pagratios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Έκανα scandisk στον σκληρό με τα windows και το σταμάτησα στο 15% της 4ης φάσης και τώρα μετά το loading με το logo των windows αμέσως μπλε οθόνη. Φτιάχνει αυτό κάπως εκτός από format? Στην μπλε γράφει: Stop: 0x00000024 (0x00190203, 0x8A436628, 0xC0000102, 0x00000000) edit: άμα είναι σε λάθος μέρος να μεταφερθεί!
duffyduck Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Πρέπει να bootαρεις απο το CD των XP. Να μπεις στη recovery console (καπου λέει να πατήσεις r για recovery console). Και μετα να κανεις chkdsk /p /r στο σκληρό. Ίσως ο σκληρος να έχει bad sectors. Αν συμβαινει αυτο τότε η διαδικασια θα πάρει ωρες. Όμως έτσι 8α μπορεσεις να bootαρεις τα Windows και να σώσεις τα αρχεία σου. Μετά κάνεις αλλαγη του σκληρου με άλλο, και αν είσαι μέσα στην εγγύηση τότε δεν πλειρώνεις τίποτα. Δες και εδω μια συζήτηση: http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/419200.html
pagratios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δεν πάει στο repair!Με το που γράφει τα δικά του πηγαίνει στο menu που κάνει εγκατάστασης! Γίνεται να κάνω κάτι με άλλο λειτουργικό!Όπως το livecd του ubuntu?
pagratios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Πέτα τα σου λέω !!!! ;-) Εκτός από αυτό καμιά ιδέα?
pagratios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Τελικά έφταιγε το cd έβαλα ένα άλλο και όλα οκ!!!Αλλά την chkdsk /p /r δεν την αναγνωρισε μάλλον γιατί δεν έβαλα κενά
duffyduck Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 @washcloud σε αυτο έχεις δίκιο, όταν βάζεις τον διακόπτη /r , o διακόπτης /p ενεργοποιείται αυτόματα. Εγώ όμως βάζω και τα δυο για καλό και για κακό. Οπως και να 'χει, ε΄πιζω να κατάφερε να bootαρει στα Windows.
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...αν όμως δεν μ' απατάει η τσούλα η μνήμη μου, τα εξπιά δεν καταλαβαίνουν αν τους πεις chkdsk /p /r με τη μία...
pagratios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Παίδες όλα καλά!!!Μπήκε έκανε και μόνο του check disk και όλα οκ!!!Ευχαριστώ πολύ!!!
karabouzouk... Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ετσι όπως το λέτε....BSOD με το καλημέρα.. μάρκα acer 5930G... μόλις μπαίνει στα windows μετά από λίγο όλα μπλέ.... επειδή είναι ολοκαίνουριος θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι hardware πρόβλημα... στο θέμα...προσπάθησα να κάνω recovery χωρίς τα cd νομίζοντας ότι μόνο το κρυφό partition αρκεί....πάτησα απο το μενού έναρξη λοιπόν (οσο προλάβαινα..) να κάνει recovery, και με την επανεκίνηση μου λέει ότι χρειάζεται cd και αν δεν το έχω να επικοινονήσω με administrator ή κάτι τέτοιο.... και με κανένα τρόπο να μην θέλει να ξεκινήσει ξανά τα windows (έστω και προβληματικά)....μου βγάζει κάθε φορά το ίδιο... ιδέες για recovery εκτώς από το να το πετάξω μιας και δεν είναι και δικό μου..! cd δεν υπάρχουν...(έπρεπε να τα φτιάξω εγώ υποθέτω μέσα από τα windows) αν δεν έχετε τπτ επόμενη στάση είναι επιστροφή αφού έχει εγγύηση...απλά πρέπει να του το φέρω ήρεμα ότι δεν θα έχει υπολογιστή για λίγο(ακόμα)...! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:47 ---------- Κατεβάζω αυτό http://neosmart.net/blog/2008/windows-vista-recovery-disc-download/ για recovery....λέτε να δουλέψει...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.