NOPSTRIM Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Το όλο θέμα είναι ότι θέλω κάποια πράγματα και από ότι βλέπω θα τα παραγγείλω από έξω γιατί εδώ δεν τα βρίσκω και μάλλον θα μου πάει πολύ... Ελπίζω το κόκκινο να μην είναι αυτό αλλά να είναι λάθος φωτογραφεία...
darkfighter Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 αυτό το σύστημα είναι καλό?θα βαστάει έναν 8400 στα 4,5 μια 4850 και μια 4870 πιο μετα...
pug_f_e Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 με μια προχειρη ματια, θα σου προτεινα τριπλο ψυγειο, αφου θες και για καρτες μετα... ο σωληνας που διαλεξες , δε θα τον προτιμουσα. Θα επαιρνα μισης ιντσας,τον πιο χοντρο δηλαδη. αντλια καλυτερα δωσε ενα εικοσαρικο ακομα και παρε την swifteck και για τα ρακορ , δε νομιζω να χρειαζεσαι τοσα πολλα (και ειναι και αλλη διασταση απο τον σωληνα σου.Παρε πιο χοντρο σωληνα).
mooo Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ερώτηση! Παίζει κανένα ρόλο το μέγεθος του reservoir οσο αναφορά την απόδοση του όλου συστήματος ψύξης? ή απλά για δικιά μας ευκολία προτιμάμε κάτι μεγάλο?Και όσο αναφορά την εξαέρωση γίνεται απο μόνο του?
pug_f_e Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Aς πουμε ενας λογος ειναι ο εξης: Αν παρεις ενα μικρο 8-10 εκατοστα και βαλεις αδυναμη αντλια ,οκ. Αλλα αν βαλεις καμια swiftech, θα στα πεταξει ολα εξω,γιατι αν προσεξεις ο σωληνας που ειναι μεσα ( η εισοδος ) θα απεχει 1-2 εκατοστα απο το καπακι. Μιλαω γαι τα κλασικα κυλινδρικα τανκ. Σε καποιο αλλο μικρο,μπορει να μη πειραζει
darkfighter Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 οκ pug_f_e, μπορείς να προτείναι αντλία και σωλήνες?(uv blue, ή διάφανο) και 3άρι ψυγείο δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν χωράει στο κουτί cm 690, αλλά αν βάλω ένα διπό και στην οροφή και ένα μονό στην θέση του πίσω ανεμηστήρα θα είμαι όκ?
geobot24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αντλια σου προτεινε την swiftech. Οσο για σωληνες οι 4 αυτοι ειναι μισης ιντσας....Οι δυο πρωτοι ισως τσακιζουν αν εχεις κοντινες αποστασεις. Μπορεις ανετα να κανεις αυτο που λες με τα ψυγεια...(ετσι το εχω και εγω και η 4870 με clocks 900/1100 δεν ξεπερνα τους 43 βαθμους load).
darkfighter Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 το 1μ θα μου φτάσει ή θα χρειαστώ παραπάνω?το κουτί είναι midi, αλλά από τα μεγάλα.α, και κάτι άλλο, το black ice 120 gtx έχει πάνω ράκορ του 1/4 της ιντζας, μπορώ να τα αλλάξω με αυτά του 1/2?
geobot24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μηπως το 1/4 που λες ειναι το σπειρωμα?? αυτα ειναι που χρειαζεσαι παντως... Δεν λεει να παρεις ενα μετρο σωληνα γιατι μπορει να χρειαστεις παραπανω, ποτε δεν ξερεις...
I_dont_need_PC Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 με μια προχειρη ματια,θα σου προτεινα τριπλο ψυγειο, αφου θες και για καρτες μετα... ο σωληνας που διαλεξες , δε θα τον προτιμουσα. Θα επαιρνα μισης ιντσας,τον πιο χοντρο δηλαδη. αντλια καλυτερα δωσε ενα εικοσαρικο ακομα και παρε την swifteck και για τα ρακορ , δε νομιζω να χρειαζεσαι τοσα πολλα (και ειναι και αλλη διασταση απο τον σωληνα σου.Παρε πιο χοντρο σωληνα). Μια ερώτηση και απο εμένα ... Γιατί προτιμονται της "μισης ιντσας" τα λαστιχα απο κάποια άλλα πιο λεπτά?? Τα λεπτότερα μου καθονται και καλυτερα στο μάτι...
pug_f_e Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 καλυτερα στο ματι, αλλα και πιο βολικα για το κουτι , αφου ειναι μιο λεπτα. Τα αλλα ομως ειναι πιο αποδοτικα αφου περναει περισσοτερο νερο απο μεσα τους
I_dont_need_PC Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ουσιαστικά αποδοτικότερα ή το θέμα είναι τελείως θεωρητικό? Γιατί αν είναι έτσι εγώ θα προτιμούσα τα λεπτότερα...
pug_f_e Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 απο αλλα φορουμ εχω διαβασει οτι εχει διαφορα. Και λογικο δεν ειναι? Ασε που custom υδροψυξη με λεπτους σωληνες μονο 1-2 εχω δει και φυσικα τα ετοιμα της Thermaltake. Πουθενα αλλου
I_dont_need_PC Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μωρέ λογικό έιναι ... το πόσο αποδοτικότερο είναι δεν ξέρω (άλλο 1-2 βαθμούς διαφορά και άλλο 9-10) Πάντως άμα δεν με ξεγελούν τα μάτια μου έχω δεί αρκετές custom με μικρότερους της 1/2" και μου κολλάνε πολυ καλύτερα στο μάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.