Προς το περιεχόμενο

Apple Desktops G4/450 MHz

black12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία, μου χάρισαν ένα Apple Desktops G4 στα 450 MHz και εγώ το πήρα!!! (θα το ξέρη κανένας γέρος) πανέμορφο κουτί αλλά δεν έχει τροφοδοτικό (22αρη) μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να βρω???

Δημοσ.

αν εισαι Αθηνα, παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις στο service της Systemgraph να δεις ποσο παει το μαλλι.. παραπανω απ 80ρι βεβαια δεν αξιζει να δωσεις, εκτος κ αν ασχοληθεις κ θες να μαθεις τον κοσμο του Tiger (OS X 10.4) ή κ του System 9

Δημοσ.

Ευχαριστώ φιλέ, Θεσσαλονίκη πάντως δεν βρήκα τίποτα αλλά δεν καίγομε να μπω στο πνεύμα τον MAC όχι τουλάχιστον με αυτό το μηχανάκι, αλήθεια το δουλεύουν ακόμα???

Δημοσ.

Θεσσαλονικη ε?? μμμ υπαρχει ενα καταστημα που χει ανοιξει προσφατα κ εχω ακουσει καλα λογια, αλλα δε θυμουμαι πως λεγεται!! :cry:

θα δουλευει, αυτο ειναι το μονο σιγουρο, κ θα σηκωνει μια χαρα το tiger που ειναι φαντασου σε αντιστοιχια με τα Windows τεχνολογικα, αρκετα κοντα στα Vista! βεβαια υπαρχει το πιο καινουργιο Leopard, αλλα δε θα σου φανει τρελη η διαφορα, αν το θες για εκπαιδευτικους σκοπους!:-)

όπως κ να χει, ψαξε-ρωτα κ πες μας ποσο θα στοιχισει χοντρκα.. κ αναλογως αποφασισε αν θα ασχοληθεις.. αν δεν ασχοληθεις παντως εδω ειμαστε εμεις! :-D αν θες να το χαρισεις εννοω..

Δημοσ.

Αν σου πω πώς λέω να κρατήσω το κουτί και να το αλλάξω όλα από μέσα θα με πεις &^%$# και θα έχεις δίκιο αλλά μου άρεσε το κουτί, βλέπω κολλημένος με τον σλεϊκ???

Δημοσ.

χαχα!! αμα σου πω οτι ηθελα να το κανω και αυτο καποτε, θα με πιστεψεις?? βεβαια παλι η θεσσαλονικη μπηκε τη μεση, κ δε γινοταν να σταλει,διοτι ηταν σε αποθηκη..

ουυυ καλα, μια ζωη κολλήμενος με τον snake..

Δημοσ.

Φίλε αν δεν βγάλω άκρη θα στο στείλω να ησύχασες η για μπελά, πιστεύω μέχρι 7-10 Απρίλιου θα ξέρω τι γίνετε, και βεβαία πήρες το PLAYSTATION 3 για να παίξεις το snake 4 η MCS 4 εγώ δεν τα κατάφερα ακόμα αλλά εδω κοντά είναι δεν θα μου γλιτώσει

Δημοσ.

ναι βρε, δεν εχω προβλημα κ να μη γινει τπτ.. απλα ρωτα πρωτα, δεν εχεις να χασεις τπτ..

χαχα! ναι, απ τους πρωτους! 60gb for the win! βεβαια 750Ε ειχα μαζεψει για να το παρω.. εσυ τωρα με 300Ε καθαρισες!

τελος offtopic paredwse :o

Δημοσ.

Για τροφοδοτικο (σε G4, M7232LL?) χρειαζεσαι κατι σαν αυτο εδω:

http://cgi.ebay.co.uk/Apple-PowerMac-G4-Power-Supply-G4-AGP-PCI-208W-6140091_W0QQitemZ130296088750QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Apple_Mac_Accessories?hash=item130296088750&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Διχως να εχω αλλαξει, πρεπει να κανουν (τα περισσοτερα) 20πινα :P

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, μου το βρήκε ένα φίλος πριν 7-10 μέρες και δεν έχουν στην αποθήκη τους κανένα ( άφησα το φίλο μιλήσει γιατί τα αγγλικά μου είναι κορακίστικα για πολλούς ) υποσχεθήκαν πώς όταν και αν βρεθεί θα με ειδοποιήσουν. Καταλαβαίνεις πώς δεν ελπίζω σε αυτούς να κουνηθούν. Πάντως ευχάριστο για το ενδιαφέρον

Δημοσ.

Ριξε μια ματια -ακομη & εγκυκλοπαιδικη- σ' αυτη τη modα:

http://www.xlr8yourmac.com/systems/ATX_G4_AGP_conversion/G4_AGP_to_ATX_case_pg2.htm

Δεν ειναι ευκολο -εκτος κι εισαι σχετικος- αλλα δουλευει :P

Αν λυθει το θεμα του τροφοδοτικου, εκεινο που χρειαζεσαι, βασικα,

ειναι οσο περισσοτερη ram, μπορεις να βρεις, και να ριξεις επανω :devil:

Π.χ. με < = 256 MB, ακομη και το Panther, θα σου ζοριζεται, πολυ...

Για το Tiger, θα ελεγα πως, με 1 GB (π.χ. 4 Χ 256) ειναι μια χαρα B)

Leopard μπορεις, με ταρζανιες να εγκαταστησεις, μα καλυτερα οχι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...