Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμ τελικα το εβαλα και γω, το ιδιο προβλημα με σενα... και ακομα ενας που ρωτησα τα ιδια.

οποτε... περιμενουμε μαλλον τη νεα αναβαθμιση :)

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
χμμ τελικα το εβαλα και γω, το ιδιο προβλημα με σενα... και ακομα ενας που ρωτησα τα ιδια.

οποτε... περιμενουμε μαλλον τη νεα αναβαθμιση :)

Βασικά μπορούμε να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα αρχείο με τα settings της Wind! Αν έχεις Voda ή Cosmote, δοκίμασε να το βρεις έτοιμο το αρχείο με βάση αυτόν τον οδηγό:

http://www.crunchgear.com/2009/03/19/complete-how-to-tethering-an-iphone-with-30-firmware/

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:06 ----------

ΟΚ πέτυχε! Έφτιαξα ένα νέο αρχείο .ipcc με τα carrier settings της Wind (country code, apn κλπ) και απλά από το itunes πάτησα option+update και επέλεξα το ipcc αρχείο. Το αναγνώρισε ως carrier settings αρχείο και όλα μια χαρά! Βέβαια και πάλι δεν ανοίγει η σελίδα με τα settings στο iphone για να αλλάξεις apn κλπ, αλλά όλα λειτουργούν κανονικά (3g, gprs data).

Επίσης για όποιον θέλει να ασχοληθεί, αυτό θα βοηθήσει πολύ: http://www.volkspost.de/carrierbundle/ θα χρειαστείτε μόνο τα png αρχεία με τα λογότυπα του carrier.

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
αυτο που λεει "First you need to check if you have anything in the folder ~/Library/iTunes/iPhone Carrier Support (ls ~/Library/iTunes/iPhone Carrier Support)"

δεν απαιτει να ειναι jailbroken ?

Οχι, αναφέρεται στα folders του Mac! Αλλά και να μην υπάρχουν δεν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Ρε παιδιά το ότι δεν έχει ραδιόφωνο το iphone μόνο εμένα ενοχλεί? Και δεν εννοώ να ακούς σταθμούς μέσω ίντερνετ. Εννοώ το κλασικό ραδιόφωνο που έχουν όλα σχεδόν τα πιο "απλά" κινητά.

Πάλι αν ξέρεις κανείς πως μπορώ να ακούω τοπικούς σταθμούς (όχι μέσω ίντερνετ).............plz help me!!!!!!!

Thanks in advance!!!!!!

Δημοσ.
Ρε παιδιά το ότι δεν έχει ραδιόφωνο το iphone μόνο εμένα ενοχλεί? Και δεν εννοώ να ακούς σταθμούς μέσω ίντερνετ. Εννοώ το κλασικό ραδιόφωνο που έχουν όλα σχεδόν τα πιο "απλά" κινητά.

Και μένα με πείραζε στην αρχή... μετά όμως θυμήθηκα ότι και στο sony ericsson που είχα δεν άκουγα ποτέ ράδιο... άρα τι είχαμε, τι χάσαμε.

Δημοσ.

Εντάξει και εγώ δεν τρελαίνομαι που δεν έχει ραδιόφωνο. Απλά ως κλασικός Έλληνας και εγώ γκρινιάζω......λιγάκι!!! Και γενικά αρκετά κινητά υπήρχαν/υπάρχουν που δεν έχουν ραδιόφωνο. Απλά ρωτάω μήπως και μπορέσουμε και βγάλουμε καμία άκρη και με αυτό το ζητηματάκι!!!!!!!

Δημοσ.

Εγώ και gadget-άκι που κάνει το iphone με τα ακουστικά του ράδιο είχα, αλλά το πούλησα... δεν το χρησιμοποιούσα

Δημοσ.

Ναι, αλλά αν γίνεται και μέσω software, ούτε χώρο θα πιάνει, ούτε λεφτά θα χρειάζεται για να το αγοράσεις (εσύ βέβαια το πούλησες,αλλά anyway), και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
μονο που δεν εχω mac:-(

Το ανέβασα εδώ το αρχείο με τα settings για την Wind:

http://files.me.com/billdanos/k1bn1u

(αν έχετε mac θα το κατεβάσει σαν αρχείο .bundle και θα πρέπει να το βάλετε σε ένα φάκελο με όνομα Payload , στη συνέχεια να το κάνετε zip και μετά rename σε .ipcc

Τα υπόλοιπα τα ξέρεις: shift πατημένο, κάνεις κλικ στο update στο itunes, σου ζητάει το αρχείο, επιλέγεις το .ipcc και σου περνάει τα νέα settings. Η σελίδα Cellular Data Network στο iphone, θα εξακολουθεί να μην παίζει αλλά τα data θα λειτουργούν οκ)

B)

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έσκασε μύτη και η beta4 αλλά θέλει και νέο itunes itunes 8.2 pre release! Τα κατεβάζω, εντυπώσεις soon!

B)

Update: Αν και δεν το έψαξα πολύ ακόμη, δεν φαίνεται να έχει κάτι νέο! Φαίνεται πιο γρήγορο και η σύνδεση μέσω 3G γίνεται αισθητά πιο γρήγορα σε σχέση με πριν (αναφέρομαι στο χρόνο που έκανε μέχρι τώρα για να κατεβάσει νέα emails ή να φορτώσει χάρτες κλπ μέσω 3G).

Επίσης όταν υπάρχει προώθηση κλήσεων σε άλλο τηλέφωνο εμφανίζει ένα νέο εικονίδιο δίπλα από carrier name.

Η σελίδα με τα Data Cellular Settings εξακολουθεί να είναι κενή!

Επεξ/σία από billdanos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΗΝ κανετε update σε beta 4

...αν ακουτε μουσικη απο itunes επειδη το ipod θα σας crashαρει

update

μετα απο ενα restore σε 2.2 και μετα σε 3 beta 4 λυθηκε και το προβλημα με το ipod στο iphone.

παντως και που εψαξα λιγο ιντερνετ το ειχαν κ αλλοι το προβλημα αυτο

Επεξ/σία από dimitris2006
  • Super Moderators
Δημοσ.
ΜΗΝ κανετε update σε beta 4

...αν ακουτε μουσικη απο itunes επειδη το ipod θα σας crashαρει

Σε Mac λειτουργούν όλα άψογα!

B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...