Προς το περιεχόμενο

Μπουζουκια,κλαμπ,εστιατορια....κ.ά...Για σχολειο

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα! λιγο χαζο θέμα, αλλα δεν ήξερα που αλλου να ρωτήσω.

θα πάμε εκπαιδευτική εκδρομη με το σχολείο μου στην αθήνα, και ηθελα να μου προτείνετε καποια καλά κέντρα για να πάμε(μπουζουκια, κλαμπ,ρεμπεταδικα και τετοια). η μέρα είναι τριτη,28 απριλίου.

ευχαριστώ!

Δημοσ.
η μέρα είναι τριτη,28 απριλίου.

ευχαριστώ!

Η μέρα είναι Δευτέρα, 30 Μαρτίου. Τι σας μαθαίνουν στο σχολείο;

Δημοσ.

Ε έτσι κι αλλιώς στα κλαμπζ που πηγαίνουν τα σχολεία στην πενταήμερη δε σερβίρουν αλκοόλ, πετρέλαιο σερβίρουν.

Δημοσ.

Γιατί έχουν δικαίωμα να διαλέξουν;Εμάς στο Κιάμο μας πήγαν...δε κάτσαμε να το συζητήσουμε δημοκρατικά το θέμα. =ρ

Δημοσ.

θα πάμε εκπαιδευτική εκδρομη με το σχολείο μου στην αθήνα, και ηθελα να μου προτείνετε καποια καλά κέντρα για να πάμε(μπουζουκια, κλαμπ,.....

Mario_Facepalm_Ava_mote_by_Artemendo.gif

Δημοσ.

λογικα θα εχει κανονησει το ταξιδιωτικο πρακτορειο σας κ το 5μελες....:P ξερεις να βγαλουν κ αυτοι κατι...

αν δεν εχουν κανονησει τοτε καλο ειναι να μαθετε αν θα σας δεχτουν γιατι 100ατομα κ κατω των 18 σε μερικα κλαμπ ισως να ναι προβλημα...

για ρεμπεταδικα δευτεριατικα μονο ψυρη κ αν...

Δημοσ.
Γιατί έχουν δικαίωμα να διαλέξουν;Εμάς στο Κιάμο μας πήγαν...δε κάτσαμε να το συζητήσουμε δημοκρατικά το θέμα. =ρ

Εμάς ήταν κουλτουριάριδες. Μας πήγανε στη Μάλα.

Δημοσ.

H εκπαιδευτική στην Αθηνα ήταν από τις χειρότερες εκδρομες που πηγα ποτε... Μπουζουκια 1 μερα, την αλλη στο Χριστόδουλο (εκει ειχε λιγο γελιο γιατι του την πέσαμε λιγακι για θεματα οπως η αυτοκτονια), καπου αλλου, Βουλη (κοιμηθηκα στο εδρανο του Αρσενη :P) και μετα οτι πιο παρακμιακο εχω παει ποτε καπου στην Πλακα... η απολυτη φρικη.. αν δεν παιζει γκομενακι κανε τον αρρωστο, μην πας!!! :fear:

Δημοσ.
H εκπαιδευτική στην Αθηνα ήταν από τις χειρότερες εκδρομες που πηγα ποτε... Μπουζουκια 1 μερα, την αλλη στο Χριστόδουλο (εκει ειχε λιγο γελιο γιατι του την πέσαμε λιγακι για θεματα οπως η αυτοκτονια), καπου αλλου, Βουλη (κοιμηθηκα στο εδρανο του Αρσενη :P) και μετα οτι πιο παρακμιακο εχω παει ποτε καπου στην Πλακα... η απολυτη φρικη.. αν δεν παιζει γκομενακι κανε τον αρρωστο, μην πας!!! :fear:

Τα ίδια εδώ.

Μου άρεσε βέβαια η εκδρομή απίστευτα, να είναι καλά η παρέα. Σαν πόλη όμως.... μπλιααχ...

Από τοτε ξανα..πάτησα!:cry:

Δημοσ.

