Προς το περιεχόμενο

Η μουσική στις διαπροσωπικές σχέσεις

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβαζοντας αυτο το thread μου δινεται η εντυπωση πως τα μονα ειδη μουσικης που υπαρχουν ειναι τα σκυλαδικα, η ροκ και η μεταλ...

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα ειμαι ειλικρινης. Σκεψου λιγο να μιλας με εναν χριστιανο για ορθολογισμο και επιστημονικη προοδο. Μετα φαντασου να μιλας μαζι μας για μουσικες προτιμησεις και να εχεις τον ρολο του χριστιανου. :P:o

Όχι ρε πούστη μου, τόσο άσχημα είμαι?

Διαβαζοντας αυτο το thread μου δινεται η εντυπωση πως τα μονα ειδη μουσικης που υπαρχουν ειναι τα σκυλαδικα, η ροκ και η μεταλ...

Μπα μωρε απλά συνήθως αυτοί μαλώνουν περισσότερο.

DSC_3152.jpg

;)

Συγκρίνεις?

25146735.jpg

58260107.jpg

:P:p

Δημοσ.

Φίλε οι εικόνες που βάζεις είναι απο συναυλία.Δε θέλω να μπω σε διαδικασίες σύγκρισης γιατί άλλα θα πω εγώ και άλλα θα πεις εσύ.Πάντως αν θεωρείς για 'σενα ή για το παιδί σου μεθαύριο διασκέδαση το να κάθεται σε μια μπάρα που δίπλα του θα 'χει 2 τελειομένους, 2 χασικλήδες και 2 πουτ@νες τότε λυπάμαι αλλά εδώ θα διαφωνήσω, ρίχνεις πολύ το επιπεδό σου έτσι.

/εντιτ: Δεν έχει να κάνει με τι ακούσματα έχεις αλλά με τι τρόπο προτιμάς να διασκεδάζεις.

Δημοσ.
Συγκρίνεις?

Μα δεν είναι φωτό από μπουζούκια η δικιά σου ;)...ή μήπως είναι μεταφορικά "μπουζούκια"; Πάντως και στις δύο περιπτώσεις οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι πολύ κοντινές :lol:

Δημοσ.
Φίλε οι εικόνες που βάζεις είναι απο συναυλία.Δε θέλω να μπω σε διαδικασίες σύγκρισης γιατί άλλα θα πω εγώ και άλλα θα πεις εσύ.Πάντως αν θεωρείς για 'σενα ή για το παιδί σου μεθαύριο διασκέδαση το να κάθεται σε μια μπάρα που δίπλα του θα 'χει 2 τελειομένους, 2 χασικλήδες και 2 πουτ@νες τότε λυπάμαι αλλά εδώ θα διαφωνήσω, ρίχνεις πολύ το επιπεδό σου έτσι.

/εντιτ: Δεν έχει να κάνει με τι ακούσματα έχεις αλλά με τι τρόπο προτιμάς να διασκεδάζεις.

Λοιπόν αρχικά νομίζω ότι τα emoticon έδειχναν ότι έκανα πλάκα στο θέμα με τις φωτο. Μου έδειξε ο vag_pRiMi εικόνες για να με πειράξει για τα μπουζούκια και του απάντησα:P

Όσον αφορά για την διασκέδαση όχι φυσικά και δεν θα ήθελα το παιδί μου να διασκεδάζει σε μπουζούκια (έχω δει 10χρονο κορίτσι σε μπουζούκια με τους γονείς του:shock::shock:), όμως αν μεγαλώσει λίγο ε νταξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Ούτε αυτό θα του ρίξει το επίπεδο αν γίνεται μια στο τόσο, ούτε θα τον οδηγήσει στον αλκοολισμό. Φυσικά γνωρίζω ότι η προκατάληψη μπουζούκια = ξανθιές χαζογκόμενες/αλκοόλες τελειωμένοι/κωλοφτιαγμένο τσικουετσέντο με σκύλους στη διαπασών είναι τόσο βαθιά ριζωμένη όσο και το υπολογιστές = τελειωμένοι γυαλάκηδες σπασίκλες αλλά τι να γίνει.

Και για να ακριβολογούμε οι πιθανότητες να έχεις δίπλα σου τελειωμένους ή χασικλήδες είναι μεγαλύτερες σε μια τεράστια συναυλία πάρα σε νυχτερινό κέντρο.

Μα δεν είναι φωτό από μπουζούκια η δικιά σου ;)...ή μήπως είναι μεταφορικά "μπουζούκια"; Πάντως και στις δύο περιπτώσεις οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι πολύ κοντινές :lol:

Φυσικά και δεν είναι από μπουζούκια. Σου έδωσα να συγκρίνεις περιβάλλον που θα προτιμούσες :P Προτιμώ τις διαπροσωπικές σχέσεις της πρώτης πάντως:-D

Δημοσ.
Απλά και μόνο από περιέργεια. Τι έρχεται στο μυαλό σας όταν κάποιος πει ότι του αρέσουν τα μπουζούκια;

Δε βγάζω τις ταμπέλες προς τα έξω. Πάντως αυτές που έχω, ανταποκρίνονται. :P

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου την δίνει (λίγο) όταν κάποιος μου απαντάει "ακούω τα πάντα". Πες μου ακούω κλασσική μουσική, θα το σεβαστώ, μπορεί να σου αρέσει, πές μου δεν ακούω/δεν μου αρέσει, πάλι θα το σεβαστώ. Αλλά τι πάει να πεί τα πάντα? Ανοίγεις το ραδιόφωνο και ότι κάτσει? Δεν υπάρχει κάτι που να ΜΗΝ σ'αρέσει? Δεν υπάρχει κάτι να προτιμάς σε σχέση με κάτι άλλο?

Σίγουρα απο αυτό δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για τον χαρακτήρα του αλλά εμένα μου δίνει μια αίσθηση αναποφάστιστου/"ότι νάναι" ανθρώπου.

Δημοσ.

Να σημειώσω σ'αυτό το σημείο πως έχω γνωρίσει παιδί που δεν ακούει καθόλου μουσική.

Και όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο...

Δημοσ.
Να σημειώσω σ'αυτό το σημείο πως έχω γνωρίσει παιδί που δεν ακούει καθόλου μουσική.

Και όχι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο...

Τι, του τη δίνει;

Δημοσ.

Ξερει καλα τι κανει το παιδι αυτο. Η μουσικη ειναι και αυτη το οπιο του λαου. Εχει δημιουργηθει για να μαστουρωνει τις μαζες ενω εχει και την ιδιοτητα να διαχωριζει τους μικροαστους σε ομαδες ωστε να μην βλεπουν το πραγματικο προβλημα της ανθρωποτητας. Επισης, λεω μαλακιες και μαλλον πρεπει να σταματησω εδω.

Δημοσ.

Μαλακίες δε λές τίποτα. Το ίδιο μου έλεγε προχτές ένας κακόμοιρος στο νοσότρος, και μου ερχόταν να του βγάλω το μάτι. Το έλεγε και το πίστευε κιόλας και προσπαθούσε να με βγάλει θύμα του συστήματος και πρόβατο γιατί (!) ακούω μουσική. Του λέω, οκ, δε γαμάς που δε γαμάς γιατί είσαι φεμινιστής, δεν τρώς σουβλάκι γιατί είσαι χορτοφάγο, δεν πίνεις δεν καπνίζεις δεν κλάνεις γιατί δε σου χρειάζεται και είσαι νάτουραλ χάι, δε μιλάς ελεύθερα γιατί είσαι σκλάβος των λέξεων, δεν εκφράζεσαι αυθόρμητα γιατί είσαι δέσμιος της ιδεολογίας σου : δικαίωμά σου όλα αυτά. Αλλά είναι και δικαίωμά μου να πιστεύω οτι δεν ακούς μουσική γιατί είσαι μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ.

Δημοσ.

Εμένα πάντως όταν με ρωτάνε: "Τι μουσική ακούς;", λέω: "Τι ώρα;"

Αν μου βάλεις πιστόλι στον κρόταφο να διαλέξω ένα και μόνο ένα είδος για το υπόλοιπο του βίου μου, μάλλον θα έλεγα rock. Αλλά πραγματικά πιστεύω στην ποικιλία (Praetorianos, U made a good case, είσαι B) παιδί)

Όμως, δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά για μένα παίζει πολύ ρόλο η στιγμή. Όλα έχουν την ώρα τους. Π.χ. όταν τρέχω ή κάνω αερόμπικ χρειάζομαι μπιτάδικα, τα οποία όμως δε θα έβαζα ποτέ να ακούσω ξαπλωμένη στο κρεβάτι, όπου θα ήθελα ροκ μπαλάντες. Τα μπιτάκια θα τα ήθελα πάλι στο club να ξεβιδωθώ. Όταν πάω σε πίστα θα ξενερώσω με τα προαναφερθέντα 'παπάκια', θέλω τσιφτετέλι γύφτικο, το οποίο όμως I wouldn't be caught dead listening to στο αμάξι μου, π.χ.! Γουστάρω ένα βράδυ με παρεούλα στην παραλία να ακούσω Κατσιμιχαίους ή Πυξ Λαξ, τους οποίους δε θα έβαζα όμως πρωί όταν ξυπνήσω, γιατί θα με φόρτιζαν συναισθηματικά πριν πάω στη δουλειά.

Όλα αυτά τα είδη είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Τα χρειάζομαι όμως όλα, για άλλη δουλειά το καθένα.

U get the picture...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...