iced Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Οντως πολυ ωραιο! Και εγω ειχα παει σε ενα μαγαζι με τετοια ειδη εχοντας ενα καλωδιο του ups και του ειπα πως να το κανει και εφτιαξα ενα τετοιο πολυμπριζο... Εχω βαλει τον ρουτερ και τον εξωτερικο δισκο
Cue Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Α ρε μδ πως ξέρεις και με σκλαβώνεις! Το παρέδωσα σήμερα στην Document. 3-4 μέρες μου είπανε...εν αναμονή.
Deargr Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Tελικα τι τελος ειχε η ιστορια σου ? Βρεθηκα σημερα σε ενα Πλαισιο στο service που μολις παραλαμβανε ενα iMac απο την Rainbow ,οπου ειχε σταλει για service .. Μονον περιπου 1,5 μηνα χρειαστηκε !!!!!!!!!!!!
Cue Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μόλις σήμερα τον παρέλαβα. Τον έχω και δουλεύει κανά 2ωρο τώρα όλα καλά. Σας παρουσιάζω τον ένοχο στην φώτο. Δεν πλήρωσα τπτ (τον παρέδωσα/παρέλαβα ο ίδιος) γιατί ήταν μέσα στην εγγύηση. ΥΓ. Πήρα και έναν εξωτερικό δίσκο και έχω βάλει το time machine να δουλεύει
iced Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ΥΓ. Πήρα και έναν εξωτερικό δίσκο και έχω βάλει το time machine να δουλεύει Ευχομαι να μην ξαναντιμετωπισεις προβλημα... Να σε ρωτησω, τελικα αγορασες f.w 800 ή με πιο μεγαλη χωρητικοτητα?
Cue Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αγόρασα τελικά USB2.0 με 500Gb μιας και μου κόστισε μόλις 36 ευρώ λόγω πιστωτικού 33 ευρώ που είχα στο Πλαίσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.