katerina_a_86 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 "Κάνε μια αυτοκριτική" λοιπόν που λέει και η μάνα μου =ρ Δια της ατόπου πάντως, όσοι ακούνε τερλέγκα κατά την κατερίνα είναι άξεστοι, ενώ η ίδια προφανώς θεωρεί πως (αφού της τη σπάνε) δεν είναι, καθώς ακούει μέταλ και ροκ. Έτσι -γενικεύοντας πάλι- όσοι ακούνε ροκ και μέταλ δεν είναι άξεστοι... Ουπς, λάθος αποτέλεσμα. Εσύ τι πιστεύεις? Πως κάποιος που ακούει σοβαρά τερλέγκα ξέρει από μουσική? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:29 ---------- ...απλά θέλω να δω αν είναι τόσο εύκολος ο αυτοχαρακτηρισμός γι' αυτήν, όσο είναι οι χαρακτηρισμοί γι' αυτήν Ευκολότερος είναι αλλά ασχολήθηκα με τον χαρακτηρισμό αυτών που ακούνε μέταλ και ροκ που με έχει κι εμένα μέσα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:36 ---------- όχι ακριβώς, γιατί δεν είπα να αναφερθείς στους άλλους που ακούνε αυτά που ακούς, αλλά να αυτοχαρακτηριστείς. So simple. Ε κι εγώ μέσα σε αυτή την κατηγορία είμαι. Οπότε αναφέρομαι στην κατηγορία.
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ευκολότερος είναι αλλά ασχολήθηκα με τον χαρακτηρισμό αυτών που ακούνε μέταλ και ροκ που με έχει κι εμένα μέσα. Ε κι εγώ μέσα σε αυτή την κατηγορία είμαι. Οπότε αναφέρομαι στην κατηγορία. ασ' τα σάπια
Garnele Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Εσύ τι πιστεύεις? Πως κάποιος που ακούει σοβαρά τερλέγκα ξέρει από μουσική? Όχι. Αλλά δεν τον λες και άξεστο ρε παιδί μου, μην είμαστε και υπερβολικοί. Αυτός που ακούει ΜΟΝΟ Τερλέγκα, ε ναι, παίζει να έχει πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα που έχει και αυτός που ακούει μόνο Σοπέν.
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Όχι. Αλλά δεν τον λες και άξεστο ρε παιδί μου, μην είμαστε και υπερβολικοί.Αυτός που ακούει ΜΟΝΟ Τερλέγκα, ε ναι, παίζει να έχει πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα που έχει και αυτός που ακούει μόνο Σοπέν. Ε καλά μην το παίρνεις κι εσύ και τόσο της μετρητοίς, Αυτός που ακούει τερλέγκα έχει μια δόση βλαχιάς και ο άλλος με τον σοπέν είναι λίγο ξενέρωτος. Πάντως από μουσική ο 2ος είναι πολύ πιο σχετικός. αυτομαστιγώσου Θα το κάνω με ικανοποίηση.
MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ό,τι και να λέτε για τα σκυλάδικα πάντως το "σ'έχω κάνει θεό" είναι ο μεγαλύτερος υπερκομμάταρος έβερ ε. Το απαύγασμα του πολιτισμού.Τελεία.
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 εσύ νόμιζα ότι είχες μια διπλωματική να τελειώσεις
slygeo87 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ...αλλά το ότι έχουν ξένο στίχο δεν σημαίνει ότι έχουν και καλό στίχο, ασχέτως context και βαθύτερων νοημάτων που βλέπει κάποιος που το μόνο που θέλει είναι να τα δικαιολογήσει. Μη μεταφράσεις και το stairway to heaven θα είναι too much.
Bspus Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ξέροντας ότι θα ανοίξω τεράστιο flame, και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη γι αυτό, θα πω απλά ότι πολλά από τα ξένα τραγούδια που θεωρούνται ποιοτικά, αν μεταφράσεις τους στίχους τους θα δεις ότι δεν απέχουν και τόσο πολύ... Δοκιμασε καμια φορα για πλακα και την αντιστροφη διαδικασια. Δηλαδη να παρεις ελληνικα κομματια (ποιοτικα η μη) και να μεταφρασεις τους στιχους στα αγγλικα. Εκει και αν βγαινουν εκτρωματα. Αλλα οτι και να λεμε, η συγκριση με μεταφρασεις στιχων ειναι απο τη φυση της αδικη.
evabb Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αυτό το ακούω τα πάντα θέλει προσοχή...Έχει δύο έννοιες κατά την γνώμη μου. 1) Ακούω τα πάντα όχι γιατί μου αρέσουν αλλά γιατί γνωστοί και φίλοι έχουν διαφορετικά ακούσματα ο καθένας και απλά έχω ξεχάσει να ακούω αυτά που πραγματικά μου αρέσουν. 2) Ακούω τα πάντα γιατί μπορώ να τα ακούσω για να πάρω μια γεύση αλλά όταν είναι να βάλω να ακούσω μουσική για εμένα θα έχω άποψη και γνώμη και δεν θα βάλω ότι νάνε. Είναι αλήθεια ότι καταλαβαίνεις πολλά από την μουσική που ακούει ο καθένας. Εγώ πάντως δεν μπορώ με τίποτα τους κολλημένους με ένα είδος μουσικής... εγω θα ελεγα οτι υπαρχει και μια τριτη κατηγορια. αυτοι που λενε οτι ακουν τα παντα γτ απλα δεν εχουν αποψη και ακουν οτι παιζει το ραδιοφωνο και τα κλαμπακια. και συνηθως ειναι οι περισσοτεροι ετσι. τα αγαπημενα τους τραγουδια περιοριζονται στις επιτυχιες του τελευταιου μηνα η τριμηνου. λιγοι ειναι αυτοι που ακουν εμπεριστατομενα τα παντα. δυστυχως για την τριτη κατηγορια ανθρωπων δεν βγαζω και τα καλυτερα συμπερασματα γιατι μου κανουν λιγο προβατα στο μαντρι. κατα τ'αλλλα συμφωνω με τον λουσι (δευτερο ποστ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.