Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα για i7 920

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει ο τιτλος ψαχνω για μια καλη ψυκτρα για το cpu μου. Τι εχετε να προτεινεται? Ποια ειναι η καλυτερη απο αποψη αποδοση/τιμη? Να τονισω οτι ασχολουμαι και με ο/c οποτε θελω κατι αποδοτικο..

Ευχαριστω

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με σειρά προτίμησης:

Thermalright Ultra 120 Extreme

Noctua NH-U12P

Coolermaster V8

Xigmatek 1283/1284

Edit:

Να προσθέσω την Thermalright IFX-14 +3 ανεμιστήρες

και μελλοντικά (αν τσουλήσει το project) την Scythe GodHand

103426-Scythe-Godhand-b.jpg

Δημοσ.

και μονο να σκεφτεις τα 200+W cooling solution που δινει θα κανει θαυματα σε i7 ενω σε core2 δεν το συζητω που εχουν αναγκες για 55-75w.. αντε να ρθει ομως ουτε στην Αγγλια δεν την βρισκω..

Δημοσ.
και μονο να σκεφτεις τα 200+W cooling solution που δινει θα κανει θαυματα σε i7 ενω σε core2 δεν το συζητω που εχουν αναγκες για 55-75w.. αντε να ρθει ομως ουτε στην Αγγλια δεν την βρισκω..
Σκοπεύεις να την αγοράσεις;

Θα μάθουμε από πρώτο χέρι τι κάνει;

Δημοσ.

στανταρ γιατι με την υδροψυξη που εχω δεν ειμαι ευχαριστημενος.. εκτος και αν ρθει καποτε το TT xrsar κουτακι στη Ελλαδα συντομα..

... καμια 70ρια ευρω λογικα θα εχει αφου η v8 εχει 55 περιπου.. αντε να ρθει

Δημοσ.
στανταρ γιατι με την υδροψυξη που εχω δεν ειμαι ευχαριστημενος.. εκτος και αν ρθει καποτε το TT xrsar κουτακι στη Ελλαδα συντομα..

... καμια 70ρια ευρω λογικα θα εχει αφου η v8 εχει 55 περιπου.. αντε να ρθει

70;Μια χαρά τότε....Θα την περιμένω!(ήθελα να πάρω την 120....αλλά....) :-)

Δημοσ.

τουμπανόψυχτρα θελει τον χωρο της αλλα θα τα σπαει λογικα.. με 200+watt δεν βλεπω γιατι να παρει καποιος την TT εκτος και αν σκεφτεται τα παραπανω 20-25 ευρω βεβαια..

Δημοσ.
τουμπανόψυχτρα θελει τον χωρο της αλλα θα τα σπαει λογικα.. με 200+watt δεν βλεπω γιατι να παρει καποιος την TT εκτος και αν σκεφτεται τα παραπανω 20-25 ευρω βεβαια..

Να σε ρωτήσω...Όταν λες 200+ watt;Τι εννοείς;

Αν και από χώρο....Πόσο να θέλει;Δε θα χωράει στο haf;

Δημοσ.
Να σε ρωτήσω...Όταν λες 200+ watt;Τι εννοείς;

Αν και από χώρο....Πόσο να θέλει;Δε θα χωράει στο haf;

Μα σε HAF νομίζω τη παρουσιάζει.
Δημοσ.

λογικα θα το εχουν προβλεψει να χωραει.. αν και με προβληματιζουν λιγο οι μνημες.. αλλα θα το εχουν προβλεψει σιγουρα..

δεν εχει να κανει με την καταναλωση αλλα με την ικανοτητα ψυξης (cooling solution) που εχει..

οι ι7 εχουν 130 watt παντως, ενω οι παλαιοτεροι core2 quad και αλλοι στα 55-95 watt περιπου.. χαμηλοτερα watt χαμηλοτερες αναγκες και ψυκτικη δυναμη- ικανοτητα..στο να τους κρυωσεις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...