doftas4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Σας παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει. Το προβλημα ειναι οτι μενουν τσεκαρισμενα τα εικονιδεια στην επιφανεια εργασιας και δεν μπορω να τα ξετσεκαρω!!!ευχαριστω προκαταβοληκα για το χρονο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλικα doftas4:cry:
doftas4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 δυστυχως δεν εχει κολλησει .καποια αλλη λυση...μηπως????και παλι ευχαριστω!!!
doftas4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 μονο στην επιφανεια εργασιας!μενουν μαρκαρισμενα ολα τα εικονειδια ,δεν μου δημιουργει καποιο αλλο προβλημα στο pc,αυτο δημιουργηθηκε ξαφνικα και δεν μπορω να βρω το λογο!
tempo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 βάλε και βγάλε το ποντίκι...ίσως να έχει κολήσει κάτι και τα τσεκάρει απο μόνο του. Βεβαίως θα στο έκανε και αλλού εκτός της επιφάνειας εργασίας άλλα δοκίμασε το...
doftas4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν εγινε τιποτα...
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Έχω μια υποψία ότι αυτό που εννοείς, είναι ότι υπάρχει ένα μονόχρωμο τετράγωνο πίσω από το κείμενο των εικονιδίων και έχεις XP. Π.Χ σαν αυτό: Αν αυτό είναι το πρόβλημα κάνε τα παρακάτω. Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πάνε ιδιότητες. Μετά στην καρτέλα Επιφάνεια εργασίας και πάτα Προσαρμογή. Τέλος στο παράθυρο που θα ανοίξει, πήγαινε στην καρτέλα Web και φρόντισε να μην είναι τίποτα τσεκαρισμένο εκεί. Μετά, αν δεν διορθωθεί, κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου και πάνε Ιδιότητες. Καρτέλα Για προχωρημένους και πάτα Ρυθμίσεις στο Επιδόσεις. Ξετσεκάρισε το τελευταίο: Χρήση σκιών για ετικέτες εικονιδίων.
1nsom-n1k Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 αυτό που δείχνει ο micos000 γίνεται και όταν βάζεις μια εικόνα png σαν φόντο. μήπως φταίει αυτό? βάλε μια jpeg εικόνα για φόντο
doftas4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 micos000 το προβλημα οντως ειναι αυτο, ακολουθησα τις οδηγιες σου αλλα το προβλημα παμενει.αν εχετε καποια αλλη ιδεα για το πως θα λυσω το προβλημα θα περιμενω νεα σας.να ειστε καλα παιδια,σας ευχαριστο πολυ.!!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:15 ---------- το προβλημα λυθηκε τελικα...σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.