Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα για i7 920

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ πάλι νόμιζα σε cosmos! :P

Ό,τι θέλει είδε ο καθένας μας μου φαίνεται!

Δέν θα το έλεγα.Και εσύ και ο 1000 είστε εν μέρη σωστοί.

Το Sniper έχει στοιχειά και από τα δύο κουτιά.Λογικό είναι να μπερδευτείς.

Δημοσ.

παντως coolermaster ειναι το κουτι σιγουρα γιατι οι photos ειναι απο το 1.site τους και τα 2.κυκλακια στις θεσεις των drives ειναι στανταρ coolermaster

Δημοσ.

Κι εγω σκεφτομουν την V8, αλλα μετα σκεφτηκα να παρα οτι καλυτερο(?) κυκλοφορει απο πλευρας αεροψυξης( Thermalright 120 Black). Βεβαια μετα πρεπει να υπολογισεις το κοστος του ανεμιστηρα, του kit για το 1366 κτλ. Η V10 που ειπατε ποτε αναμενεται για ελλαδα? Α, και οσο αφορα τις επιδοσεις, η 120 ειναι πολυ καλυτερη απο την V8 ή ειναι περιπου στα ιδια?

Δημοσ.

Τι το συναρπαστικό βρίσκεται στην V10.

3397000258_a9ea64ddbd_o.jpg

Δεν μου φαίνεται να τα πηγαίνει τόσο καλά.

Ειδικά για το μέγεθος της.

Σαν την orochi της scythe είναι και απ'ότι φαίνεται το μέγεθος δεν είναι το παν...

Δημοσ.
Τι το συναρπαστικό βρίσκεται στην V10.

3397000258_a9ea64ddbd_o.jpg

Δεν μου φαίνεται να τα πηγαίνει τόσο καλά.

Ειδικά για το μέγεθος της.

Σαν την orochi της scythe είναι και απ'ότι φαίνεται το μέγεθος δεν είναι το παν...

Mπα δε το εμπιστεύομαι. Τη Ζ600 τη παρουσιάζει ως καλύτερη στα αποτελέσματα. Μου φαίνεται κάπως..
Δημοσ.

Θρήνος είναι η V10 σε σχέση με το πώς λανσάρεται, ψάξτε reviews και θα δείτε... +1 στις προτάσεις του Tenshi από εμένα.

Δημοσ.

βαλτε scythe mugen 2 στον i7.παρα πολυ καλες θερμοκρασιες χωρις θορυβο.το μονο οτι εχει λιγο προβληματικη εγκατασταση

Δημοσ.

+1 Σε αυτά που πρότεινε ο Tenshi αρχικά... Έχει βγει και η True 120 Cooper, με καλύτερο τελείωμα στην βάση σε σχέση με τις υπόλοιπες (True 120 και True Black) αλλά δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη εδώ.

Δημοσ.
η copper ειναι ενα τερας με βαρος 2 κιλα :shifty: παρε μια TRUE 120 ασπρη/μαυρη

:lol::lol: 1.9 για την ακρίβεια... είναι προτιμότερη όμως από την V10 ;)

Δημοσ.
+1 Σε αυτά που πρότεινε ο Tenshi αρχικά... Έχει βγει και η True 120 Cooper, με καλύτερο τελείωμα στην βάση σε σχέση με τις υπόλοιπες (True 120 και True Black) αλλά δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη εδώ.

ειναι διαθεσιμη στο multirama-extreme στον πειραια.μου την εδειξε απο κοντα ο lio.ειναι ασηκωτη η ατιμη.θελει στηριγμα σιγουρα, αλλιως κλαψε την μητρικη.με την v8 ειμαι μια χαρα.για παραπανω νερακι.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...