panos009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,έχω εγκαταστήσει το joomla στο server μου και δούλεψε χωρείς πρόβλημα τώρα πάω να εγκαταστήσω άλλο ένα joomla σε άλλο φάκελο εννοείτε και ενώ φτιάχνω στο mysql του server μου άλλη μια βάση δεδομένων στην εγκατάσταση του joomla μου λέει "Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με τη βάση δεδομένων". Ο web hoster μου λέει οτι μπορώ να φτιάκσω όσες Database θέλω δεν με περιορίζει. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει έχω δοκιμάσει τα πάντα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις........!!!!
2000cc Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Καλησπέρα, Το πρόβλημα σχετίζεται με το configuration file (configuration.php στο root folder της εγκαταστασης του joomla) και τα στοιχεια που εχεις δηλωσει εκει για την προσβαση στη νεα βαση δεδομενων σου. Θα πρέπει να δωσεις το σωστο ονομα της βασης σου στο πεδιο $mosConfig_db το username της νεας βασης δεδομενων στο πεδιο $mosConfig_user και τον κωδικο προσβασης για τη βαση στο πεδιο $mosConfig_password (για εκδοση Joomla 1.0.x) αντιστοιχα τα πεδια που πρεπει να εχουν τις σωστες τιμες για Joomla 1.5.x είναι var $db , var $user και var $password. Ενοοειται οτι οι τιμες στα var $live_site και var $host θα πρεπει να ειναι τα σωστα ειδαλλως δεν θα παιξει τιποτα.
pisio Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Για κάθε νέα βάση δεδομένων μου δημιουργείς παίρνεις και άλλο κωδικό. Μήπως χρησιμοποιείς τον κωδικό απο την άλλη βάση??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.