Street-Fighter Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Και μην ξεχναμε! ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΦΤΥΑΡΙ! να ναι καλά οι αλλήθωροι
nick#18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Και μην ξεχναμε! ΖΗΤΩ ΣΤΟ ΦΤΥΑΡΙ! ^^(και καμια 10ρια χαρακτηρες...)
voidoka Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 εχω παιξει αρκετα shoot em up αλλα οταν παω στο λουνα παρκ να πυροβολησω τα λαγουδακια ολο πετυχαινω τον ιπποδρομο στο διπλανο περιπετρο... λες να φταιει το οπλο? μπα δεν νομιζω ...χεχεχε
Tilemaxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 εχω παιξει αρκετα shoot em up αλλα οταν παω στο λουνα παρκ να πυροβολησω τα λαγουδακια ολο πετυχαινω τον ιπποδρομο στο διπλανο περιπετρο...λες να φταιει το οπλο? μπα δεν νομιζω ...χεχεχε Στις περισσότερες περιπτώσεις στα λούνα παρκ στραβώνουν την κάννη επίτηδες...
Kasrith Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Να πηγαίνεις στον οφθαλμίατρο και να σου λέει πάιξε crysis για ενα εξάμηνο και θα είσαι ΟΚ..χεεχεεχεχε Καλη φαση θα ταν
GhostRecon12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχααχα κσποιος να στειλει mail στην γυναικα μου για να με αφησει ησυχο να πεζω οσο θελω χωρις γκρινιεσ και φασαριες.
qsis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 παρολο που παιζω τοσα χρονια , δεν εχω το παραμικρο προβλημα στα ματια και ξερω και ατομα που κοντευουν 20ετια ενασχολησης με υπολογιστες χωρις να εχουν το παραμικρο.. δε νομιζω οτι υπαρχει συσχετιση σχετικα με προβλημα στα ματια.. οσο για την οδηγηση, τα παιχνιδια δεν προσφερουν φυσικα τιποτα ισα ισα, αμα εχω κλεισει 8ωρο gaming το τελευταιο πραγμα που θα εκανα ειναι γρηγορη οδηγηση.. το να αντιδρασω γρηγορα -δηλαδη να πατησω γρηγορα το φρενο- αμα μου πεταχτει κανα γατι ή κανας βλακας απο stop δεν σημαινει οτι ειμαι ετοιμος για F1 εκει τα αντανακλαστικα και οι αντιδρασεις ειναι αλλες απο το να κινεις το ποντικι και να πυροβολεις , οπως αλλες ειναι σε ενα αθλημα το οτι ενας χοντρομπαλας εχει τρομερα αντανακλαστικα για να παιξει ενα fps ή ακομα και να οδηγησει σχετικα γρηγορα ή να αντιδρασει σε μια δυσκολη κατασταση, δε σημαινει οτι εγινε κομαντο ή ninja
lefi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 χαχαχαχααχα κσποιος να στειλει mail στην γυναικα μου για να με αφησει ησυχο να πεζω οσο θελω χωρις γκρινιεσ και φασαριες. Άστα αυτά, μείωσε τα παιγνίδια και ασχολήσου με την γυναίκα σου. Δηλαδή καλήτερη είναι η Lara Croft.
Fotistou94 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μάνα!!! κοιτα!! εδω λεει οτι τα παιχνιδια κάνουν καλό!! γι'αυτο σταματα την γκρίνια και ασε με!!!...δώσε πισω το ποντικι εε!! #%@$%#@ ΜΑΝΑΑΑ, ΑΟΥΤΣ!! το πήρα!!! λολ
Fotistou94 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μάνα!!! κοιτα!! εδω λεει οτι τα παιχνιδια κάνουν καλό!! γι'αυτο σταματα την γκρίνια και ασε με!!!...δώσε πισω το ποντικι εε!! #%@$%#@ ΜΑΝΑΑΑ, ΑΟΥΤΣ!! το πήρα!!! λολ
Eritz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 να το πω στην μανα μου που μου λεει οτι λιωνει ο εγκεφαλος μου ολη την μερα σε call of duty mw2 θα της το πω για να με αφινει να πεζω ολη μερα λολ ευχαριστΩ!!!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 οσο για την οδηγηση, τα παιχνιδια δεν προσφερουν φυσικα τιποτα Μου χει τύχει περίπτωση που πήγε να τουμπάρει το αμάξι και το επανέφερα με ανάποδα τιμόνια αλά sega rally, χωρίς να ξέρω καν τι είναι το ανάποδο τιμόνι τότε . Μπορεί να ταν και τυχαίο βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
Land_Of_Banania Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 οσο για την οδηγηση, τα παιχνιδια δεν προσφερουν φυσικα τιποτα Μου χει τύχει περίπτωση που πήγε να τουμπάρει το αμάξι και το επανέφερα με ανάποδα τιμόνια αλά sega rally, χωρίς να ξέρω καν τι είναι το ανάποδο τιμόνι τότε . Μπορεί να ταν και τυχαίο βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
ferongr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Υποθετω οτι η ερευνα με το "Βελτιωση ορασης" δεν εννοει αλλαγες στο ιδιο το οπτικο νευρο, αλλα μεγαλυτερη ευαισθησια στις αλλαγες φωτεινωτητας απο το μερος του εγκεφαλου που ειναι υπευθυνο για την οραση, και καλυτερη περιφερειακη οραση. Σε συνδιασμο με την αμεση κινηση που απαιτειται για την αντιμετωπιση καταστασεων σε διαφορα FPS, αυτο μπορει να σημαινει αναπτυξη περισσοτερων συνδεσεων μεταξυ νευρωνων μεταξυ των κεντρου ορασης και κινησης, εχουμε σαν αποτελεσμα καλυτερα αντανακλαστικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα