slygeo87 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Nαι δε παίζουν σκυλάδικα στα ραδιόφωνα...παίζουν βλάχικο ποπ με συγχωρείς.Άσε που ο Καραφώτης και ο κάθε Καραφώτης με ένα κωλο δισκο που έχει βγάλει δε του φτάνει να καλύψει όλη τη βραδιά που θα εμφανιστεί.Οπότε μοιραία τι τραγουδάει;Σκυλάδικα... βλέπω να ταιριάζει στα υπόλοιπα γνωρίσματα της "κατηγορίας" του. Ο,τι πιο σωστό..αλλά μετά σε λένε κακό οπότε καλύτερα να μη το γενικεύεις.Για οποιαδήποτε κατηγορία.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εμεις παντως στην παρεα ειμαστε ολοι μεταλλαδες και πανκιδες συγχρονως εκτος απο εναν που ειναι σκυλας. Και μαντεψτε, ειναι ο αρχηγος της παρεας. Υ.Γ Δεν ειμαστε συμμορια. Δεν ξερω γιατι εχουμε αρχηγο η γιατι αυτος ειναι αρχηγος αλλα απο την 1η γυμνασιου καθεται καλα στον θρονο του (9 χρονια). Γι'αυτο παιζει να εχω και "επαναστατικες" ιδεες. Επισης ημουν και ο πρωτος αθεος στην παρεα. Τωρα ειμαστε ολοι ευτυχως. Επισης, δεν ξερω γιατι σας τα λεω αυτα. Υ.Γ.2 Σαββατο εχει Bootstroke. Fuck Yeah !!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ρε σεις δεν είπαμε να διαχωρίσουμε ποιο είδος είναι "ποιοτικό" και ποιο δεν είναι.. Είπαμε αν μας επηρεάζει η μουσική ως προς το πως θα αντιμετωπίσουμε ένα άτομο, και ποιοι τομείς του χαρακτήρα (ίσως) διαφαίνονται μέσω του/ων είδους/ων της μουσικής που ακούει.
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 facepalm.jpg Sorry... had to... Εγώ εμπίπτω στην κατηγορία αυτών που ακούνε τα πάντα αλλα αυτό το κάνω όχι απο βλακεία αλλα απο την επιθυμία μου για νέα ακούσματα.. Δεν μπορώ να πώ οτι ακούω κάτι συγκεκριμένα αλλα έχω κλίση πρός τη jazz/rock. Κατα τα άλλα εκτιμώ >all τα instrumentals και περνάω πολύ καλά και στα μπουζούκια. Στα νιάτα μου ήμουν της hiphop/r&b και ούκ ολίγες φορές έχω πάει σε electro/trance party. ΞΕΧΩΡΙΖΩ τους ανθρώπους απο τη μουσική τους και είμαι αρκετά ρατσιστής όσον αφορά την πρώτη εντύπωση. Γενικά πιστεύω πως η μουσική σου σε χαρακτηρίζει. Ιδιαίτερα αυτούς που δεν προτιμούν το safe "ακούω τα πάντα" αλλα αυτοχαρακτηρίζονται ροκάδες/μεταλάδες/σκυλάδες/ραπάδες και απαξιώνουν όλα τα άλλα είδη. Μόλις δώ απαξίωση καταλαβαίνω οτι κάτι δεν πάει καλά.. Έχω ένα προφίλ ανθρώπου για κάθε μουσική και σχεδόν ποτέ δεν πέφτει έξω.. Αγαπημένα μου άτομα όσοι είναι ανοιχτοί σε ΟΛΑ τα ακούσματα χωρίς προκαταλήψεις και σκαλώματα.
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 και είμαι αρκετά ρατσιστής όσον αφορά την πρώτη εντύπωση "δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία για την πρώτη εντύπωση... " (τι κοιτάτε ρε... το θυμήθηκα και ήθελα να το πω...)
