dimitris2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το τελευταία χρόνο είδαμε μια μεγάλη ανάπτυξη στο τομέα των netbooks από πολλές εταιρείες, παρόλα αυτά όλα τα netbooks έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα, την έλλειψη του optical drive. Αυτό όμως πλέον αποτελεί παρελθόν χάρη στην ASUS. Η ASUS αποφάσισε να βγάλει την αγορά 2 νέα Eee PC models τα οποια έχουν optical drives. Το πρώτο είναι το Eee PC E1004D, το οποιο θα έχει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, νέο hardware και η τιμή του θα κυμαίνεται από $530-$590 και το περιμένουμε να βγει στην αγορά μέσα στον επόμενο μηνα. Το δεύτερο είναι το Eee PC 1008HA, αλλα δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό, παρα μονο ότι θα βγει στην αγορά μάλλον στα μέσα Μαΐου. Πηγή: away.gr
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 κακή επιλογή δίσκου και χάλια διάρκεια μπαταρίας...no thnx...
GIORGARAS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δεν καταλαβαίνω τι το κακό βλέπετε στο να βγάλει ένα καλύτερο netbook και με optical drive. Θεωρώ πως είναι δεδομένω πως κάποια στιγμή θα βγουν αρκετά τέτοια μοντέλα γιατι δεν μπορούν όλοι να δουλεύουν με εξωτερικό drive. Εγώ 3 χρόνια έχω laptop χωρίς εσωτερικό drive αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να μην δίνουν την δυνατότητα σε όποιον θέλει να διαλέγει την έκδοση με το drive. Εννοείται πως θα αλλάξουν και οι διαστάσεις (αν δεν αλλάξουν μαγκιά τους).
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Κακό δεν είναι... αλλά όταν λέμε νετμπουκ εννοούμε γύρο στις 10"... αν το χωρέσουν σε τέτοιο σασί μπράβο τους.
Street-Fighter Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Βασικα ψηλo μπουρδα η ειδηση καθως δεν θα προκειτε για netbook αλλα για notebook το οτι θα λεγετε eee pc δεν εστι και κατι βλεπε acer aspire που την ιδια ονομασια εχει και για laptop & για netbook
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Netbook θα είναι Other specs include the usual 10.2-inch, 1024 x 600-pixel display, Windows XP, 1 GB of RAM, and a 160GB hard drive, three USB 2.0 ports, and VGA. At least there’s an 8-in-1 card reader and 802.11b/g/n Wi-Fi.
GIORGARAS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 1) υπάρχουν laptop νομίζω toshiba που σε μικρό σασί έχουν τα πάντα αλλά πανάκριβα. 2) το δικό μου notebook lenovo x60s το έχω 3 χρόνια είναι 12.1" έχει duo core στα 1.66, χωρίς οπτικό drive και απο διαστάσεις είναι πάρα πολύ μαζεμένο και έχει βάρος 1.33 κιλά. Οπότε σαφέστατα μπορούν να χωρέσουν αρκετά πράγματα σε μικρό σασί.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εγω γιατι νομιζω οτι απλα θα ειναι ενα χοντρο netbook (με υψος +0,5 cm σε σχεση με ο,τι εχουμε συνηθισει)? Μονο και μονο για να μπει το drive. Οπως καταλαβαινετε το EEE παει να γινει brand, δηλαδη να πουλαει μονο και μονο απο το ονομα...
GIORGARAS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εγω γιατι νομιζω οτι απλα θα ειναι ενα χοντρο netbook (με υψος +0,5 cm σε σχεση με ο,τι εχουμε συνηθισει)? Μονο και μονο για να μπει το drive. Οπως καταλαβαινετε το EEE παει να γινει brand, δηλαδη να πουλαει μονο και μονο απο το ονομα... Εντάξει απλά δεν θα το αγοράσει και πολύς κόσμος. Σήμερα πάντως λεπτό laptop με οπτικό drive πληρώνεται καλά.
dark_banishing Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το μόνο που κερδίζεις είναι περισσότερο βάρος και λιγότερα λεφτά στην τσέπη.. No thanks.
the_eye Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ένα optical drive είναι απαραίτητο πιστεύω. Καλή κίνηση γιατί έψαχνα για netbook με dvdrw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα