patrick.greece Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καλησπερα σε ολους,οπως ειδατε και πανω,θελω να αρχισω πωλησεις στο Ebay,και συγκεκριμενα πυλινα βαζακια πιστα αντιγραφα των αρχαιων ελληνικων αγγειων (τα φτιαχνει η μανα μου,αλλα μεσω αφεντικου τα πουλουσε,σε Αμερικη και Ευρωπη,το θεμα ειναι ομως πως της εβαλα εγω μια ιδεα...για το ebay καθως ειδα πως υπαρχουν και απο αλλους Ελληνες αλλα σε τρελες τιμες,εγω θα τις ριξω στο μισο.....αλλα εδω ξεκιναει το προβλημα μου,αυτα δεν ζυγιζουν πολυ 500γρ το ενα...ειδα τιμες για αποστολη ταχυδρομικα και μου επεσαν τα μαλλια,σε ελτα σε dhl,acs....και λεω αστα αν ειναι να αγοραζετε το βαζακι 15 ευρω και να χρειαζομαι 25 για να το στειλω...τοτε αστο,ξερω ξερω τα ταχυδρομικα τα πληρωνει ο αγοραστης αλλα εκτοξευει την τιμη ετσι...λοιπον θελω να μην σπασουν μιας και ειναι πηλος,ποιον τροπο θα μου προτεινατε εσεις παιδια????τι να κανω???να το ανοιξω το μαγαζι η θα μου φανε ολα τα λεφτα τα ταχυδρομικα????...Σας ευχαριστω εκ των προτερων...να στε ολοι καλα!!!
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δεν χρειάζεται να ανοίξεις κι άλλο topic αμέσως εκτός αν δεν απαντήσει κανείς στο προηγούμενο σου post.
2arkoudi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Στειλε email σε γνωστες εταιριες courrier κ ζητα τους προσφορα σαν επαγγελματιας (οχι σαν ιδιωτης) κανουν αλλες τιμες -50%
basilis5 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 η απλα ενσωματωσε τα μεταφορικα στην τιμη, ες εξαρχης πως κοστιζει 40 ευρω,και πες τα μεταφορικα δωρεαν... ελλαδαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.