tatos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καλησπερα σας! ενας φιλος μου θελει να κανει ενα δυκτιο pc σε αποσταση 120-150 μετρων μεσω wireless. Ο σκοπος του ειναι απλα να παρεχει ιντερνετ στο σημειο Β απο το σημειο Α. Η ερωτηση φυσικα ειναι αν γινεται και πως? μπορει να γινει μεσω καποιου router και access point? υπαρχει αλλος τροπος? και αν ναι παρακαλω γραψτε μου τα μηχανηματα και τις τιμες ωστε να του τα στειλω να τα δει. το κακο βεβαια ειναι οτι υπαρχουν φυσικα εμποδια αν και το recieve point ειναι καπως ανηφορικο. σας παραθετω μια εικονα ωστε να δειτε. η αποσταση ειναι κοντα στα 150 μετρα.
100 010 00 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Αν εχεις οπτικη επαφη που το θεωρω απαραιτητο , αν και η αποσταση δεν ειναι τραγικη, αν βαλεις μια κατευθυτικη κεραια τυπου yaggi και ο εταιρος ενα απλο AP δε θα εχεις προβλημα . Δε μου λες? παντου θα σε βρισκω?
tatos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 οπτικη επαφη δεν γνωριζω αν εχει καλη... παντως μονο με κατευθυτικη κεραια απο οσο καταλαβαινω γινεται. καποια links απο προιοντα καλα για ολο το σετ? για να του δειξω δλδ. υ.γ. Ε εξυπηρετηση κανω αλλιως δεν θα ημουν εδω ;p
FatMellonMike Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 οπτικη επαφη δεν γνωριζω αν εχει καλη... παντως μονο με κατευθυτικη κεραια απο οσο καταλαβαινω γινεται. καποια links απο προιοντα καλα για ολο το σετ? για να του δειξω δλδ. υ.γ. Ε εξυπηρετηση κανω αλλιως δεν θα ημουν εδω ;p Δες μια λύση που έδωσα σε αντίστοιχο πρόβλημα: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2653308&postcount=12 .
F33L Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 εαν θες 100% ποιοτικο λινκ θα πρεπει να χρησιμοποιησεις 1 κατευθυντικη κεραια τοποθετημενη κατα προτιμηση στην ΚΑΘΕ ταρατσα του κτιριου συνδεμενη με το εκαστοτε access point. Παρολα αυτα εφοσον η αποσταση δεν ειναι μεγαλη θα μπορουσες να την βγαλεις φθηνα χρησιμοποιοντας 1 μονο κατευθυντικη,η και αυτοσχεδια κεραια (cantenna Π.χ) που να συμαδευει το 2ο access point
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.