Iron_man21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 μπορεί κανείς να μου πει τι συμβαίνει όταν το firefox ή το intrnet explorer κολάει και ανήγει συνέχεια παράθυρα? ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:02 ---------- Κανείς να ΒΟΗΘΗΣΕΙ ?????????????????????
Iron_man21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 σε παρακαλώ πες μου περισσότερες λεπτομέριες! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:10 ---------- μόλις του έκανα restart μπήκα κανονικά!υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο? *άμα τελικα είναι ιος τι μπορω εγώ να κάνω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:45 ---------- όποιος έχει καμια ιδέα για το πρόβλημα αυτό ας την πει.αυτο που έγινε με το Firefox δεν μου έχει ξανασυμβεί ως τώρα.
Tzimmys Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αν δεν ξέρεις πολλά να πας σε τεχνικό. Μετά ποιο το νόημα ρε αδερφέ του συγκεκριμένου Forum? Και εγώ για ιο το βλέπω. Δοκίμασε να κάνεις ένα καλό scan, αν δε βρει τίποτα, δοκίμασε με άλλο αντιικό. Υπάρχουν και online. Σίγουρα έχει η kaspersky. Ποιο αντιικό χρησιμοποιείς τώρα?
100 010 00 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εχεις φαει hijackia.... κατεβασε αυτο και καθαρισου
the_eye Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μετά ποιο το νόημα ρε αδερφέ του συγκεκριμένου Forum? Και εγώ για ιο το βλέπω. Δοκίμασε να κάνεις ένα καλό scan, αν δε βρει τίποτα, δοκίμασε με άλλο αντιικό. Υπάρχουν και online. Σίγουρα έχει η kaspersky. Ποιο αντιικό χρησιμοποιείς τώρα? Αν κάνει καμία μαμακία και χάσει αρχεία τότε ποιον θα δείρει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.