Προς το περιεχόμενο

κόστος πινακίδων

neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ετοιμάζομαι να αγοράσω νέα μοτό. τα κυβικά της είναι 680. πόσο θα μου στοιχίσει αν βγάλω εγώ την άδεια κυκλοφορίας τις πινακίδες + το σήμα "2009" ?

αν μπορείτε αναλυτικά θα ήθελα. ευχαριστώ, περίμενα κάμποση ώρα το πρωί στην αντίστοιχη υπηρεσία (μηχανολογικό, σε ΚΕΠ δεν ήξεραν) αλλά απηύδησα και έφυγα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως θα βρείς κάτι στο http://www.yme.gr;

Αν δεν υπάρχει λόγος γιατί να το κάνεις μόνος σου; Όπως είδες, θα χάσεις πολλές ώρες από τη ζωή σου :-( Συνήθως το αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία.

• 1 χρόνο αργότερα...

Συγνωμη που ξεθαβω αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια νεοτερη πληροφορια, θελω να αγορασω παπακι και αν ειναι να βγαλω πινακιδες μονος μου δλδ να μη του δωσω τα ετσιθελικα 50-60-70 [αναλογα ποσα λεει ο καθενας] . Ποσα ευρω ειναι τα παραβολα κ ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω; ευχαριστω εκ των προτέρων

• 3 εβδομάδες αργότερα...

ξεθάβω το θρεντ. 3 μαγαζιά της ίδιας (μεγάλης) αλυσίδας για μοτο ζήτησαν ο πρώτος 60, ο δεύτερος 80 και ο τρίτος 160 € για πινακίδες για νεο παπί (150 cc). Απο κει βγάζουν τα μισά "δώρα".

και στα αυτοκινητα ισχυει αυτο..την διαφορα την θεωρουν εξοδα για την εξυπηρετηση.

το 90% δεν ξερει καν ποσο κοστιζει η νομιμη τιμη για νεες πινακιδες/αδεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...