nikosparty Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Θελω να με καλουν στο σταθερο κ να απαντω στο κινητο χωρις χρεωση. Δηλαδη να εχω ενα τηλεφωνο που μολις με καλουν στο σταθερο, αυτο να ανοιγει την γραμμη του κινητου και με ενα λεπτο το λεπτο να με καλει μεσω κινητου στο κινητο που θα του εχω ορισει. Καταλαβατε?
orck Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 το χωρις χρεωση δεν παιζει με τιποτα θα εχεις εστω το ελαχιστο 1 λεπτο το λεπτο εαν καταλαβα καλα θες να σε καλουν στο σταθερο και αυτο να ανοιγει γραμμη του κινητου το οποιο θα καλει το κινητο σου; πιστευω οτι αυτο θα σου κοστισει περισσοτερο απο οσα θα γλιτωσεις...
ApSiMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Προώθηση κλήσεως λέγεται αυτό που θες κ λειτουργεί ως εξής (η χρέωση). Εγώ σε παίρνω στο σταθερό σου κ χρεώνομαι σαν αστική μονάδα. Το σταθερό σου σε παίρνει στο κινητό σου κ χρεώνεται (το σταθερό σου) σαν κληση σε κινητό. Τουλάχιστον αυτό ήξερα, αν έχει βγάλει καμιά εταιρία καμιά πατέντα κινητό-σταθερό χωρίς εξτρά χρεώσεις δεν ξέρω (κ δεν το κόβω να σου πω την αλήθεια)
eski Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Με μια συσκευη GSM οπου δεχεται καρτα sim και ενα SPA3102 οπου θα δεχεται τη γραμμη του σταθερου τηλ. Θα δρομολογουνται ολες οι κλησεις απο το σταθερο σου στο κολοκικητο σου μεσω της συσκευης GSM Eννοειται οτι η sim του GSM με το κινητο σου εχουν δωρεαν χρονο ομιλιας. Για λεπτομερειες ριξε μια ματια αυτου http://yesmrbob.blogspot.com/2008/02/gsm-to-voip-gateway-spa3102-ericsson.html
eski Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Και βεβαια γινεται!!! Οχι απλα ΔΩΡΕΑΝ προωθηση κλησεων προς το κινητο σου αλλα και ΔΩΡΕΑΝ κλησεις απο το κινητο σου.. Το κανω ηδη εδω και λιγο καιρο. Λεπτομερειες στον οδηγο μου αυτου
giorgosa5 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 πιασε το αυγο και κουρευτο, με το που ειδα το κατεβατο επαθα,ευχαριστω δεν θα παρω.
the_eye Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 πιασε το αυγο και κουρευτο, με το που ειδα το κατεβατο επαθα,ευχαριστω δεν θα παρω. Εκτροπή κλήσης σε άλλον αριθμό http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-/prodcall_diversion.html
giorgosa5 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εκτροπή κλήσης σε άλλον αριθμόhttp://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-/prodcall_diversion.html ευχαριστω για την πληροφορια θα το κοιταξω.
eski Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 πιασε το αυγο και κουρευτο, με το που ειδα το κατεβατο επαθα,ευχαριστω δεν θα παρω. O οδηγος αυτος εχει γραφτει απο ασχετο (υπογραφων) για ασχετους. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΙΖΕΙ!! Ευχαριστως εαν καποιος δεν καταλαβαινει κατι να τον βοηθησω. Προσωπικα δε πηρα βοηθεια απο κανεναν. Παρολα αυτα σας δινω στο πιατο ετοιμο και μασημενο τον τροπο οχι απλα για προωθηση χωρις χρεωση στο κινητο αλλα να κανετε και δωρεαν κλησεις απο το κινητο σας Σιγα το δυσκολο ρε, μια σελιδα ειναι ολο κι ολο.. Τι διαλο, γραμματα ειναι?!!
nikos_alfa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 απο οτι γνωριζω παντωσ η εκτροπη γινεται μονο με αιτηση στον οτε δεν ξερω για τισ αλλεσ εταιριεσ γιατι δεν καλεισ το 134 να σου πουν?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Η εκτροπή του ΟΤΕ, είναι δωρεάν Οχι ομως προς κινητα... O συνδρομητής επιβαρύνεται με τα τέλη επικοινωνίας μέχρι τον αρχικά καλούμενο, ενώ ο καλούμενος και χρήστης της ευκολίας εκτροπής επιβαρύνεται με τα τέλη του προωθούμενου τμήματος της κλήσης, μόνον εφόσον αυτή εκτρέπεται εκτός του Κομβικού Κέντρου που αυτός ανήκει.
