Προς το περιεχόμενο

ps3:ανακατασκευη η καινουριο;

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη θέλω να απολαύσω τα 2 god of war πάλι,αλλά αυτή τη φορά με ένα καλό upscale.;)

Αυτό που με προβλιματίζει για το τι μπορεί να περιέχει η ανακοίνωση,είναι αυτό που λέει "big announcement for the future for the ps3".Βάση αυτού δυστυχώς οι πιθανότητες για ps2 emulator είναι λίγες.:-(Πιο πολύ ταιριάζει μια μείωση τιμής όντως (διαψεύστηκε) ή μια προσθήκη ενός χαρακτηριστικού/μιας δυνατότητας στο ps3,που θα τραβήξει κόσμο.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έχω το ps3 60GB και φοβάμαι να βάλω το pro 2009 μήπως και χαλάσει.Θα πάθει τίποτα το ps3??ή μόνο το pro 2008 είχε πρόβλημα??

Δημοσ.

Σιγά την μεγάλη ανακοίνωση,τελικά η ανακοίνωση δεν αφορούσε το Playstation 3 αλλά το Playstation 2 και πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκε επίσημα η μείωση τιμής του στα 99$ δλδ περίπου 75Ε.

Δημοσ.
Σιγά την μεγάλη ανακοίνωση,τελικά η ανακοίνωση δεν αφορούσε το Playstation 3 αλλά το Playstation 2 και πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκε επίσημα η μείωση τιμής του στα 99$ δλδ περίπου 75Ε.

Το ps2 παίζει divx ; Συνδέετε με net; Με σκληρό;

Αν ναι με 75 ευρώ (και μόνο ταινίες να παίζει) σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα για το εξοχικό. Δεν θα με χαλάσει να βλέπω καμιά ταινιούλα και να παίζω κανένα, έστω και παλιό, παιχνιδάκι

Δημοσ.
ανακοινώθηκε επίσημα η μείωση τιμής του στα 99$ δλδ περίπου 75Ε.

Αυτή ήταν η ΜΕΓΑΛΗ ανακοίνωση που περιμέναμε;:-(

Και σιγά την μείωση...Ας το έκανα τουλάχιστον 60 :P

Δημοσ.
Το ps2 παίζει divx ; Συνδέετε με net; Με σκληρό;

Αν ναι με 75 ευρώ (και μόνο ταινίες να παίζει) σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα για το εξοχικό. Δεν θα με χαλάσει να βλέπω καμιά ταινιούλα και να παίζω κανένα, έστω και παλιό, παιχνιδάκι

Αν το χακάρεις ναί.

Δημοσ.
Αν το χακάρεις ναί.

Ωραία, ψήθηκα :-D . Αναμένω την έκπτωση λοιπόν

Για να παίζει ταινίες divx, net , σκληρό δίσκο κλπ χακάρισμα με τσιπάκι ή και με memory card (κάπου είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι αν είναι μόνο για games).

Δημοσ.

Να τι έκανε η sony:ανακοίνωσε ότι θα ανακοινώσει (...) τη μείωση τιμής (σιγά τη μείωση εδώ που τα λέμε) του ps2!Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε στο μυαλό της η sony.Ήθελε να δημιουργήσει hype γι' αυτό το πράγμα?Πραγματικά είναι για γέλια...

Δημοσ.

Νομίζω ότι μια άνωθεν του 20% πτώση τιμής δεν είναι καθόλου μικρή. Εμένα προσωπικά αυτή η πτώση τιμής μου το έκανε δελεαστικό.... αναμένω τη πτώση να τσιμπήσω ένα.

Βέβαια...το τι σχέση έχει η τιμή του ps2 με το μέλλον του ps3 όπως λέγανε... αυτό είναι άλλου παππα ευαγγέλιο :lol:

Δημοσ.

Ναι,αλλά πρέπει να σκεφτεί ότι είναι και το 360 που κάνει 170 ευρώ (μη σου πω και πιο κάτω),των οποίων οι δυνατότητες δεν συγκρίνονται.

Η αλήθεια είναι ότι τα ενημερωτικά sites "βάφτισαν" την ανακοίνωση "ανακοίνωση σχετικά με το ps3".Η sony είπε απλώς ότι θα βγάλει μια ανακοίνωση.Αλλά πιστεύω ότι όλο αυτό που έγινε,αυτό είχε στόχο η sony.Αλλιώς θα μας έλεγαν ότι η ανακοίνωση δεν σχετίζεται με το ps3,όπως βγήκαν και είπαν ότι η ανακοίνωση δεν θα είναι μείωση τιμής του ps3.

Δημοσ.

κ ειχαν στοχο απλως να..ξενερωσουν αυτοι που ευελπιστουσαν σε μειωση της τιμης!! that simple.. οποτε απ την ξενερα θα πουν δε πα να χεστει, εγω το θελω τωρα κ πανε να το παρουν ή οι περισσότεροι (μη πω ολοι) θα παρουν ενα 360 που χει ανταγωνιστικη τιμη.. well done marketing brainiacs!

Δημοσ.
κ ειχαν στοχο απλως να..ξενερωσουν αυτοι που ευελπιστουσαν σε μειωση της τιμης!! that simple.. οποτε απ την ξενερα θα πουν δε πα να χεστει, εγω το θελω τωρα κ πανε να το παρουν ή οι περισσότεροι (μη πω ολοι) θα παρουν ενα 360 που χει ανταγωνιστικη τιμη.. well done marketing brainiacs!

Μπα δεν νομίζω... απεναντίας, τους έσβησαν κάθε ελπίδα για σε σύντομου χρονικού διαστήματος πτώση τιμής οπότε θα ωθήσουν αυτούς που ήταν διατεθειμένοι να περιμένουν, τελικά, να σταματήσουν να περιμένουν και να το αγοράσουν σήμερα στις τρέχουσες οικονομικές ανάγκες της εταιρίας και σε υψηλότερη τιμή.

Αλλά ακόμη και αν κάποιο ποσοστό από αυτούς ξενερώσει και πάρουνε xbox... δεν νομίζω ότι την νοιάζει την sony (ούτως ή άλλος αργά ή γρήγορα και πάλι μπορεί να ξενερώνανε ή να προχωρούσε σε έκπτωση το xbox κ.λ.π.)... τα κέρδη της προέρχονται από τις δικές τις πωλήσεις και όχι από τα κέρδη της ανταγωνίστριας ... αν δηλαδή κάποιος δεν έχει καμία κονσόλα, γιατί αυτό να είναι καλύτερο από το να αγοράσει xbox;

Μην ξεχνάμε η στρατηγική "οδηγώ τον ανταγωνιστή σε έξοδο από την αγορά" απλά δεν υφίσταται μιας και οι ήδη υψηλές πωλήσεις του xbox έχουν ήδη εξασφαλίσει την επιβίωση του;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:45 ----------

Ναι,αλλά πρέπει να σκεφτεί ότι είναι και το 360 που κάνει 170 ευρώ (μη σου πω και πιο κάτω),των οποίων οι δυνατότητες δεν συγκρίνονται.

Πιο κάτω από 170 δεν νομίζω ότι έχει. Και άλλωστε τα 75 ευρώ σε σχέση με τα 170 είναι λιγότερο από τα μισά χρήματα μιας και (75/170)*100= 44.11% των χρημάτων.

Αν ένας (όπως πχ εγώ) είχε σκοπό να πάρει ένα divx video... με λίγα χρήματα ακόμη παίρνει video+ παιχνιδομηχανή+ Internet access point ... καθόλου άσχημα θα έλεγα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...