elteo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μια χαρά σερφάρω κ βλέπω ταινίες στα ταξίδια μου πάντως με τον πρώτο διδάξα, το 701. O oρισμός του netbook. Ολα τα άλλα είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε και να πληρώνουμε.
kgian Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εδώ και καιρό υπάρχουν αυτά http://www.kohjinsha.com.sg/prod_outline-sx.htm που έχουν και οθόνη αφής και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. ΚΑι μετά η Asus ανακάλυψε τον τροχό (βλέπε dvd).
gdp77 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Για να το κάνει η Asus, σημαίνει ότι υπάρχει αγοραστικό κοινό. Συμπέρασμα : Το αγοραστικό κοινό δεν ξέρει τι θέλει, ούτε τι σημαίνει netbook. Αγοράζουν για να αγοράζουν και είναι.... μην πω καλύτερα θα φάω ban. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δουλεύει netbook ή notebook επαγγελματικά και θα χαρεί με την είδηση.
Hal9000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το μόνο που κερδίζεις είναι περισσότερο βάρος και λιγότερα λεφτά στην τσέπη.. No thanks. Συμφωνώ απολύτως
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Συμφωνώ απολύτως +1 κι από μένα. Έτσι κι αλλιώς θεωρώ ότι 1)η έννοια/χρήση του netbook δεν προβλέπει drive, αν χρειάζεται οπωσδήποτε παίρνεις 13άρι λαπτοπ, 2)η αυτονομία (ισχυρό χαρτί των netbooks) θα πάει περίπατο, και 3) και κυριότερο, ο οπτικός δίσκος οδεύει ταχέως προς τα θυμαράκια. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχω να κάψω cd/dvd μήνες, ενώ μεταφέρω αρχεία καθημερινά. Άρα η asus μάλλον πίσω πάει παρά μπροστά.
green_beret Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Παντως αν δουμε την πρωτοτυπια που εφαρμοσε η ASUS και στο Eee Keybord pc θα πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον κατι εντυπωσιακο... Και ας μην ειναι χρηστικο ισως να θεσει νεα standar στην κατηγορια των Netbooks...
pigeon Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Λαθος κίνηση. Το netbook δεν χρειαζεται οπτικά drives, μη πω ουτε σκληρό. Ας εφτιαχνε ενα εξυπνο docking station με optical drive, που να "κουμπώνει" σε ολα τα netbooks της εταιρίας...
emmsok Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μια χαρά σερφάρω κ βλέπω ταινίες στα ταξίδια μου πάντως με τον πρώτο διδάξα, το 701.O oρισμός του netbook. Ολα τα άλλα είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε και να πληρώνουμε. +1 το 701 μάπα το 701 χρειάζεσαι γυαλιά το 701 δεν έχεις χώρο το 701 χάλια ποιότητα κατασκευής το 701 ζεσταίνεται τριχ..ες μου εχει πεσει 10 φορες απο 60-90 cm εχω ταχύτατη εκινηση σε xp : και debian , εχω ριζει μπύρα και στο καπάκι λεμονάδα εχω δει 1 seson lost χωρίς διάλυμα :-D τι αλλο να θελω ; εξαλου το 701 δεν αξιζε ποτε να το παρει κανεις (εκτος απο μενα )
Street-Fighter Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 +1 το 701 μάπα το 701 χρειάζεσαι γυαλιά το 701 δεν έχεις χώρο το 701 χάλια ποιότητα κατασκευής το 701 ζεσταίνεται τριχ..ες μου εχει πεσει 10 φορες απο 60-90 cm εχω ταχύτατη εκινηση σε xp : και debian , εχω ριζει μπύρα και στο καπάκι λεμονάδα εχω δει 1 seson lost χωρίς διάλυμα :-D τι αλλο να θελω ; εξαλου το 701 δεν αξιζε ποτε να το παρει κανεις (εκτος απο μενα ) γυαλιά για την μυωπία και μεγαλύτερή οθόνη standar μπορεί να πρέπει να βρεις και την απόδειξη για να το πας στο servise με αυτα που του εχεις κανει.
black_widow Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 +1 το 701 μάπα το 701 χρειάζεσαι γυαλιά το 701 δεν έχεις χώρο το 701 χάλια ποιότητα κατασκευής το 701 ζεσταίνεται τριχ..ες μου εχει πεσει 10 φορες απο 60-90 cm εχω ταχύτατη εκινηση σε xp : και debian , εχω ριζει μπύρα και στο καπάκι λεμονάδα εχω δει 1 seson lost χωρίς διάλυμα :-D τι αλλο να θελω ; εξαλου το 701 δεν αξιζε ποτε να το παρει κανεις (εκτος απο μενα ) Καλά τα μάτια σου δεν πονούσαν μετά, διάβαζα κάτι pdf στο 701 και δεν άντεχα πολύ ώρα Γενικά είναι για πολύ περιορισμένες χρήσεις, είναι ελαφρύ δε λέω, αλλά σέρνεται... Αν του βάλω επιπλέον RAM θα χάσω την εγγύηση?
Reth Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 +1 το 701 μάπα το 701 χρειάζεσαι γυαλιά το 701 δεν έχεις χώρο το 701 χάλια ποιότητα κατασκευής το 701 ζεσταίνεται τριχ..ες μου εχει πεσει 10 φορες απο 60-90 cm εχω ταχύτατη εκινηση σε xp : και debian , εχω ριζει μπύρα και στο καπάκι λεμονάδα εχω δει 1 seson lost χωρίς διάλυμα :-D τι αλλο να θελω ; εξαλου το 701 δεν αξιζε ποτε να το παρει κανεις (εκτος απο μενα ) +1 και από μένα!!!
darklordvader77 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 εγω παντως, θα προτεινα να ειχαν ειδικο διακοπτη για να μη περναει ρευμα προς το drive για λογους καταναλωσης ρευματος.. ακομη κ σε idle, θα τρωγε λιγη μπαταρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα