gherudos Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 153E το έχω βρεί το 360 από πολλά καταστήματα.Στην Ελλάδα το slim pstwo έχει 99Ε εδώ και πάρα πολύ καιρό,ειλικρινά δεν πιστεύω οι Έλληνες να το ρίξουν στα 75Ε γιατί απλά και στα 99Ε πουλάει σαν τρελό.Αλλά θεωρώ ανόητο την σήμερον ημέρα να επιλέξει κάποιος το PS2 έναντι του 360.Εκτός κι αν δεν είχε ποτέ επαφή με το PS2 και τρελαίνεται για ποιοτικά RPG,τότε ναι το θεωρώ καλύτερη επιλογή.
Antretng Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 153E το έχω βρεί το 360 από πολλά καταστήματα.Στην Ελλάδα το slim pstwo έχει 99Ε εδώ και πάρα πολύ καιρό,ειλικρινά δεν πιστεύω οι Έλληνες να το ρίξουν στα 75Ε γιατί απλά και στα 99Ε πουλάει σαν τρελό.Αλλά θεωρώ ανόητο την σήμερον ημέρα να επιλέξει κάποιος το PS2 έναντι του 360.Εκτός κι αν δεν είχε ποτέ επαφή με το PS2 και τρελαίνεται για ποιοτικά RPG,τότε ναι το θεωρώ καλύτερη επιλογή. Είσαι σίγουρος; Πριν πόσο καιρό το είχες βρει τόσο; Γιατί, πλέον, την arcade έκδοση δεν την βρίσκεις εύκολα, αλλά ακόμη και να τη βρεις κοιτάζοντας λίγο το skroutzonio είδα ότι η φτηνότερη τιμή που φτάνει είναι τα 162 (τα οποία θέλουν και 2.5 ευρώ αντικαταβολή ) και μόνο σε ελάχιστα καταστήματα (πχ το eshop το χει 178) Αλλά εγώ ήμουν σαφής... ένας άνθρωπος που είχε σκοπό να αγοράσει ένα divx video με ελάχιστη διαφορά παίρνει το ps2 Και δεν μπορούν να μην ρίξουν την τιμή όταν αποδεδειγμένα το αγοράζουν και φτηνότερα... αλλιώς κινδυνεύουν με μηνύσεις
dkmaster Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Παιδιά θα πάρω ps3 στα κοντά και ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εγγύηση. Πόσον καιρό εγγύηση δίνει και αν πάθει κάτι εκτός εγγύησης κάτι διάβασα για μια cometron που το στέλνεις και σου το αντικαθηστούν δωρεάν και σου δίνουν και επέκταση εγγύησης. Και κάτι τελευταίο αυτό το yellow ring of death από τι προκαλείται;
G_Zisis Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Η εγγύηση ισχύει σύμφωνα με τη sony για 1 χρόνο.Βέβαια,δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τοπίο της εγγύησης,γιατί πολλά λέγονται ότι βάση ενός νόμου της ευρωπαϊκής ένωσης η εγγύηση πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 χρόνια.Αλλά μην πολυβασίζεσαι σε αυτό,γιατί η sony δεν το λαμβάνει υπόψην. Αν το ps3 πάθει κάτι εκτός εγγύησης,δεν στο αντικαθηστούν δωρεάν (προς θεού,πού το άκουσες αυτό?),αλλά πληρώνεις 230 ευρώ για να σου δώσουν άλλη ανακατασκευασμένη κονσόλα. Για το τελευταίο δεν γνωρίζω.Αλλά δεν είναι κάτι το οποίο παθαίνουν πολλοί.