Η πρόταση μου είναι ριζοσπαστική καθώς δεν θα αναφερθώ στα συνηθισμένα μέρη όπως μπουζούκια, κλάμπς, πάμπς που κάνουν τις εκδρομές να έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

1)Αρχίζουμε με Ομόνοια με ή χωρίς ξεναγό. Άγρια ομορφιά, αν είσαι από επαρχία ετοιμάσου να ζήσεις την εμπειρία της ζωής σου (μέχρι την επόμενη). Τι να πρωτοδείς... έχει πολλά μέρη αλλά εγώ προτείνω ενδεικτικά:

α) Επισκεφτείτε όσα καμένα έχουν μείνει. Θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε τον τρόπο δράσης των κουκουλοφόρων, τις γωνίες ρίψης των μολότοφ, το κατά πόσο έκανε τη δουλειά της η πυροσβεστική.

β) Στέκια διακίνησης λευκού θανάτου, "πρέζας" ή απλούστερα ναρκωτικών. Θα δείτε επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά τους και θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τους κάνετε ερωτήσεις. Είναι φιλικά άτομα, θα δεχτούν μετά χαράς να λύσουν τις απορίες σας. Θα μάθετε τα πάντα γύρω απ' τα ναρκωτικά όπως τιμές, χώρες εισαγωγής, άγραφοι κανόνες της πιάτσας. Επιπλέον θα μάθετε να χρησιμοποιείται σουγιάδες και οι γνώστες θα σας αποκαλύψουν ποια είναι τα καλύτερα σημεία για να κρυφτείτε, σε περίπτωση εφόδου της αστυνομίας. Αν είστε τυχεροί δε, θα βιώσετε ένα πραγματικό "ντου" πολιτσμάνων από κοντά με κορυφαίο ήχο και εικόνα.

Στον ίδιο χώρο θα παρευρίσκονται χρήστες, πρώην και νυν και θα μοιραστούν μαζί σας εμπειρίες, τεχνικές και απόψεις.

Οι καθηγητές σας δε θα χάσουν φυσικά την ευκαιρία να σας υπενθυμίσουν κουνώντας το δάχτυλο πως "Αν δε διαβάσετε θα γίνεται σαν κι αυτούς!"

2)Πιάτσα ταξί (οποιαδήποτε, κατά προτίμηση έξω απ΄το αεροδρόμιο). Όποιος έρχεται Αθήνα πρέπει να δει από κοντά τη κοινότητα των ταξιτζήδων. Αν και εχθρικοί στην αρχή, στη πορεία θα σας ανοιχτούν και θα δείτε τη φιλική τους πλευρά. Θα παρακολουθήσετε σεμινάρια με θέματα όπως "Επιβίωση στη Πιάτσα", "Δρόμος, Τσιγάρο και Μουσική - Αυτή ειν' η ζωή του Ταξιτζή" και "Μάθετε να Κλέβετε Τουρίστες με 100+1 Διαφορετικούς Τρόπους". Φροντίστε στο τέλος να τους δώσετε γερό φιλοδώρημα γιατί το κόβω να μένετε εκεί το βράδυ.

3)Εξάρχεια οπωσδήποτε. Το μόνο αληθινό γκέτο της Αθήνας που το κρατάει ζωντανό, όλα τα άλλα είναι φτηνές απομιμήσεις. Δεν λέω πολλά γιατί θέλω να είναι έκπληξη... Τα Εξάρχεια θα σας εξιτάρουν, όπως καθετί παράνομο.

4)Μετρό, κατασκευαστικό θαύμα. Γρήγορο, γρήγορο και γρήγορο. Πρέπει πάση θυσία να κάνετε μια διαδρομή, θα με θυμηθείτε. Προτού μπείτε, μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας προστατευτικά γάντια, κράνος και λίγο θάρρος.

Δε φέρω καμιά ευθύνη αν χτυπήσετε ή πέσετε σε καμιά μαύρη τρύπα ή μεταφερθείτε στο χρόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...