epp494 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καλησπερα..πριν κάποιο καιρό έκανα o/c στο pc μου και αλλαξα πριν λίγες μέρες την ψύκτρα βάζοντας την εξης (Xigmatek HDT-S963 Cpu Cooler).τώρα όταν ανοίγω το pc μου βγάζει : "cpu fan error,press F1 to continue" πατώντας F1 ξεκινάνε κανονικά τα windows, επίσης οι θερμοκρασίες είναι καλές και η τοποθέτηση της ψύκτρας έγινε σωστά..μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο πρόβλημα μου?
geobot24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καταρχας στην ψυκτρα εχεις βαλει και ανεμηστηρακι? Αν ναι βρες απο το μανουαλ της μητρικης ποια υποδοχη ειναι για το τριπινο του ανεμηστηρα του επεξεργαστη και συνδεσε εκει τον ανεμηστηρα της ψυκτρας.
epp494 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καταρχας στην ψυκτρα εχεις βαλει και ανεμηστηρακι?Αν ναι βρες απο το μανουαλ της μητρικης ποια υποδοχη ειναι για το τριπινο του ανεμηστηρα του επεξεργαστη και συνδεσε εκει τον ανεμηστηρα της ψυκτρας. ναι εχει ανεμιστηρακι και ειναι σωστα συνδεδεμενο.το τσεκαρα.
geobot24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Στο bios κοιταξες μηπως εχει πειραχτει καμια επιλογη που αφορα τον ανεμηστηρα του επεξεργαστη?
le_bron Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Πηγαινε στο kardware monitor της μητρικης σου και κανε ignore το cpu fan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.