basilis5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Η εγγύηση ισχύει σύμφωνα με τη sony για 1 χρόνο.Βέβαια,δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τοπίο της εγγύησης,γιατί πολλά λέγονται ότι βάση ενός νόμου της ευρωπαϊκής ένωσης η εγγύηση πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 χρόνια.Αλλά μην πολυβασίζεσαι σε αυτό,γιατί η sony δεν το λαμβάνει υπόψην. Αν το ps3 πάθει κάτι εκτός εγγύησης,δεν στο αντικαθηστούν δωρεάν (προς θεού,πού το άκουσες αυτό?),αλλά πληρώνεις 230 ευρώ για να σου δώσουν άλλη ανακατασκευασμένη κονσόλα. Για το τελευταίο δεν γνωρίζω.Αλλά δεν είναι κάτι το οποίο παθαίνουν πολλοί. υπαρχει μια υπηρεσια που ισχυει στην αγγλια, πληρωνεις 5 λιρες/μηνα και εχεις κατι σαν ασφαλεια για οτι σου παθει εκτος εγγυησης, και περιλαμβανει αν δεν κανω λαθος επισκευη η και αντικατασταση
lak10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 παιδια ειμαι ο topic starter τελικα αγορα καινουρια κονσολα 80gb μαζι με το killzone 2
dkmaster Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 G-Zisis διάβασα σε άλλο forum ένας που είχε πρόβλημα του είπε η sony να το πάει στην cometron με μια επιστολή που θα ζητούσε επέκταση εγγύησης και σε 3 μέρες λέει πως του το αντικατέστησαν δωρεάν. Το ps3 ήταν εκτός εγγύησης. Τώρα το καταπόσο ισχύει τι να πω αλλά έδινε και τα τηλέφωνα από τα καταστήματα που πήρε και νομίζω και τα ονόματα των υπαλλήλων που μίλησε.
G_Zisis Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Α,κατάλαβα τι εννοείς.Αν θυμάσαι στο προηγούμενο post σου είπα ότι λέγεται πως υπάρχει ένας νόμος από την ευρωπαϊκή ένωση που λέει πως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση.Αν πας όμως και το πεις στη sony θα σου πει ότι δίνει εγγύηση 1 χρόνο.Ε,αυτός ο τύπος μάλλον το "κυνήγησε" και δικαιώθηκε. Αν είσαι κι εσύ έτοιμος να μπεις σε τέτοια ταλαιπωρία,σε περίπτωση που σου χαλάσει η κονσόλα εκτός εγγύησης,τότε μπορεί να στην αντικαταστήσουν κι εσένα δωρεάν.
dkmaster Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Παιζει να το εκανε ετσι δεν το ξέρω. Ελπιζω απλά να μην χαλάσει.
G_Zisis Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Καλά,το ps3 δεν έχει τόσα προβλήματα,ώστε να φοβάσαι μη σου χαλάσει.Η τελευταία έκδοση μάλιστα (80gb) είναι αρκετά πιο ποιοτική από τις προηγούμενες.Γι' αυτό όταν πάρεις,καλύτερα να πάρεις την 80gb.
dkmaster Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και κάτι τελευταίο παίδες. Παιχνίδια τα καταστήματα της sony διαθέτουν για αγορά;
G_Zisis Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Αυτό δεν το γνωρίζω.Αλλά πιστεύω ότι θα έχει μερικά γνωστά παιχνίδια.
pscrazy Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Καλά,το ps3 δεν έχει τόσα προβλήματα,ώστε να φοβάσαι μη σου χαλάσει.Η τελευταία έκδοση μάλιστα (80gb) είναι αρκετά πιο ποιοτική από τις προηγούμενες.Γι' αυτό όταν πάρεις,καλύτερα να πάρεις την 80gb. πως το ξερεις οτι ειναι πιο ποιοτικη ..... εχεις μπαρμπα στην γραμμη παραγωγης της sony? οχι για να ξερουμε τι λεμε ! Εγω εχω 60αρα 2 χρονια τωρα και ειναι κομπλε!
darklordvader77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 ε, αμα ειναι χαμηλοτερα nm σε cpu/gpu εχει χαμηλοτερες θερμοκρασιες, αρα λιγοτερες πιθανοτητες να ναι προβληματικο.. ωπ, μα κατσε, μιλαω στον apokleiro/dark hero?? με μπερδεψες! δεν μπορεις.. δεν το εχεις! κοινως δεν πειθεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.