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 facepalm.jpgSorry... had to... Που κολλάει αυτό;
Garnele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Praetorianos εγώ αναφέρθηκα στους συνειδητοποιημένους σκυλάδες με ό,τι μπορεί να εμπεριέχει ο όρος αυτός (από καδένα μέχρι σίβας). Εφόσον όπως λες δεν ανήκεις σε αυτούς δε σε αφορά το ποστ μου. Για του λόγου το αληθές έχω δει τον Μπουγά σε κέντρο δεξιώσεων με όνομα κεραυνός, αη βασίλιδες να βγάζουν φωτογραφίες τα χταπόδια που χόρευαν και μετά κατέληξα σε λυόμενο στριπτιτζάδικο. ΑΛΛΑ αυτό δεν ανήκει στην καθημερινότητά μου (αν με πιάνεις). Πιστεύω πάντως πως άσχετα με τις μουσικές προτιμήσεις του καθενός το τρίπτυχο νυχτερινής διασκέδασης είναι σκυλάδικο-κωλάδικο-γκεάδικο, για διαφορετικούς λόγους το καθένα και υπό συνθήκες πάντα. Η θεωρία πως εκεί που παίζει τη μουσική που σου αρέσει περνάς αναγκαστικά υπέροχα καταρρίφθηκε όταν ήμουν ακόμη πρώτο έτος.
klainmaingr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Όχι σε σένα physics ΒΤς να συμφωνήσω με την garnele στο οτι δεν περνάς απαραίτητα καλά όπου παίζει τη μουσική σου.. Συνήθως το αντίθετο γίνεται για κάποιο μερφινομικό λόγο.
Praetorianos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Γενικώς, έχοντας φτιάξει κάποιες (ας πούμε) "κατηγορίες" ανθρώπων στο μυαλό μου, το είδος της μουσικής που ακούει ένας άνθρωπος είναι ένα γνώρισμα που πάντα (πάντα, πάντα) βλέπω να ταιριάζει στα υπόλοιπα γνωρίσματα της "κατηγορίας" του. Ο,τι πιο σωστό..αλλά μετά σε λένε κακό οπότε καλύτερα να μη το γενικεύεις.Για οποιαδήποτε κατηγορία. Απλά και μόνο από περιέργεια. Τι έρχεται στο μυαλό σας όταν κάποιος πει ότι του αρέσουν τα μπουζούκια; Πιστεύω πάντως πως άσχετα με τις μουσικές προτιμήσεις του καθενός το τρίπτυχο νυχτερινής διασκέδασης είναι σκυλάδικο-κωλάδικο-γκεάδικο, για διαφορετικούς λόγους το καθένα και υπό συνθήκες πάντα. Χμμ δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι οι ανάμικτες (άνδρες-γυναίκες) παρέες που βλέπεις να διασκεδάζουν στα μπουζούκια μετά θα περάσουν και μια βόλτα από τα κωλόμπαρα να δουν τι κάνουν οι ρωσίδες? Η στα μπουζούκια πάνε μόνο οι μπάκουροι και οι underground τύποι? Δεν λέω ίσως αυτοί να στιγματίζουν τέτοια μέρη και να έχετε δίκιο αλλά το βρίσκω λάθος να κρίνεις κάποιον από το τι ακούει. Επίσης όσοι πάνε σε σκυλάδικα ενώ είναι ροκάδες ή δεν ακούν την ίδια μουσική τι να πω, καλά να πάθουν?? Εγώ δεν θα πήγαινα πχ σε Rockwave Festival πάνω από μια φορά επειδή έτσι υποτίθεται ότι θα περάσω καλα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Απλά και μόνο από περιέργεια. Τι έρχεται στο μυαλό σας όταν κάποιος πει ότι του αρέσουν τα μπουζούκια; Θα ειμαι ειλικρινης. Σκεψου λιγο να μιλας με εναν χριστιανο για ορθολογισμο και επιστημονικη προοδο. Μετα φαντασου να μιλας μαζι μας για μουσικες προτιμησεις και να εχεις τον ρολο του χριστιανου. Εντιτ: Και αυτο πλακα ειναι. Μην με παρεξηγησει παλι κανεις.
