adi32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Τον τελευταιο χρονο εχετε παρατηρησει τι γινεται στους δρομους ? Αυτο που επικρατει ειναι τραγικο Οδηγω 20 χρονια και τετοια πραγματα μαζεμενα δεν τα ειχα ξαναδει Κανεις δε σεβεται απαγορευτικα. Σε ολα τα στενα πανε αναποδα Καθε μερα ερχομαι μουρη με μουρη με 5-6 που πανε αναποδα Κανεις δε βγαζει φλας και αλαρμ Στα στοπ δε σταματαει κανεις Στα φαναρια πιο πολλοι περνανε με κοκκινο παρα με πρασινο Στα παρκαρισματα σε κοπανανε μπρος πισω και φευγουν χωρις να αφησουν στοιχεια κλπ Κυκλοφορουν χωρις φωτα και με καθρεπτες κλειστους Σαραβαλα με γερους 100 ετων κινουνται στις εθνικες Το μονο που μας φτιαει ειναι αν περασει καποιος το οριο κατα 10χλμ και αν θα παρακαρει παρανομα να τον γραψουμε Υποτιθεται βαλαμε μεγαλα προστιμα για να μη γινονται παραβασεις και ολα πανε χειροτερα
ermaros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 παιδεία φίλε μου...για όλα φταίνε οι γονείς μας.
coolman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Επίσης τον τελευταίο χρόνο κάθε λίγο μπλοκάρουν οι δρόμοι από ατυχήματα. Βλέπω κάθε λίγες μέρες τρακαρίσματα στους δρόμους που παλιότερα έβλεπα ένα το μήνα και αν. Οι κάγκουρες που δεν νοιάζονται αν τρακάρουν αρκεί να βγουν μπροστά σου, και να κολλήσουν εκεί στην κίνηση έχουν αυξηθεί.
PCharon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Με τη συμφόρηση που υπάρχει, προβλέπω στο μέλλον τα λεγόμενα "αυτοκίνητα πόλης" να έχουν ειδικούς ελαστικούς προφυλακτήρες γύρω τους, σαν τα αυτοκινητάκια των Luna Parks.
lef50 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Αφηστε τα γιατι εχω σκασει μπορεσα επιτελους να παρω ενα καινουργιο αυτοκινητο για την οικογενεια με χρηματοδοτηση (ματιζακι 800σαρι)2 μηνες τωρα μου τοχουνε γεμιση κτυπηματα οσο για τους κινδυνους στον δρομο μετα απο 35 χρονια με μοτο καθε πρωι εχω την εντυπωση οτι δεν παω για δουλεια αλλα στον πολεμο!
adi32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μακαρι να υπηρχε μια υπηρεσια του υπουργειου με συμβατικα αυτοκινητα και οπου εβλεπε καγουρα ή ασχετο να τον επαιρνε ξανα για αυστηρες εξετασεις και μαζι και αυτους που του εδωσαν το διπλωμα
PCharon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το αν είσαι κάγκουρας ή το αν έχεις υιοθετήσει ανάρμοστη οδηγική συμπεριφορά, δυστυχώς δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να αποκαλύψει η επανεξέταση για το δίπλωμα (παριστάνεις το αγγελούδι). Πραγματικά πιστεύω πως είναι θέμα παιδείας και χαρακτήρα του καθενός και δεν μπορεί να γίνει κάτι ιδιαίτερο για την αντιμετώπισή του.
Hellaslover Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 οδηγαμε ετσι γιατι αν δεν οδηγησουμε και μεις μαγκικα θα νομιζει ο διπλανος, η γκομενα, ο φιλος μας κτλ οτι δεν ειμαστε αντρες... εχει να κανει με τη παιδια 100%. Θυμαμαι οταν πηρε διπλωμα ο αδερφος μου το ειπε στον καθηγητη του και εκεινος λεει να προσεχει στις στροφες αλλα στην ευθεια "δωστου πανω στα αφτια", μιλαμε για καθηγητη λυκειου...
vag_pRiMi Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Πιο πολύ στενοχωριέμαι για τους πεζούς (αν και καμιά φορά βλέπεις να κάνουν και αυτοί διάφορα) Πάντως για να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση, πρέπει και εμείς που το συνειδητοποιούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Όταν δίνω προτεραιότητα σε κάποιον, πχ και το "ευχαριστώ" το άλλου με ικανοποιεί αλλά παρατηρώ ότι μετά από μερικά μέτρα κάνει το ίδιο (όχι πάντα, αλλά αξίζει τον κόπο). Κάφροι υπάρχουν πάντα και παντού. Αλλά δεν είναι λύση να πέφτουμε στο επίπεδό τους: Μας κερδίζουν λόγω εμπειρίας .
tolis_01 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Epic topic. Epic useless post. Πάντως τα αυτοκίνητα στην Αττική έχουν αυξηθεί υπερβολικά τα τελευταία δυο χρόνια. Δεν οδηγάω καιρό (22 χρονών είμαι αλλωστε, αν και από όταν μπήκα στα 18 οδηγάω σχεδόν καθημερινά), αλλά βλέπω μεγάλη διαφορά στην κίνηση αυτό το διάστημα. Με το να επανεξετάσεις έναν κάγκουρα δεν θα κερδίσεις κάτι. Όσους "γκαζοφονιάδες" έχω γνωρίσει οδηγάνε ΠΟΛΥ καλύτερα απ'τον μέσο οδηγό. Τι θα τον εμποδίσει να κάνει ένα παρκαρισματάκι, μια οπισθογωνία και ένα ξεκινημα σε ανηφόρα και σε 3 λεπτάκια να έχει πίσω το δίπλωμά του;
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Εγω ειμαι σιγουρος παντως οτι η "προτεραιοτητα απο δεξια" εχει καταργηθει απο καιρο και κανεις δεν ειχε την ευγενη καλοσυνη να μου το πει. Ο αλλος 40 χρονων και κατεβηκε να μου ζητησει το λογο υστερα απο κορναρισμα δικο μου που ερχομουν απο δεξια. Ενας αλλος στο στενο μπροστα απο το σπιτι, αναποδα ο κυριος, τσαντιστηκε επειδη δεν εκανα οπισθεν να περασει! Θα παω να παρω ενα Niva μου φαινεται και οποιον μαλ**α παρει ο Χαρος...
PCharon Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Θα παω να παρω ενα Niva μου φαινεται και οποιον μαλ**α παρει ο Χαρος... Το έχω σκεφτεί, να βάλεις και μπάρες πάνω και να μη σε νοιάζει τίποτα. Αλλά νομίζω πως αν έχεις μπάρες δεν σε καλύπτουν οι ασφάλειες ή κάτι τετοιο...
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Αμα εχω μπαρες πανω το τελευταιο που θα με νοιαξει ειναι αν θα με καλυψει η ασφαλεια. Ετσι και αλλιως το αμαξι ειναι τανκ απο μονο του. Δυο τονοι σιδερο
PCharon Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δε νομίζω να είναι έτσι. Νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα αν έχεις μπάρες και τρακάρεις (δεν προβλέπεται, νομίζω απαγορεύονται οι μπάρες και θα τα βάλεις όλα από την τσέπη σου). Κάποιος που ασχολείται με τέτοια θα μπορέσει να μας πει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.