gianthom Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καλημερα εχω ενα psp και συνδεομαι μεσω wireless με το ιντερνετ καποιες σελιδες μου τις ανειγοι ενω καποιες αλλες οχι και μου γραφει οτι δεν επαρκει ο χωρος τις καρτας.Εχω 512 μνημη και λεω να βαλω 8γιγα η 16γιγα θα κανω δουλεια η χρειαζεται τιποτα αλλο να ριθμισω;Ευχαριστω!!!
katsikoula Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 αυτο ειναι οντως ενα τεραστιο προβλημα!!! νομιζω οτι φταιει η καρτα μνημης αλλα δεν ειμαι σιγουρος. με ενα restart του browser παντως λυνεται το προβλημα. απο εκει κ περα ισως αν αγοραζες μια μεγαλυτερη καρτα μνημης θα μπορουσες να κανεις πιο ευκολη την ζωη σου
basilis5 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καλημερα εχω ενα psp και συνδεομαι μεσω wireless με το ιντερνετ καποιες σελιδες μου τις ανειγοι ενω καποιες αλλες οχι και μου γραφει οτι δεν επαρκει ο χωρος τις καρτας.Εχω 512 μνημη και λεω να βαλω 8γιγα η 16γιγα θα κανω δουλεια η χρειαζεται τιποτα αλλο να ριθμισω;Ευχαριστω!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕση δεν εχει απο οσο ξερω το memory stick ειναι θεμα cashe.πας μεσα στις ρυθμισεις και καθαριζεις την cashe
gianthom Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Γεια τις βαριες σελιδες μου ζηταει μνημη τελικα και μαλων θα βαλω μεγαλιτερη.Επισης για να ανοιξη αλλη μου ζηταει να ενεργοποιησω το javascript και ενω το εχω ανοιξει μου λεει οτι χρειαζεται να το ενεργοποιησω και πως μπωρω να βαλω το adobe flash στο psp απο τον υπολογιστη και να το τρεξω;
gherudos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Φίλε μου μάλλον δεν διάβασες τι σου έγραψα,ότι μνήμη και να του βάλεις το ίδιο θα σου γράψει.Έχει πολύ μικρή μνήμη RAM,δεν φταίει το memory stick σου.Για να ενεργοποιήσεις τη FLASH πρέπει να πάς από τα system settings και να το ενεργοποιήσεις από εκεί αφού συνδεθείς με το ίντερνετ.
pavlos77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ρε παιδες επειδη δεν υπαρχει λογος να ανοιξω καινουριο θεμα ,μπορω να κανω μια ερωτηση?Αν αγορασω ενα PSP 200( το slim & lite ) τι λογισμικο θα εχει ? 1,50? Αν ναι, τοτε τι χρειαζεται να κανω για να περασω CFW και να παιξω τα ISOS απο το memery stick?
gianthom Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ναι μπωρει να ειναι και η μνημη αλλα μου λεει οτι δεν εχω αρκετο αποθηκευτικο χωρο.Εχω ενεργοποιησει τo flash αλλα οταν συνδεομαι στο youtube μου λεει να το ενεργοποιησο η να κατεβασω νεα εκδοση.
gherudos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ναι μπωρει να ειναι και η μνημη αλλα μου λεει οτι δεν εχω αρκετο αποθηκευτικο χωρο.Εχω ενεργοποιησει τo flash αλλα οταν συνδεομαι στο youtube μου λεει να το ενεργοποιησο η να κατεβασω νεα εκδοση. Επειδή το youtube χρησιμοποιεί την έκδοση 9 αν θυμάμαι καλά και η έκδοση του PSP είναι παλαιότερη,γι αυτό δεν σου παίζουν τα βιντεάκια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:16 ---------- Ρε παιδες επειδη δεν υπαρχει λογος να ανοιξω καινουριο θεμα ,μπορω να κανω μια ερωτηση?Αν αγορασω ενα PSP 200( το slim & lite ) τι λογισμικο θα εχει ? 1,50? Αν ναι, τοτε τι χρειαζεται να κανω για να περασω CFW και να παιξω τα ISOS απο το memery stick? Δεν νομίζω να βρεις 2000 αλλά ακόμη κι αν βρείς θα έχουν την μητρική που δεν μπορείς να το χακάρεις...
pavlos77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ΟΚ ευχαρηστω.Ομως ειχα παρει πριν 3 χρονια ενα PSP (fat βεβαια) και επειδη δεν ηξερα εβαλα το 1,50 firmware χωρις να γνωριζω τι πρεπει να κανω και απο τοτε αναβει το πρασινο λαμπακι για 10 δευτερολεπτα και μετα κλεινει,αλλα διαβασα πως φτιαχνεται αν κανω την μπαταρια μου pandora.Ειναι αληθεια?
gherudos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ναι,μπορείς να μπείς στο http://www.pspgr.net και να μάθεις ποιός είναι κοντά στην περιοχή σου για να στο φτιάξει δωρεάν...
pavlos77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ναι,μπορείς να μπείς στο http://www.pspgr.net και να μάθεις ποιός είναι κοντά στην περιοχή σου για να στο φτιάξει δωρεάν... Βασικα προσπαθησα να το κανω μονος μου αλλα δεν μορω να την ανοιξω ( την μπαταρια ),με ενα σουγιαδακι προσπαθω να κοψω αυτο το υλικο που εχει αναμεσα στα καπακια...Σωστα το κανω?Αν οχι μπορεις λιγο να με βοηθησεις?Ειδα και τον οδηγο στο pspgr.net αλλα εγω δεν μπρω να το ανοιξω με κατσαβιδι που περιγραφει εκει το παιδι.Τελικα καταφερα να την ανοιξω αλλα μπερδευτηκα δεν ξερω ποιο τσιπακι σπαμε καταρχην εμενα ειναι περιτυλιγμενη με μια γκρι κολλα οπου ειναι κολλημενη στο κατω καπακι και προσπαθησα να το βγαλω και εβγαλε καπνους αλλα λειτουργει ευτυχως... να και λιγες φωτο : ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ WEBCAM...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.