bells Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 καλησπερα μου εχει χαλασει η γραμματοσειρα στον opera μονο τα ελληνικα ενω στην αρχη ηταν ενταξει αυτο εγινε οταν εκανα εγκατασταση το k3b και μετα ,εχει καποια σχεση? ανεβαζω και μια φωτο να δειτε εχω debian 5 http://img26.imageshack.us/img26/6535/testtt.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spoonman69 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω.Η λυση δοθηκε μολις εγκατεστησα τα microsoft fonts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 οχι ρε παιδια αμεσως μς να μην κανω την ερμηνεια της λεξης με δικο μου τροπο... παιξε με τις ρυθμισεις της γραμματοσειρας του οπερα και θα φτιαξει(μεγεθος τυπο και οτι αλλο θες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Κανεις εγκατασταση τα msttcorefonts για αρχη. Ανοιγεις μια νεα καρτελα στο opera και δινεις στην διευθυνση "opera:config". Μεσα εκει κανεις αναζητηση για "Enable X Core Fonts", το βρισκεις και το απενεργοποιεις. Πατας αποθηκευση και κλεινεις και ξανανοιγεις το opera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bells Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Το προβλημα λυθηκε μονο με την εγκατασταση των msttcorefonts ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.