Προς το περιεχόμενο

Μητρική για Intel E6550

klog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτηση είναι απλή επειδή έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις....

Η μητρική μου παρέδωσε πνεύμα , καμία καλή πρόταση μέχρι 120-140€....

Θα κουμπώσουν πάνω ο E6550 μια ASUS ATI 4850 και τροφοδοτικό έχω ένα ENERMAX 620w

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1166336&Manufacturer=DFI&category=69977721

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?Manufacturer=Asus&category=69977721&HYMOTHERBOARDCHIPSET=G45

Κάποια απο τις παραπάνω πως σας φαίνεται??

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Πας καρφωτος για τη Dfi ;)

Αν και θα κανεις τη δουλεια σου και με πιο λιγα χρηματα, αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις απο τη μητρικη.

Επισης, η αλλη μητρικη σου δεν ειχε εγγυηση?

Δημοσ.
Πας καρφωτος για τη Dfi ;)

Αν και θα κανεις τη δουλεια σου και με πιο λιγα χρηματα, αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις απο τη μητρικη.

Επισης, η αλλη μητρικη σου δεν ειχε εγγυηση?

Αυτή είχε φίλε μου εγώ δεν έχω ιδέα που είναι η απόδειξη....έχουν περάσει και κάτι χρονάκια....ευχαριστώ για την πρόταση....

Η λαλακίες πληρώνονται σε αυτή την ζωή....

Δημοσ.

και εγω το εχω βαλει στο προγρμμα να παρω την dfi κατα το πασχα....πειμενω μηπως πεσει λιγο ακομα :-)

Δημοσ.

Όταν λες πολλές απαιτήσεις από τη μητρική, τι εννοείς; Είναι θέμα δυνατοτήτων για overclocking ή ταχύτερης επικοινωνίας των υποσυστημάτων, άρα και ταχύτερες επιδόσεις του υπολογιστή;

Δημοσ.
Όταν λες πολλές απαιτήσεις από τη μητρική, τι εννοείς; Είναι θέμα δυνατοτήτων για overclocking ή ταχύτερης επικοινωνίας των υποσυστημάτων, άρα και ταχύτερες επιδόσεις του υπολογιστή;

O/C Tweaking μέχρι αηδίας.

Υποτίθεται οτι η συγκεκριμένη DFI ανήκει στις hand picked παρτίδες.

Δημοσ.

Δηλαδή μια μητρική με συγκεκριμένο chipset δεν έχει διαφορές στις επιδόσεις με κάποια μητρική άλλης εταιρείας με το ίδιο chipset; όλα αυτά σε default ρυθμίσεις συχνοτήτων κτλ

Συγνώμη κιόλας klog που ρωτάω διαφορετικά πράγματα από αυτό που ρώτησες εσύ

Δημοσ.
Αυτή είχε φίλε μου εγώ δεν έχω ιδέα που είναι η απόδειξη....έχουν περάσει και κάτι χρονάκια....ευχαριστώ για την πρόταση....

Η λαλακίες πληρώνονται σε αυτή την ζωή....

Αν δεν έχουν περάσει πάνω από 3 χρονάκια, και είχες κάνει ονομαστικά την αγορά, ψάχτο.

Μπορεί και να βγάλεις άκρη. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...