zesoares Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ξερετε κανενα καλο online καταστημα ρουχων με μαρκες οπως(lrg,vans,supra....) η ακομα και καποιο real κατσημα καπου στο κεντρο της αθηνας ?
Draculina Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δες λίγο αυτό: http://www.shore.co.uk/ Μην σε τρομάζει που είναι εκτός Ελλάδας. Ετσι όπως έπεσε το pound συμφέρει πολύ... Εγω έχω παραγγείλει μπολικα πραγματα, σε 3 μέρες στην πόρτα σου, παίζει και επιστροφή αν κάτι δεν σου κάνει.
katerina_a_86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μα καλά πως μπορείτε να ψωνίζεται ρούχα χωρίς να τα δείτε από κοντά?
freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αν έχεις γαμάτο σώμα, ο,τι και να φορέσεις σου πάει, δε χρειάζεται να το δείς από κοντά ούτε να το δοκιμάσεις.
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μα καλά πως μπορείτε να ψωνίζεται ρούχα χωρίς να τα δείτε από κοντά? Αυτο ουτε εγω μπορεσα ποτε να το καταλαβω.. Και περισοτερο χωρις να τα δοκιμασουν οχι τοσο να τα δουν ..
katerina_a_86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αυτο ουτε εγω μπορεσα ποτε να το καταλαβω..Και περισοτερο χωρις να τα δοκιμασουν οχι τοσο να τα δουν .. Εδώ εγώ τα που τα δοκιμάζω κιόλας και μετά που πάω σπίτι και τα ξαναβλέπω τα απορρίπτω, φαντάσου να τα πάρω από φωτογραφίες... Αν έχεις γαμάτο σώμα, ο,τι και να φορέσεις σου πάει, δε χρειάζεται να το δείς από κοντά ούτε να το δοκιμάσεις. ούτε καν να το φορέσεις μη σου πω..:lol: Πάντως ανεξάρτητα με την σωματοδομή μάλλον έχει να κάνει με το πόσο ιδιότροπος είναι κανείς σαν άνθρωπος.
freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι. Ας πούμε εμένα που η γκαρνταρόμπα μου αποτελείται αυστηρά από μαύρες μπλούζες και τζιν και σχεδόν ποτέ δε κοιτάζω άλλα καθημερινά ρούχα στα μαγαζιά, όχι μόνο με συμφέρει αλλά επιβάλλεται να ψωνίζω από ίντερνετ.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μα καλά πως μπορείτε να ψωνίζεται ρούχα χωρίς να τα δείτε από κοντά? Ενας τροπος ειναι η προπληρωμενη.
alexis333 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Εδώ εγώ τα που τα δοκιμάζω κιόλας και μετά που πάω σπίτι και τα ξαναβλέπω τα απορρίπτω, φαντάσου να τα πάρω από φωτογραφίες... Αυτο ξαναπεστο ... Μου χει τυχει κι εμενα .... :-D:-D Ακομα και το πιο απλο δε ξερω αν θα το αγοραζα απο online καταστημα ... Κι αν δε μου κανει μετα τι γινεται ... Το δινω πισω και μου στελνουν να δοκιμασω αλλο ...
kebinB Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 μπορούμε γιατί τα ρούχα πρωσοπικά που ψάχνω τα βρίσκεις δύσκολα ελλάδα και οι τιμές είναι απλησίαστες. αν είναι κάτι λαθος το πας γυρίζεις πίσω. απλό. αγοράζω εδώ και 2 χρόνια απο http://www.luisaviaroma.com yoox.com & antionoli.eu ενίοτε και απο το asos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.