klog Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Η ερώτηση είναι απλή επειδή έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις.... Η μητρική μου παρέδωσε πνεύμα , καμία καλή πρόταση μέχρι 120-140€.... Θα κουμπώσουν πάνω ο E6550 μια ASUS ATI 4850 και τροφοδοτικό έχω ένα ENERMAX 620w http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1166336&Manufacturer=DFI&category=69977721 http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?Manufacturer=Asus&category=69977721&HYMOTHERBOARDCHIPSET=G45 Κάποια απο τις παραπάνω πως σας φαίνεται?? Ευχαριστώ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Πας καρφωτος για τη Dfi Αν και θα κανεις τη δουλεια σου και με πιο λιγα χρηματα, αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις απο τη μητρικη. Επισης, η αλλη μητρικη σου δεν ειχε εγγυηση?
klog Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Πας καρφωτος για τη Dfi Αν και θα κανεις τη δουλεια σου και με πιο λιγα χρηματα, αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις απο τη μητρικη. Επισης, η αλλη μητρικη σου δεν ειχε εγγυηση? Αυτή είχε φίλε μου εγώ δεν έχω ιδέα που είναι η απόδειξη....έχουν περάσει και κάτι χρονάκια....ευχαριστώ για την πρόταση.... Η λαλακίες πληρώνονται σε αυτή την ζωή....
eSATA Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 και εγω το εχω βαλει στο προγρμμα να παρω την dfi κατα το πασχα....πειμενω μηπως πεσει λιγο ακομα
mits@kos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καρφωτός για την DFI... Ευκαιρία και για κλόκια στον 6550 !!!
klog Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά Αύριο έχει shopping......ας δούμε και την DFI.....
capthookb Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Αν και θα κανεις τη δουλεια σου και με πιο λιγα χρηματα, αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις απο τη μητρικη. Όταν λες πολλές απαιτήσεις από τη μητρική, τι εννοείς; Είναι θέμα δυνατοτήτων για overclocking ή ταχύτερης επικοινωνίας των υποσυστημάτων, άρα και ταχύτερες επιδόσεις του υπολογιστή;
Tenshi Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Όταν λες πολλές απαιτήσεις από τη μητρική, τι εννοείς; Είναι θέμα δυνατοτήτων για overclocking ή ταχύτερης επικοινωνίας των υποσυστημάτων, άρα και ταχύτερες επιδόσεις του υπολογιστή; O/C Tweaking μέχρι αηδίας. Υποτίθεται οτι η συγκεκριμένη DFI ανήκει στις hand picked παρτίδες.
capthookb Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δηλαδή μια μητρική με συγκεκριμένο chipset δεν έχει διαφορές στις επιδόσεις με κάποια μητρική άλλης εταιρείας με το ίδιο chipset; όλα αυτά σε default ρυθμίσεις συχνοτήτων κτλ Συγνώμη κιόλας klog που ρωτάω διαφορετικά πράγματα από αυτό που ρώτησες εσύ
liopyr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Αυτή είχε φίλε μου εγώ δεν έχω ιδέα που είναι η απόδειξη....έχουν περάσει και κάτι χρονάκια....ευχαριστώ για την πρόταση.... Η λαλακίες πληρώνονται σε αυτή την ζωή.... Αν δεν έχουν περάσει πάνω από 3 χρονάκια, και είχες κάνει ονομαστικά την αγορά, ψάχτο. Μπορεί και να βγάλεις άκρη.
markelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μιας και αναφέρθηκε η DFI, να κάνω μια ερώτνηξη... Αυτή εδώ DFI Lanparty JR GF9400T2RS (s775, DDR2, VGA) θα σηκώνει 720p/1080p ταινίες, άντε και κανα παιχνιδάκι;
markelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ναι, ακριβώς. Ξέχασα να το αναφέρω Όταν λέω παιχνιδάκι δεν εννοώ τίποτα "τέρατα". Εννοώ παιχνιδάκι
caution Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 HD playback άνετα, τώρα για παιχνίδια θέλει "γενναίες υποχωρήσεις" αλλά τα χαλαρά τα παίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.