G_Zisis Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Με κάλυψε ο φίλος darklordvader77. Τώρα για το τι είπε ο pscrazy/apokleiros/dark hero,δεν έχω να πω κάτι...
katsikoula Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 πως το ξερεις οτι ειναι πιο ποιοτικη ..... εχεις μπαρμπα στην γραμμη παραγωγης της sony? οχι για να ξερουμε τι λεμε ! Εγω εχω 60αρα 2 χρονια τωρα και ειναι κομπλε! εμενα το 40αρι κλεινει τον Σεπτεμβριο εναν χρονο. λετε να αντιμετωπισω κανενα προβλημα??? κανενας με παρομοια εμπειρια???
G_Zisis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δεν γίνεται να το ξέρει κάποιος αυτό. Το πρόβλημα που εμφανίζεται στα 40gb συνήθως είναι το να μη διαβάζει blu-ray (πρόβλημα με το ματάκι).
pscrazy Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 60αρα ειναι ποιοτητα ολες οι αλλες κλασικα SONY πετσοκομα. Μονο εαν δεις καποιος το mobo της 60αρας και μετα της 80αρας ή 40αρας θα καταλαβεις! Φιλοι μου που εχουν 60αρες κανεις δεν εχει προβλημα, αντιθετα με 40αρες πολλοι ...80αρες ακομη κατσε δεν περασε καιρος που βγηκαν παγανια!
G_Zisis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Πρώτον,μίλησα για failure rate της 80gb κονσόλας και όχι για το τι δυνατότητες έχει σε σχέση με την 60gb.Άσε που 60gb δεν βρίσκεις καινούργια,οπότε και που το αναφέρει είναι άσχετο με το θέμα του topic. Δεύτερον,η 80gb έχει από το σεπτέμβρη που βγήκε κι εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει/διαβάσει/δει ούτε μία να έχει χαλάσει.
darklordvader77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 apokleire, ξεκολα, κ γω 60ρα launch εχω,δεν εχω κανα προβλημα προς θεου, αλλα ενας φιλος που χει net cafe, κ ειχε 3 60ρες, του βγηκαν προβληματικες! με 40ρες κ πλεον μια 80ρα ειναι μια χαρα.. εξ' αλλου δε σου κανει λογικο οπως κ με το 360 που ειχες, οτι οσο κατεβαινουν τα nm αρα κ οι θερμοκρασιες, εξαλειφονται τα προβληματα? το περικομμα που λες, ειναι memory sticks (αχρηστο), γυαλιστερη προσοψη στο blu-ray (πιο ωραιο,αλλα δεν ειναι λογος..) κ η υποστηριξη ps2 (που κ παλι οι περισσοτεροι δν το χρησιμοποιουν για να ψοφησει αργοτερα το blu-ray) αρα..
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 φιλε εχει ενα μαγαζι στην α8ηνα που σου δινει αλλο επισκευασμενο με μολις 100 ευρω googlare ama thess
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.