Sta Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 O οδηγος αυτος εχει γραφτει απο ασχετο (υπογραφων) για ασχετους.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΙΖΕΙ!! Ευχαριστως εαν καποιος δεν καταλαβαινει κατι να τον βοηθησω. Προσωπικα δε πηρα βοηθεια απο κανεναν. Παρολα αυτα σας δινω στο πιατο ετοιμο και μασημενο τον τροπο οχι απλα για προωθηση χωρις χρεωση στο κινητο αλλα να κανετε και δωρεαν κλησεις απο το κινητο σας Σιγα το δυσκολο ρε, μια σελιδα ειναι ολο κι ολο.. Τι διαλο, γραμματα ειναι?!! Τι άσχετος! Έχεις κάνει παπάδες εκεί μέσα! Τα asterisk πάνω σε τι υλικό / λογισμικό τρέχουν;
eski Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Τι άσχετος! Έχεις κάνει παπάδες εκεί μέσα! Τα asterisk πάνω σε τι υλικό / λογισμικό τρέχουν; Το asterisk ειναι ετοιμες διανομες trixbox ή elastix (και πολλες αλλες) Μπορεις να βρεις το Elastix αυτου To που θα το βαλεις ειναι απλο. Προσωπικα χρησιμοποιησα ενα παλιο pc (Pentium 3 500MHZ, 512MB Ram, 6GB Hard Disk) και σε μια περιπτωση επειδη δε μου περισευε Pc εφτιαξα εικονικη μηχανη (virtual machine) μεσα σ' ενα σχετικα δυνατο pc που εχω (P4 2,4GHz, 2Gb Ram, 60GB Hard Disk). Ευκολα και γρηγορα με το Vmware Player. To βρισκεις αυτου Το elastix εχει διανομη για Vmware player!! Tα μονα που αγορασα ηταν 2 SPA-3102 (50 euro εκαστο) ενα για να παρω τη γραμμη μου απο το δικτυο (ΟΤΕ, ΟnTelecoms etc) και το αλλο για παρω τη γραμμη του καρτοκινητου απο το GSM Gateway. Στο γραφειο που εχω παραπανω γραμμες για να μη βαλω 3 SPA3102 εβαλα ενα SPA400 που δεχεται εως 4 γραμμες ΟΤΕ (4 FXO) Η αληθεια ειναι οτι εσπασα τ' @@ μου για να το φτιαξω, οχι ομως γιατι ηταν κατι δυσκολο αλλα γιατι δεν βρηκα βοηθεια απο πουθενα . Αρκει καποιος ν΄ακολουθησει κατα γραμμα τους οδηγους (παπαγαλια, μασημενη τροφη ειναι) και δε θα χασει.. Αλλωστε οι περισσοτεροι απο εσας εχετε τελειωσει κι ενα γυμνασιο (για να μη πω λυκειο) Εγω ενα δημοτικο τελειωσα (και αυτο με 5 αφου δεν τα'παιρνα τα γραμματα) Ας προσπαθησει λοιπον καποιος και εαν βρει δυσκολια ευχαριστως να τον βοηθησω.. ΥΓ. Ολοι ξερουμε οτι η εκτροπη του ΟΤΕ χρεωνει στο κεφαλι αυτον που την κανει. Ειδικα εαν εχει δωσει για εκτροπη κινητο... Εγω σας μιλαω για εντελως ΔΩΡΕΑΝ οχι μονο εκτροπη αλλα και τροπο να κανετε ΔΩΡΕΑΝ κλησεις πο το κινητο σας. Ξεκαθαρα και απολυτως ΝΟΜΙΜΑ..
Sta Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καλή η λύση με το VM αλλά έχεις υπολογίσει πόσο ρεύμα επιπλέον πληρώνεις το μήνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.