Praetorianos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δε νομίζω να είναι έτσι. Νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα αν έχεις μπάρες και τρακάρεις (δεν προβλέπεται, νομίζω απαγορεύονται οι μπάρες και θα τα βάλεις όλα από την τσέπη σου). Κάποιος που ασχολείται με τέτοια θα μπορέσει να μας πει... Πάντως σχεδόν όλα τα 4χ4 έχουν μπάρες μπρος πίσω. Και δεν είναι επειδή τα έβαλαν οι ιδιοκτήτες, έρχονται από την εταιρία έτσι οπότε δεν νομίζω να είναι παράνομο. Τώρα με τις ασφάλειες δεν ξέρω τι παίζει.
lef50 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Εμεις δηλαδη με τις μοτο πως πρεπει να κυκλοφοραμε καπως ετσι?
wert Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Εμεις δηλαδη με τις μοτο πως πρεπει να κυκλοφοραμε καπως ετσι? Αντιαεροπορικά δεν έχει. Τορπίλες δεν έχει. Που πας έτσι απροστάτευτος;
adi32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Με το να επανεξετάσεις έναν κάγκουρα δεν θα κερδίσεις κάτι. Όσους "γκαζοφονιάδες" έχω γνωρίσει οδηγάνε ΠΟΛΥ καλύτερα απ'τον μέσο οδηγό. Τι θα τον εμποδίσει να κάνει ένα παρκαρισματάκι, μια οπισθογωνία και ένα ξεκινημα σε ανηφόρα και σε 3 λεπτάκια να έχει πίσω το δίπλωμά του; Το μεγαλο προβλημα δεν ειναι οι γκαζοφονιαδες που οπως ειπες οι πιο πολλοι ξερουν να οδηγουν πολυ καλα Το προβλημα ειναι οι αλλοι που κανουν πολυ πιο επικινδυνα πραγματα απο κοντρα τη νυχτα στο φαναρι, οπως περασμα στοπ, κινηση αντιθετα στους μονοδρομους, σβηστα φωτα κλειστοι καθρεπτες, στροφες και στασεις χωρις φλας κλπ
vag_pRiMi Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Οδική ασφάλεια στα Τσέχικα. Αρκούν όμως οι εικόνες για να πιάσετε το νόημα.
lef50 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Aτυχος ο τυπος με την αλφα εδω θα την εβγαζε....καθαρη.
coolman Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Οδική ασφάλεια στα Τσέχικα. Αρκούν όμως οι εικόνες για να πιάσετε το νόημα. Εδώ δεν παίζει αυτό που λέει το video. Πολύ απλά σε εγκαταλείπει και δεν ασχολείται κανείς να τον βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.