Χρήστος15 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Γειά σας έχω ένα HP 2133 και θέλω να του βάλω vista θα μπορει να τα σηκώσει και θα χάσω την εγγυηση αν βάλω vista?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Οχι φιλε μου, μη βαλεις. Θα σερνεται. Ο VIA επεξεργαστης του δεν ειναι για πολλα πολλα..
Χρήστος15 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καμια έκδοση ουτε την ποιο απλή? Να ρωησω κάτι ακομα, αμα θέλω να κάνω format πως κάνω??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ενα search δε βλαπτει.... Μου πηρε περιπου...20 sec να βρω την απαντηση για το ερωτημα σου μεσα σε αυτο εδω το φορουμ κιολας.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=303798 (οχι καμια εκδοση, ειδικα αν εχεις 1GB ραμ μονο)
koprodogis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Επειδη ειμαι κατοχος και εγω αγγλικης εκδοσης με τον επεξεργαστη στα 1,2 και δοκιμασα μια ελαφρυα εκδοση των vista το μηχανημα δεν ειναι για τετοιο λειτουργικο παροτι πηγαινε μια χαρα. Με μια ελαφρυα εκδοση των xp παει παρα πολυ καλα και δεν εχω κανενα προβλημα επιδοσεων-κολληματων. Περνα του xp και θα πηγαινει υπεροχα, ισως αντιμετωπισεις προβλημα με τον driver της καρτας ηχου αλλα λυνετε κατεβαζοντας και ενα driver bus που εχει στο site της hp Θεμα εγγυησης δεν τιθετε, βαζεις οτι θελεις
caveneo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Αν πας να περάσεις τα xp με το format δεν θα χαθούν τα γνήσια τα xp που είχε περασμένα όταν το πήρα. Τί μπορώ να κάνω για να μην χαθεί το product key για να μπορώ να κάνω update κανονικά και να είμαι και νόμιμος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.