Garnele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εντάξει δε συνεννοούμαστε όμως. Όχι, δεν εννοώ έναν οποιονδήποτε που θα πάει στα μπουζούκια, εννοώ τον τυπάκο που θα πάει μόνο εκεί. Ανάλογα με ενοχλεί και ο μεταλλάς που θα πάει μόνο στο μεταλλάδικο, το πανκιό που θα πάει μόνο σε πάρτυ στα πανεπιστήμια, ο βάζελος που θα πάει μόνο στο γήπεδο κ.ο.κ. Απλά περισσότερο μου χαλάνε την αισθητική οι σκυλάδες. =ρ
slygeo87 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Η θεωρία πως εκεί που παίζει τη μουσική που σου αρέσει περνάς αναγκαστικά υπέροχα καταρρίφθηκε όταν ήμουν ακόμη πρώτο έτος. Για τους χ λόγους το αυτί σου δεν αντέχει να ακούσει κλαρίνα.Πόσο καλά μπορεί να περάσεις σε ένα πανηγύρι;Θα μου πεις ο,τι αν έχεις καλή παρέα περνάς καλά παντού;Εγώ διαφωνώ αν εννοείς αυτό και σίγουρα θα περάσω καλύτερα σε ένα μαγαζάκι που παίζει τη μουσική που γουστάρω.Η μουσική επηρεάζει σημαντικότατα τη ψυχολογία ενός ατόμου.Πρόσφατα ήμουν σε καφετέρια με 2 φίλους και 3 φίλες μας.Έπαιζε λοιπόν τις κλασικές λαμακίες και αφού πλέον το έχω συνηθίσει να ακούω λαμακίες στην όποια καφετέρια πηγαίνω για να περάσω το βραδάκι μου απ' το ένα αυτί έμπαιναν και απ' το άλλο έβγαιναν.Για καλή μου τύχη μου όμως ο αχλαδογκέουλας dj (ακούει ροκ και είναι γκει μη με πεις λοιπόν ρατσιστη =ρ) έριξε το rock steady από bad company και στα καπάκια το immigrant song από Led Zeppelin.Πες με κυκλοθυμικό πες με λακαμά αλλά αμέσως γούσταρα που τα άκουσα.Ανέβηκα...φτιάχτηκα.Κούναγα το πόδια μου ρυθμικά πως να σου το πω.Γι' αυτό λοιπόν πιστεύω ο,τι παίζει σημαντικό ρόλο κατα την έξοδο σου η μουσική που θα ακούς.Το αν θα περάσεις καλά εκεί που θα είσαι με τη παρέα σου παρόλο που δε παίζει τη μουσική που ακούς τότε μάλλον (λέω μάλλον) την αντέχει το αυτί σου.Σου αρέσει.
Garnele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Χμ, ίσως απλά να μου φαίνεται ενδιαφέρον από ανθρωπολογική άποψη. Από την άλλη ίσως να έχω δισκογραφία μαντόνα και νικ κέηβ. Χεχ. Πέρα από την πλάκα, το βασικό είναι να περνάς καλά σε οποιοδήποτε χώρο. Δε χρειάζεται να κάνεις ό,τι κάνουν όλοι μέσα στο εκάστοτε μαγαζί για να περάσεις καλά. Περνάω υπέροχα σε πανηγύρια χωρίς να χορεύω, απλά με το να κάθομαι και να παρατηρώ τον κόσμο, από το σουβλατζή μέχρι τη θεία που χορεύει. Περνάω εξίσου υπέροχα σε καταγώγια που ακούω τα μπλιμπλίκια που μου αρέσουν, αλλά εκεί χωρίς να παρατηρώ τον κόσμο. Κάποιος ανέφερε προηγουμένως την ποικιλία. Ακριβώς αυτό. Και ίσως αυτό να είναι τέλος τέλος που με κάνει να στιγματίζω τους ανθρώπους: η έλλειψή της.
Lilith19 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Κάποιος ανέφερε προηγουμένως την ποικιλία. Ακριβώς αυτό. Και ίσως αυτό να είναι τέλος τέλος που με κάνει να στιγματίζω τους ανθρώπους: η έλλειψή της. Ακριβώς,garnele. Χε,και η πλάκα είναι ότι αυτη την κουβέντα την έκανα με 2 φίλους τις προάλλες για πολλοστή φορά..
slygeo87 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 με ενοχλεί και ο μεταλλάς που θα πάει μόνο στο μεταλλάδικο, το πανκιό που θα πάει μόνο σε πάρτυ στα πανεπιστήμια, ο βάζελος που θα πάει μόνο στο γήπεδο κ.ο.κ Τώρα το είδα.Κοίτα το βλέπεις λάθος για 'μενα.Αν τη βρίσκει ο μεταλλάς γιατί να μη πάει δηλαδή;Ντε και καλά να ακούσει Βίσση;Δε θέλει το παληκάρι!Τώρα το αν θα επιλέξει να κάνει φίλους μόνο μεταλλάδες είναι λίγο ηλίθιο αλλά μη νομίζεις (μεταξύ μας) έχει κάααααποια βάση.Αλλά τέσπα δεν είμαστε ρατσιστές αυτοί είναι Αλβανοί. Κάποιος ανέφερε προηγουμένως την ποικιλία. Ακριβώς αυτό.Και ίσως αυτό να είναι τέλος τέλος που με κάνει να στιγματίζω τους ανθρώπους: η έλλειψή της. Ελπίζω να μη το είπε Αθηναϊκό λαμόγιο αυτό γιατι θα του φάω τα αυτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.