mandos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 όποιον ξέρω που έπεζε Doom3 πάντως τον θυμάμαι να τιναζέται όποτε πέρναγε από σκοτείνα σοκάκια ποιος ξέρει "τι βλεπαν τα ματιά του"
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Οι πολλές ώρες στον υπολογιστή απλά κουράζουν τα μάτια(κ τον εγκέφαλο) πάρα πολύ.Να σταματήσει επιτέλους ο αστικός μύθος ότι "χαλάνε" τα μάτια.Αν χαλούσαν έτσι εύκολα τα μάτια τότε όλοι όσοι δουλεύουν από παλιά με υπολογιστές και τις οθόνες των 50 Hz θα έπρεπε να ήταν όλοι τυφλοί.
alexzzz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μετά από τόσα χρόνια και πάλι η όραση μου είναι για τ'ανάθεμα... βέβαια και μέσα στα παιχνίδια είναι...
lefi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Τα παιχνίδια εξασκούν της ικανότητές μας. Αυτό το δέχομαι. Στην πράξη όμως πρέπει να υπολογιστεί: 1) Οι ώρες ύπνου που χάνουμε. 2) Η "βλακομάρα" που προσφέρουν 3) Η εξάρτηση. 4)Τα προβλήματα όρασης από παρατεταμένο παίξιμο. Εάν πραγματικά ήθελαν να προσφέρουν θα έπρεπε να υπήρχε ειδοποίηση για τους σχετικούς κινδύνους.
klainmaingr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Χρόνια τα λέω! Ποιός με ακούει όμως :| Έχουνε βγεί ευτυχώς αρκετές σχετικές έρευνες τελευταία που αποδεικνύουν οτι τα βιντεοπαιχνίδια ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ και δεν καταστρέφουν την όραση. Αστικοί μύθοι απο γιαγιάδες και άσχετους παπαρολόγους μας τα είχαν κάνει τούμπανα για πολλά χρόνια τώρα... Ευτυχώς που το πράγμα επιτέλους γυρνάει Τα βιντεοπαιχνίδια γενικά βελτιώνουν πολλές ιδιότητες μας αλλα αυτό χωραει αρκετή συζήτηση
Street-Fighter Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Βασικα αυτο που βελτιονουν ειναι τα αντανακλαστικα καθως οταν παιζει καποιος ενα fps online και γινετε της ποπουλας τοτε ειναι λογικο να εξασκιτε σε αντιθεσης αλλα και αντανακλαστικα του στυλ οπα αυτο κουνιθικε κατσε να του ριξω Παντως το οτι κανει καλο σε κατι δεν εστι οτι δεν μπορει να κανει και περισσοτερα κακα πανω μας αλλα και στην ζωη μας εχω χασει φιλο απο κολλημα στο pc με call of duty αγριο κολλιμα το παλικαρι 3 χρονια μπροστα στην οθονη του pcιου του μονο δουλεια και game,game δουλεια....Και να πεις οτι ηταν κανα φλορακι του στυλ σπιτι dvd παιδι της φαπας καμια σχεση παιδι τον εξαρχειων που τα σπαγαμε μαζι. Τεσπα Οσοι λιωνουν στα video games να σκεφτονται καθε φορα τον εαυτο τους γιατι στις μερες μας εχουν γινει ναρκωτικα και αυτο απο ηλικιες 19 και πανω μπορει να συμβει πολυ ευκολα..
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Τα παιχνίδια εξασκούν της ικανότητές μας. Αυτό το δέχομαι. Στην πράξη όμως πρέπει να υπολογιστεί: 1) Οι ώρες ύπνου που χάνουμε. 2) Η "βλακομάρα" που προσφέρουν 3) Η εξάρτηση. 4)Τα προβλήματα όρασης από παρατεταμένο παίξιμο. Εάν πραγματικά ήθελαν να προσφέρουν θα έπρεπε να υπήρχε ειδοποίηση για τους σχετικούς κινδύνους. Με συγχωρείς αλλά όλα αυτά που λές τα αυθεντικά βιντεοπαιχνίδια τα επισημαίνουν στο manual τους και πάρα πολλά πλέον το γράφουν και στο EULA (Συμφωνία άδειας τελικού χρήστη). Ειδοποιήσεις υπάρχουν κ μάλιστα πολλές.Το ότι οι χρήστες είναι μπιπ δε φταίν ούτε οι εταιρίες ούτε τα βιντεοπαιχνίδια.Να πω και το εξής κλισέ :"Τα όπλα δε σκοτώνουν από μόνα τους..."
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Γαμώ φάση. Όσοι τελειώνουν χειρούργοι, να περνούν CoD test!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Και αναριωτιουμουν πολυ τελευταια, "γιατι βλεπω καλυτερα χωρις τους φακους επαφης ?".
john2gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Όσοι είναι sniper-άδες έχουν +10 skill στο "μάτι" με την χρήση κιαλιών :lol:
darklordvader77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) αυτο οντως, το λενε οτι οσοι εχουν π.χ. επιληψια δε κανει να παιξουν.. παντως ρε παιδες, στα fps ημουν παντα μετριος κ σε multi κ σε single.. απ την εποχη αφοτου ειχα παρει τοτε το διπλωμα, ειχα (κ εχω ) γαμώ τα αντανακλαστικα στο αμαξι! τι πεζους, τι ηλιθιους που βγαινουν με ολη τη μουρη,τι μηχανακια, τι ζωακια, ρε θα μουν ζωντανος carmageddon λεμε! κ πιστευω οτι με εχει βοηθησει αυτο.. αν υπολογισεις ειδικοερα π.χ. κοστος pc με τρακαρισματα που παρολιγο να γiνοντουσαν.. 20 pc (ή 12 mac ) θα χα χαλασει στο αυτοκινητο για τις ζημιες.. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2009 από darklordvader77
nukem111 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Αυτο με τα αντανακλαστικα το εχω παρατηρησει και σε μενα και στα κοληταρια μου που λιωναμε στις κονσολες....Και στο αυτοκινητο εχω πιο αυξημενα αντανακλαστικα (χωρις να λεω οτι οφειλονται ΜΟΝΟ τα games) Παντως αυτες οι ερευνες γιατι δεν εβγαιναν οταν ημασταν ακομα μαθητες και δεν μας αφηναν οι μαναδες μας να παιξουμε wolfenstein 3d ή Doom 1? (αχ...εποχες...)
darklordvader77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 εε καπου θα δινει ποντους κ αυτο.. στις ποδοσφαιρικες γνωσεις, δηλ. Παμε στοιχημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα