thomasgz1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Αγόρασε ένας φίλος σήμερα το nokia 5800. Πήγαμε σπίτι και προσπαθήσαμε να κάνουμε μεταφορά αρχείων από το pc. Μια ταινία συγκεκριμένα. Αρχικά προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε .avi αρχεία. ΟΚ! βλακεία μας! το ξέρω! Μέτα προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε αρχεία mp4 και ενώ ξεκίναγε την μεταφορά κανονικά σταμάταγε και εμφανιζόταν εικονίδιο που έγραφε πως έχει γίνει αποσύνδεση της συσκευής από το pc ή πως δεν αναγνωρίζει τον τύπο του αρχείου. Λογικά, αρχείο mp4 το αναγνωρίζει και σκέφτηκα μήπως είναι πρόβλημα της θύρας του pc. Δοκίμασα και με ένα SE K750 να μεταφέρω ένα βιντεάκι από το pc και έγινε κανονικά η μεταφορά (με pc suite, βεβαίως βεβαίως!!) Το nokia 5800 XM το pc το αναγνωρίζει κανονικά ως usb συσκευή, άρα η χρήση του pc suite εδώ ΠΡΈΠΕΙ να είναι περιττή!! So, τι κάνω λάθος?? γιατί σίγουρα κάτι κάνω λάθος...τα φώτα σας παιδιά!!!!
aladdin7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το μεταφερατε με "Μαζικη μεταφορα";;; Μονο ετσι δουλευει. και το αποθηκευετε στην καρτα μνημης, στο φακελλο Video.
thomasgz1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Για explain λιγο φιλε μου, επειδη δεν το κατεχω, τι εννοεις "μαζικη μεταφορα"?? Αν φτιάξουμε έναν άλλο φάκελο και τον ονομάσουμε π.χ. "Movies", εκεί δεν μπορούμε να το αποθηκεύσουμε??
aladdin7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μολις καρφωσεις το USB καλωδιο στο κινητο, το εχεις ηδη συνδεδεμενο στο αλλο ακρο με τον υπολογιστη, σου εμφανιζει στην οθονη του κινητου ενα μηνυμα που σε ρωταει πως θελεις να συνδεθει το κινητο. Εσυ ΔΕΝ επιλεγεις PC SUITE. Επιλεγεις ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ. Επειτα αντγραφεις στην καρτα τα αρχεια που θες. Το αν παιζουν τα βιντεο οντας σε αλλο φακελο, δεν το γνωριζω. Δεν το εχω δοκιμασει!
bloodlessz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Τα παίζει όπου και να τα βάλεις Θωμά, κάνε αυτό που σου λένε τα παιδιά και θα κάνεις τη δουλειά σου Αν δεν πατήσεις 'μαζική μεταφορά' θα σου βγάζει αυτο που λες ή θα σου βγάζει οτι είναι πολύ μεγάλο το αρχείο
thomasgz1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Παιδιά έχετε δίκιο. Το έκανα έτσι και δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.