Προς το περιεχόμενο

ps3:ανακατασκευη η καινουριο;

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια προσφατα μου χαλασε το PS3 60GB που ειχα και και σκεφτομαι αν αξιζει να δωσω 350 ευρω αντι για 230 που ειναι η αντικατασταση για να παρω καινουριο μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση που κανω αλλα θελω μια γνωμη. αν παρω καινουριο θα παρω το 80αρι

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεθαύριο θα ανακοινωθεί επίσημα η μείωση τιμής από τη $ony οπότε περίμενε λίγο,επίσης μπορείς να το επισκευάσεις μόνος σου ότι και να έχει πάθει με κόστος λιγότερο από 100Ε.

Δημοσ.
Μεθαύριο θα ανακοινωθεί επίσημα η μείωση τιμής από τη $ony οπότε περίμενε λίγο,επίσης μπορείς να το επισκευάσεις μόνος σου ότι και να έχει πάθει με κόστος λιγότερο από 100Ε.

φτου ρε πούστη και πήγα και το αγόρασα πρίν μια βδομάδα. αααααα

Δημοσ.

φιλε το 60ρι εχει πανω κολπα που πλεον δεν τα εχουν..

οποτε αν πιστευεις πως αξιζουν επισκευασε το.

επισης δεν χρειαζεται να τρεχεις στη σονυ,μπορεις και εκτος

επισης μπορεις να πας σονυ και να διεκδικισεις την εγγυηση των 2 χρονων

Δημοσ.

Φτιάξε το δικο σου.Εμενα παντως οταν ειχα ρωτήσει οταν νόμιζα οτι ειχε χαλάσει μου ειχαν πει με 150 σου δίνουμε καινούριο 60αρι..

Δημοσ.

Συγγνώμη,αλλά πού το ξέρεις?Έχεις σίγουρες πηγές?Αν είναι πες μου να πάω να κοπανήσω τώρα το κεφάλι μου στο τοίχο.:mad:

Δημοσ.

Αύριο θα γίνει μια πολύ μεγάλη ανακοίνωση από τη $ony,πιστεύαμε ότι θα ήταν η ανακοίνωση της μείωσης τιμής αλλά διαψεύστηκε.

Δημοσ.
Αύριο θα γίνει μια πολύ μεγάλη ανακοίνωση από τη $ony,πιστεύαμε ότι θα ήταν η ανακοίνωση της μείωσης τιμής αλλά διαψεύστηκε.

τι ανακοινωση??? πες πες!!! θα κυκλοφορισει η ιδια η Sony τσιπακι για το PS3 μηπως κ ανεβουν λιγο οι πωλησεις???:lol:

PS3-->the best console ever

Δημοσ.

Είτε θα είναι η μείωση τιμής την οποία διέψευσαν ή θα είναι η ανακοίνωση της κυκλοφορίας ενός νέου χειριστηρίου τύπου wiimote.

Δημοσ.

Ε,ρε gherudos με κοψοχόλιασες.Δεν έχω και πολύ καιρό που πήρα ps3 και θα ήταν μλκία να έχανα για λίγο χρονικό διάστημα τη μείωση τιμής.Γενικά όμως προτιμώ να παρουσιάσουν κάτι που να προσθέτει τις δυνατότητες του ps3.

Έψαξα κι εγώ λίγο τις ειδήσεις και είδα και τη διάψευση.Ελπίζω να είναι κάτι καλό και όχι κανά price cut στο ps2 (εντελώς άχρηστο για το ps3).Αυτό που λες πάντως gherudos για το χειριστήριο δεν το διάβασα σε καμιά είδηση/κανένα comment.Εγώ ελπίζω να είναι η προσθήκη ps2 emulator μέσω ενός απλού update (δε νομίζω πως θα ξαναδούμε κάτι ανάλογο του 60gb).;)

Ο τρόπος που το παρουσιάζουν πάντως μου δείχνει ότι θα παρουσιάσουν κάτι καλό.

Α,και μέσω αυτής της διάψευσης σιγουρεύεται ότι η όντως θα υπάρξει είδηση.Το λέω αυτό,γιατί πολλά λέγονταν για πρωταπριλιάτικο αστείο.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...