shadowmann Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 πιο πρόγραμμα μου προτείνεται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας. και κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να ξαναθυμηθώ. γιατί τα έχω ξεχάσει όλα. ας πούμε αν στο front page θέλω να βάλω 1 link στην αρχική μου σελίδα που να οδηγεί στην δεύτερη σελίδα πως γίνετε?
shadowmann Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 coffeecup html editor[δοκιμασε το] thnx θα το δοκιμάσω. μια άλλη ερώτηση. όπως ψαχούλευα στον googli βρήκα κάτι πακέτα με κάτι σαν έτοιμες σελίδες η κάτι τέτοιο... ξέρει κανεις να μου πει ακριβώς τι είναι και που μπορώ να βρω και αλλα τέτοια?
changlee Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Η κατασκευή με κλασικό τρόπο HTML δεν χρησιμεύει αν θέλετε να ενημερώνετε συνέχεια την σελίδα σας. Καλύτερο είναι να δοκιμάσετε το www.bloger.com ή www.wordpress.com
ProIcons Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καταρχήν αν θες να κάνεις κάτι δικό σου εγώ θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τα εξής εργαλεία... Adobe DreamWeaver CS5 - που έχει ένα εκπληκτικό GUI για ότι χρειαστείς... RadPHP - ενα εργαλειο το όποιο σε βοηθάει να δημιουργήσεις ιστοσελίδες με τον PHP: Hypertext Preprocessor εύκολα και σε περίπτωση που χρειαστείς να βάλεις βάσεις δεδομένων phpMyAdmin - ένα πολύ καλό εργαλείο διαχείρισης βάσεων δεδομένων MySQL
kinq1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Για μένα, ξεκίνα με κάποιο cms πχ joomla, wordpress ή drupal, αγοράζοντας ή κατεβάζοντας κάποιο βιβλίο και παρακολουθώντας tutorials από utube.
vagelis__g Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Τι γνώμη έχετε για το Papaki.gr και τις υπηρεσίες που προσφέρει όπως για παράδειγμα το website bilder το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ;
alexitsios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Θα έλεγα να αποφύγεις τους sitebuilder. Η καλύτερη λύση θα ήταν να φτιάξεις ένα δυναμικό site με κάποιο cms. Θα έλεγα για joomla, αλλά επειδή έχει αρχίσει να παίρνει διαφορετική τροπή το πράγμα, θα έλεγα να καταφύγεις στο wordpress. Υπάρχουν εκπαιδευτικά βίντεο επίσης στην κοινότητα του wordpress-rg.org στα ελληνικά. Μπορείς να δεις εδώ: wordpress tutorials Για τη δημιουργία templates, το artisteer είναι αρκετά καλό για αρχάριους και μπορώ να πω ότι είναι το μόνο template creator που έχει γίνει τόσο καλή δουλειά.
Themis-T Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 το artisteer είναι αρκετά καλό για αρχάριους και μπορώ να πω ότι είναι το μόνο template creator που έχει γίνει τόσο καλή δουλειά. Όντως...
bullet2D Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Για μένα, ξεκίνα με κάποιο cms πχ joomla, wordpress ή drupal, αγοράζοντας ή κατεβάζοντας κάποιο βιβλίο και παρακολουθώντας tutorials από utube. Θα πρότεινα να ξεκινήσει με wordpress το οποίο και εύκολο είναι και πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό. Αλλά και joomla αν θέλει, αλλά όχι drupal το οποίο είναι το πιο δύσκολο. Βέβαια το drupal είναι ικανό για πολύ περισσότερα πράγματα απο τα άλλα δυο αλλά θέλει και περισσότερο χρόνο και τις κατάλληλες γνώσεις.
alexitsios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 βασικά μόνο σε corporate περιστάσεις λέει να το χρησιμοποιήσεις το drupal και είναι πραγματικά τρομερό!
Themis-T Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 ...όπως για παράδειγμα το website bilder... Με τα διάφορα website builder δεν μπορείς να κάνεις κάτι αξιόλογο. Και εάν το προσπαθήσεις θα τα καταφέρεις μεν, αλλά θα χάσεις πολύ χρόνο και κόπο... Και θα κάνεις μόνο μία απλή HTML σελίδα, οπότε καλύτερα να κατεβάσεις κάποιο δωρεάν xhtml/css template και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.
alexitsios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Με τα διάφορα website builder δεν μπορείς να κάνεις κάτι αξιόλογο. Και εάν το προσπαθήσεις θα τα καταφέρεις μεν, αλλά θα χάσεις πολύ χρόνο και κόπο... Και θα κάνεις μόνο μία απλή HTML σελίδα, οπότε καλύτερα να κατεβάσεις κάποιο δωρεάν xhtml/css template και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. +1 συμφωνώ απόλυτα!
changlee Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Καταρχάς προορίζεται για επαγγελματική χρήση, ή ιδιωτική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.