήρας αντιστοιχεί σε κάθε πλήκτρο αλλά αυτό είναι πιο πολύ θέμα συνήθειας.
giorgoski Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Θα προσθέσεις Γαλλικό layout στο πληκτρολόγιο σου. Νομίζω είναι Πίνακας ελέγχου->τοπικές ρυθμίσεις ή κάτι τέτοιο (λινουξας γαρ). Έτσι με Alt+Shift θα εναλλάσσεις Αγγλικά, Ελληνικά και Γαλλικά. Βέβαια πρέπει να βρεις και ποιος χαρακτήρας αντιστοιχεί σε κάθε πλήκτρο αλλά αυτό είναι πιο πολύ θέμα συνήθειας. έχω προσθέσει τη γαλλική γλώσσα.δε βοηθάει σε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.