Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι. Σε αρκετά σημεία δεν πατιόταν το σημείο που ήθελες (το ρημάδι :-)). Δεν έχω iphone οπότε πρέπει να ρωτήσω αν είναι θέμα της beta ή γενικό.

Eίναι θέμα της beta. Στα iPhone που "φοράνε" το κανονικό stable firmware δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. :-)

Επίσης, είναι καλή εποχή να πάρει κάποιος iphone τώρα ή να περιμένει να βγει επίσημα το νέο firmware; Η μήπως νέα έκδοση του τηλεφώνου;

Προσωπικά θα σου πρότεινα να περιμένεις τη φημολογούμενη κυκλοφορία νέου iPhone τον Ιούνιο.

Το νέο firmware εγκαθίσταται χωρίς κανένα πρόβλημα και στα ήδη υπάρχοντα iPhone πρώτης και δεύτερης γενιάς.

αυτό πάλι που δεν ανακοινώνουν κάτι πιο επίσημο..αν όντως θα βγει σε 2-3 μήνες.

η μήπως είναι στρατηγική τις apple?έτσι έκανε και στα προηγούμενα iphone?

Η Apple δεν ανακοινώνει σχεδόν ποτέ τα σχέδιά της για μελλοντικά μοντέλα. Ούτε στα τηλέφωνα ούτε στους υπολογιστές.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
(3 iphone πρώτης γενιάς και 2 3g έχω πουλήσει ήδη... τώρα με λες προδότη;;; )

Kατι υποπτο

δεν κρατας ενα για σενα

σερνεται κατω απο το παραπετασμα

ελα ρε τοσα πολλα εχουν περασει απτα χερια σου?

που χρησιμοποιεις:lol:

Δημοσ.

είναι απλό... μισώ τα τηλέφωνα αφής...

απλά είναι το καλύτερο αφής και παθαίνω μπάφερ οβερφλοού όταν είναι να δώσω το δικό μου... ανίατη περίπτωση

Δημοσ.

ολα ωραια αφτα που βαλανε... αλλα ποτε θα φτιαξουν το θεμα με το bluetooth?? ειναι ολιγον σπαστικο να μην μπορεις να στειλεις αρχεια...

• Moderators
Δημοσ.
ολα ωραια αφτα που βαλανε... αλλα ποτε θα φτιαξουν το θεμα με το bluetooth?? ειναι ολιγον σπαστικο να μην μπορεις να στειλεις αρχεια...

Γιατι να περιμενεις την apple οταν με ενα jailbreak και με το ibluetooth μπορεις πια να κανεις την δουλεια σου?

Δημοσ.

Οντως τελείως βλακείες .:-(

• Moderators
Δημοσ.
Οντως τελείως βλακείες .:-(

To καταλαβαινω να παραπονιεσαι για κατι που δεν υπαρχει(..δυστυχως μας εχει μαθει η apple να ζουμε μ αυτο οσον αφορα το iphone)αλλα να παραπονιεσαι οταν υπαρχει πια η λυση απο τριτους?(..δυστυχως μας εχει μαθει η apple να ζουμε μ αυτο οσον αφορα το iphone δις)Hello?

Γιατι να περιμενεις την apple οταν με ενα jailbreak και με το ibluetooth μπορεις πια να κανεις την δουλεια σου?
Δημοσ.

Airplane mode με wifi...

Αν και εσείς ψάχνατε για το πώς να έχετε wifi με το τηλέφωνο σε airplane mode και δεν βρίσκατε πως, υπάρχει λύση με το να εγκαταστήσετε το SBSettings και το widget Phone (όλα μέσω cydia). Το εγκαθιστάτε και μόλις ενεργοποιήσετε το "phone" βλέπεται

airwifi.jpg

δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλος τρόπος, εγώ μόνο αυτόν βρήκα.

Δημοσ.

μπορεί κάποιος μοντ να μεταφέρει το πιο πάνω ποστ μου γιατί τώρα είδα που το δημοσίευσα;

ευχαριστώ

Δημοσ.
Airplane mode με wifi...

Αν και εσείς ψάχνατε για το πώς να έχετε wifi με το τηλέφωνο σε airplane mode και δεν βρίσκατε πως, υπάρχει λύση με το να εγκαταστήσετε το SBSettings και το widget Phone (όλα μέσω cydia). Το εγκαθιστάτε και μόλις ενεργοποιήσετε το "phone" βλέπεται

airwifi.jpg

δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλος τρόπος, εγώ μόνο αυτόν βρήκα.

Απο ένα f/w κ μετά (νομίζω το 2.0), αυτό γίνεται κ απλά ενεργοποιώντας το wifi ενώ είσαι σε airplane mode ;)

Δημοσ.
Απο ένα f/w κ μετά (νομίζω το 2.0), αυτό γίνεται κ απλά ενεργοποιώντας το wifi ενώ είσαι σε airplane mode ;)

ναι όντως... δουλεύει...

αλλά αν δεν κάνεις τον δύσκολο τρόπο δεν το χαίρεσαι :-D

Δημοσ.
ναι όντως... δουλεύει...

αλλά αν δεν κάνεις τον δύσκολο τρόπο δεν το χαίρεσαι :-D

Ειδικά στο iPhone αυτό είναι η "ομορφιά" του :-D:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Βγήκε νέo beta firmware 3.0 αλλά μετά το update στο Cellular Data Network είναι τελείως κενό και δεν υπάρχει τίποτα ούτε καν το πεδίο που βάζεις το APN! Οπότε data over 3g & gprs ...καπούτ (το wifi παίζει ΟΚ).

Μήπως το πείραξε που έκανα update (από τον προηγούμενη beta) και όχι restore???

B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μηπως το εχεις κανει activate με jailbrake?

(επισης εννοεις για το beta 2 οτι βγηκε ή εχουμε κατι νεοτερο; )

edit τωρα ειδα οτι κυκλοφορησε beta 3

Επεξ/σία από dimitris2006
  • Super Moderators
Δημοσ.
μηπως το εχεις κανει activate με jailbrake?

(επισης εννοεις για το beta 2 οτι βγηκε ή εχουμε κατι νεοτερο; )

edit τωρα ειδα οτι κυκλοφορησε beta 3

No, ειναι ενεργοποιημένο νομιμότατα!

B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...