Lefteris29 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλησπερα θελω να μεταφερω υλικο που εχω σε βιντεοκαμερα στο PC μου. εχω την albatron 8800gt η οποια εχει καλωδιο μετατροπης απο την θυρα που εχει πανω στην καρτα σε s-video και σε τρια θηλυκα βυσματα (μπλε,κοκκινο, πρασινο). Η βιντεοκαμερα εχει τρεις υποδοχες αλλα με αλλα χρωματα (κιτρινο, κοκκινο και ασπρο).Προσπαθησα να κανω διαφορες συνδεσεις μεταξυ των βυσματων αλλα τιποτα οποτε φανταζομαι λογω και των διαφορετικων χρωματων οτι ειναι διαφορετικου τυπου καλωδια. Υπαρχει καποιος τροπος για να τα συνδεσω ή αν υπαρχει καποιο καλωδιο μετατροπης?
parsifal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Είσαι σίγουρος ότι η θύρα της κάρτας γραφικών είναι θύρα εισόδου (για ψηφιακή σύλληψη σήματος) και όχι θύρα εξόδου; Επίσης: Μήπως η κάμερα έχει και ψηφιακή έξοδο Firewire (μπορεί να αναφέρεται στο manual της και ως DV-out. Αν είναι Sony, ως i.Link); Αν ναι, και το PC σου επίσης διαθέτει Firewire θύρα, θα κερδίσεις σημαντικά σε ποιότητα εικόνας αν επιλέξεις τη συγκεκριμένη συνδεσμολογία.
blackhill66 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ψηφιακή έξοδο Firewire (μπορεί να αναφέρεται στο manual της και ως DV-out. Αν είναι Sony, ως i.Link).....η καλυτερη λυση!!!!
Lefteris29 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 η καρτα γραφικων εχει θυρα εισοδου s-video (το πανω στο σχεδιο), αλλα εχω καλωδιο που το μετατρεπει σε εξοδου . η βιντεοκαμερα ειναι sony αλλα 15ετιας και εχει μονο υποδοχες για κοκκινο,ασπρο και κιτρινο βυσμα.
1000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Είσαι σίγουρος ότι η θύρα της κάρτας γραφικών είναι θύρα εισόδου (για ψηφιακή σύλληψη σήματος) και όχι θύρα εξόδου; Επίσης: Μήπως η κάμερα έχει και ψηφιακή έξοδο Firewire (μπορεί να αναφέρεται στο manual της και ως DV-out. Αν είναι Sony, ως i.Link); Αν ναι, και το PC σου επίσης διαθέτει Firewire θύρα, θα κερδίσεις σημαντικά σε ποιότητα εικόνας αν επιλέξεις τη συγκεκριμένη συνδεσμολογία. DV-out με firewire χρησιμοποιούμε όταν μιλάμε για κάμερα η οποία δεν αποθηκεύει σε σκληρό δίσκο αλλά σε ψηφιακή κασέτα;Έχω αυτή εδώ: http://www.twenga.co.uk/specs-Everio-GZ-MG575E-JVC-Hard-drive-camcorder-150776 και αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω. Αφαίρεσα τη USB σύνδεση και τοποθέτησα DV-out-firewire. Αυτό που παρατηρώ είναι καταρχάς πως δεν έχω πρόσβαση στο σκληρό (σα συσκευή πλέον) και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι transfer σε video (όχι σε φωτογραφίες) Επίσης δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στη ποιότητα της εικόνας.
parsifal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Οι Everio είναι από τις καινούργιες κάμερες που γράφουν σε σκληρό δίσκο σε μορφή MPEG-2. Σε τέτοιες κάμερες, το Firewire δεν κάνει διαφορά. Μάλιστα, μερικά τέτοια μοντέλα δεν έχουν καν Firewire αλλά μόνο USB από ψηφιακές θύρες. Τα παραπάνω βέβαια δεν έχουν καμμία σχέση με το πρόβλημα του topic starter, είναι προφανές ότι μιλάμε πλέον για κάμερα με αποκλειστικά αναλογικές εξόδους και μάλιστα ούτε καν S-Video που δέχεται η κάρτα γραφικών του, αλλά Composite. Άρα, θα χρειαστεί κάποιος αντάπτορας κατά πάσα πιθανότητα.
Lefteris29 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Άρα, θα χρειαστεί κάποιος αντάπτορας κατά πάσα πιθανότητα. Ευχαριστω πολυ για το λινκ. απο οτι καταλαβαινω θα χρειαστω ακριβως αυτον τον ανταπτορα. Μπορω να βρω κατι αναλογο στην αγορα (δεν αγοραζω απο ιντερνετ). Ειδα στα site multirama και πλαισιο αλλα δεν βρηκα αναλογο. Ξερετε καποιο καταστημα εσεις?
parsifal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Σε καταστήματα ηλεκτρονικών θα βρεις. Τώρα συγκεκριμένα πώς να σου πούμε; Δεν αναφέρεις καν πόλη (ούτε βλέπω στο forum profile σου).
peravrexei Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μήπως θέλεις κάτι τέτοιο; (τις καρδούλες δεν τις έκανα για σένα ο γιος μου τις ζωγράφισε και τις είδα καθυστερημένα)
Lefteris29 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Αθηνα μενω αλλα οκ παιδια ευχαριστω, θα κοιταξω σε καταστημα ηλεκτρονικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.