hackerW32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) wow εγω τωρα θα επρεπε να βλεπω μεσα απο τοιχους που τερματισα 1)call of duty 2 2)Call of Duty® 4 - Modern Warfare 3)Half-Life 2 4)Counter-Strike Source 5)Far Cry® 2 6)Iron Man 7)James Bond 007 Nightfire 8)LEFT 4 DEAD 9)Terminator Salvation 10)UT 2004 11)Painkiller 12)HALO compact emvolved 13)HALO 2 14)Resident Evil 4 οχ τωρα που τα βλεπω ειναι πολλα ή ειναι η ιδεα μου? omg Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2009 από hackerw32
Alfamoto Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να συμφωνήσω πάντως. Η έρευνα μπορεί να είναι βάσιμη το θέμα όμως είναι να υπάρχει και μέτρο. Τι να κάνεις την καλύτερη όραση όταν υπάρχουν άτομα που περνούν ατελείωτες ώρες μπροστά από την οθόνη! Δυστυχώς γνωρίζω άτομα pc - πίτσα - γαριδάκια - αναψυκτικά 24/7 με κάτι κοιλιές μέχρι το πάτωμα τουλάχιστον για την ηλικία τους και το πως ήταν κάποτε... Πήγαινε και λίγο θάλασσα να τεντώσει ο μυς βρε παιδί μου! Είναι αλκοολίκι το ξέρω, κι εγώ καπνίζω και δεν βγάζω τη σκούφια μου απ' έξω, απλά το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζεις και κατά πόσο προσπαθείς να ελαττώσεις την κάθε υπερβολή! Και πάλι επισημαίνω δεν θεωρώ την έρευνα μαϊμού απλά μην ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για να παίζετε συνέχεια. Κι εγώ δλδ που δεν έχω παίξει ποτέ μου τέτοια παιχνίδια γιατί έχω τόσο καλά αντανακλαστικά! Τόσα χρόνια οδηγός (και από τους πολύ νευρικούς - όχι όμως μαλ.κες) και δεν έχω τρακάρει ούτε μύγα...!!! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2009 από dimitris2006
Sadamiraq Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Πωωωω το ξερα οτι αυτους τους δυο χτες με τα μαυρα που καθαρισα,δεν ηταν μαφιοζοι τελικα,με επηρεασε το mafia τοσα χρονια...
lefi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορώ να συμφωνήσω πάντως. Η έρευνα μπορεί να είναι βάσιμη το θέμα όμως είναι να υπάρχει και μέτρο.Τι να κάνεις την καλύτερη όραση όταν υπάρχουν άτομα που περνούν ατελείωτες ώρες μπροστά από την οθόνη! Δυστυχώς γνωρίζω άτομα pc - πίτσα - γαριδάκια - αναψυκτικά 24/7 με κάτι κοιλιές μέχρι το πάτωμα τουλάχιστον για την ηλικία τους και το πως ήταν κάποτε... Πήγαινε και λίγο θάλασσα να τεντώσει ο μυς βρε παιδί μου! Είναι αλκοολίκι το ξέρω, κι εγώ καπνίζω και δεν βγάζω τη σκούφια μου απ' έξω, απλά το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζεις και κατά πόσο προσπαθείς να ελαττώσεις την κάθε υπερβολή! Και πάλι επισημαίνω δεν θεωρώ την έρευνα μαϊμού απλά μην ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για να παίζετε συνέχεια. Κι εγώ δλδ που δεν έχω παίξει ποτέ μου τέτοια παιχνίδια γιατί έχω τόσο καλά αντανακλαστικά! Τόσα χρόνια οδηγός (και από τους πολύ νευρικούς - όχι όμως μαλ.κες) και δεν έχω τρακάρει ούτε μύγα...!!! +100. Ας τα σάπια, μια φορά είχες χτηπήσει κουνούπι με τον προφυλακτήρα. Αστειεύομαι.
JediExile025 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μολις βρηκα επιστημονικα αποδεδειγμενο επηχειρημα για να πω στος γωνεις μου ωστε να σταματησουν να γκρινιαζουν.
Ntaou13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 χαχαχα!! τοτε ολοι πιλοτοι επρεπε να ειμασταν..!!
lefi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 χαχαχα!! τοτε ολοι πιλοτοι επρεπε να ειμασταν..!! Μόνο; και τα παιχνίδια στρατηγικής; Τουλάχιστον επιχειρηματίας Για τα λογικής; με 1 ώρα την ημέρα σε 5 χρόνια γίνεσαι εξπέρ στα μαθηματικά. + 100, Ntaou13.
gtroza Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μολις βρηκα επιστημονικα αποδεδειγμενο επηχειρημα για να πω στος γωνεις μου ωστε να σταματησουν να γκρινιαζουν. δεν είναι άγνωστο OS Linux είναι ! _____________ επιχείρημα με ι γονείς με ο τα αλλα είναι σωστά ! . Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2010 από gtroza
ManosCPlusx2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Παίζω μόνο FPS παιχνίδια και εχω 5.5 βαθμούς μυωπίας!! Για φαντάσου, στην επόμενη εξέταση στον οφθαλμίατρο θα εχω 4 βαθμούς αν παίζω σηνέχια FPS παιχνίδια?
b4lent1n Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 αυτο ηταν το αποφασισα θα αρχισο τα fps
Vakos2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 αυτο ηταν το αποφασισα θα αρχισο τα fps ...ποτε δεν ειναι αργα!.
infected86 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Να πηγαίνεις στον οφθαλμίατρο και να σου λέει πάιξε crysis για ενα εξάμηνο και θα είσαι ΟΚ..χεεχεεχεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα