Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεβαια χωρις καλη αναλυση δεν νομιζω να βελτιωνεσαι!

Θα το πω στην μανα μου θα λεει "απο τωρα για υπνο?" "κατσε λιγο ακομα!"

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρομοια ερευνα εχει γινει εδω κ χρονια...

μπορει αν βελτιωνει την οραση αλλα σε φερνουν κ πιο κοντα σε επιληψια..

επρεπε να δοκιμασουν σε κανενα counter strike που ειναι πιο γρηγορο σε κινησεις κ εναλαγες χρωματων(φλας κτλ)

Δημοσ.

Εχω ένα φιλαράκι που μοιάζει με τον Λέγκολας καταπληκτικά και έχει βγει πολλες φορές στην τηλεόραση και ειναι γνωστός ταχυδακτυλουργός. Απο εκει και πέρα τα παιχνίδια πλέον αποκτούν άλλη διάσταση με το COD4 που παιζω μετά μανίας..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι 33, μεγάλωσα ασχολούμενος με οτιδήποτε υπολογιστή κυκλοφόρησε σε όλη τη φάση της ζωής μου μέχρι σήμερα και το gaming ήταν αναπόσπαστο κομμάτι αυτού. Ειδικά για μια περίοδο 5 ετών, όχι πολλά χρόνια πριν, έπαιζα μανιωδώς CoD από την κυκλοφορία του πρώτου και ένθεν. Και σαν να μην φτάνει αυτό η δουλειά μου είναι οι υπολογιστές. Ενώ φοράω γυαλιά από μικρή ηλικία η ορασή μου έχει μεγάλη οξύτητα. Ειδικά τις τελευταίες φορές που με εξέτασε οφθαλμίατρος μου είπε ότι η οξύτητα των ματιών μου είναι εντυπωσιακή, ανήκω σε ενα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων 5% που έχουν τόσο μεγάλη οξύτητα και το αντιλαμβάνομαι και εγώ σε σχέση με συγγενείς μου, φίλους, συναδέλφους, στο τι μπορώ να διακρίνω και σε πόσο μεγάλη απόσταση. Επίσης έχω πιάσει τον εαυτό να έχω οξυμένα αντανακλαστικά κυρίως κατά την οδήγηση και νιώθω (είμαι σίγουρος) πως οφείλεται στο ότι έπαιζα φανατικά τέτοιου είδους games που απαιτούν ταχύτητα αντανακλαστικών και οξύτητα όρασης. Όντως το άρθρο αυτό με έκανε να κάνω τους παραπάνω συνειρμούς γιατί μου είχαν κάνει εντύπωση τα λεγόμενα του οφθαλμίατρου.

Επεξ/σία από HighT3ch
  • Super Moderators
Δημοσ.
Εχω ένα φιλαράκι που μοιάζει με τον Λέγκολας καταπληκτικά και έχει βγει πολλες φορές στην τηλεόραση και ειναι γνωστός ταχυδακτυλουργός.

...Κωστής Παλαμάς

Δημοσ.

Για όλα τα πράγματα χρειάζεται μέτρο (εύκολο είναι να το λες...)

Τα βιντεοπαιχνίδια γενικά βελτιώνουν πολλές ιδιότητες μας αλλα αυτό χωραει αρκετή συζήτηση :)

Επειδή είναι μία δραστηριότητα που βασίζεται στην αλληλεπίδραση και δεν είναι παθητική, είναι και μία καλή πνευματική άσκηση. Βέβαια αυτό δεν ισχύει το ίδιο για όλα τα παιχνίδια και υπάρχουν κι' άλλες προυποθέσεις για να μπορέσει να λειτουργήσει κατ΄αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ.

Συμφωνώ..

Παιχνίδια τύπου puzzle που δεν είναι μόνο πίου πίου, ή παιχνίδια adventure πχ, βελτιώνουν σαφέστατα την κριτική ικανότητα και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Γενικά τα videogames θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν το σχολείο σε δεκάδες πράγματα...

Έχει υπάρξη και σχετική μελέτη παλιότερα και επίσης αναμένεται η ανάμειξη της nintendo σε παιχνίδια για προσχολικές ηλικίες...

Οτιδήποτε κάνει κανείς επειδή το θέλει και όχι επειδή πρέπει, το μαθαίνει ΠΑΝΤΑ καλύτερα.

Είναι πως θα το πλασάρεις και πως θα το δεχτεί ο άλλος..

Αλλα αυτή η συζήτηση όντως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

Δημοσ.

σιγουρα ειναι μουφα παιζω ακομα κ 18 ωρες counter strike την ημερα κ εχω μιοποια.......

απο τα 9 μ κ ειμαι 20.... οχι ωρες χρονια εχω κλεισει....

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βασικά πιο παλιά είχα διαβάσει πως τέτοιου είδους GAMES αυξάνουν την παρατηρητικότητα το τότε τεστ δεν έλεγε κάτι για αντανακλαστικά ίσως ειναι μια συνεχεία του τεστ

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βελτιώνουν την όραση αλλα τα αντανακλαστικά σίγουρα. Να πω οτι όταν ήμουν μικρός επαιζα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και κάποια στιγμή αλλαξα σχολείο. Ε χοντρούλης ως ήμουν κάποια παιδιά αρχισαν να με πειράζουν και κάποια στιγμή θέλησαν να με χτυπησουν...όμως λόγω των video games απέκρουσα της 2-3 πρώτες σφαλιάρες και με παράτησαν διότι πιστεψαν οτί ξέρω καράτε...και μόνο που το θυμάμαι μου φαίνεται ανόητο...παιδάκια όμως τι να πεις.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν βελτιώνουν την όραση αλλα τα αντανακλαστικά σίγουρα. Να πω οτι όταν ήμουν μικρός επαιζα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και κάποια στιγμή αλλαξα σχολείο. Ε χοντρούλης ως ήμουν κάποια παιδιά αρχισαν να με πειράζουν και κάποια στιγμή θέλησαν να με χτυπησουν...όμως λόγω των video games απέκρουσα της 2-3 πρώτες σφαλιάρες και με παράτησαν διότι πιστεψαν οτί ξέρω καράτε...και μόνο που το θυμάμαι μου φαίνεται ανόητο...παιδάκια όμως τι να πεις.

Αυτό το θεωρώ υπερβολή χωρίς περισσότερα σχόλια.

Δημοσ.

Ιατρικά πάντως υπάρχει τρελή έξαρση επιληψίας στις ηλικίες των παιδιών που λίωνουν στα fps. Απο όραση δεν ξέρω αλλα σίγουρα γνωρίζω οτι προκαλούν ζημιές στα εγκεφαλικά νεύρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...