Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο που ασχολήθηκα, καμία σχέση στη ταχύτητα με τη πρώτη beta (πολύ καλύτερη) ενώ έχει γίνει άψογη δουλειά στα ελληνικά. Αρκετά από τα προβλήματα που αναφέρει ο paredwse στο video της παρουσίασης έχουν διορθωθεί ενώ έχουν φύγει οι περισσότερες συντομεύσεις λειτουργιών και στη θέση τους έχει μπει ολόκληρη η λέξη (αν χωράει).

Μερικές Photos από τη beta 2

post-331-129062993657_thumb.jpg[caption]iPhone OS 3.0 beta 2[/caption]post-331-129062993666_thumb.jpg[caption]iPhone OS 3.0 beta 2[/caption]post-331-129062993668_thumb.jpg[caption]iPhone OS 3.0 beta 2[/caption]

post-331-12906299367_thumb.jpg[caption]iPhone OS 3.0 beta 2[/caption]post-331-129062993671_thumb.jpg[caption]iPhone OS 3.0 beta 2[/caption]post-331-129062993675_thumb.jpg[caption]iPhone OS 3.0 beta 2[/caption]

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επιτέλους ελληνικά και copy/paste!!

Μακάρι να είχε και πλήρη υποστήριξη Flash video (όχι μόνο Youtube).. είναι το μόνο που του λείπει...

Δημοσ.

Χμ... δε βολεύει πάντως που το ελληνικό πληκτρολόγιο έχει το γράμμα Ε πάνω από το γράμμα Α. Θέμα συνήθειας. Το θεωρώ πολύ μεγάλο πρόβλημα. Εμένα θα μου ρίξει την ταχύτητα.

Πάνω δεξιά στο ελληνικό πληκτρολόγιο, είναι απόστροφος; Δεν είναι για να βάζεις τόνους;

Δημοσ.

Ηal9000, paredwse τρελά videάκια!! Να 'στε καλά! Έλιωσα στο γέλιο με τα καυστικά σχόλια!!

Δύο ερωτησούλες:

1) Στην ώρα το μ.μ. είναι μαγκιά" της 3 γιατί σε εμένα είναι ΜΜ

2) Σε εμένα οι διακόπτες γράφουν ON/OFF κ όχι I/O. K αυτό της 3 είναι?

Εγώ έχω την 2.2!

• Super Moderators
Δημοσ.
[[...]

2) Σε εμένα οι διακόπτες γράφουν ON/OFF κ όχι I/O. K αυτό της 3 είναι?

Εγώ έχω την 2.2!

Ναι, οι δύο αλλαγές που είδες υπάρχουν στο Firmware 3.0. Ειδικά δε αυτό το Ι/0 μου έκανε εντύπωση που δεν υπήρχε εξ'αρχής καθ'ότι πρακτική της Apple είναι να μην χρησιμοποιεί λέξεις σε επιγραφές αλλά σύμβολα που γίνονται κατανοητά ανεξαρτήτως γλώσσας (όπως για παράδειγμα οι "περιγραφές" που υπάρχουν στις θύρες των υπολογιστών Macintosh δεν περιέχουν λέξεις αλλά τα αντίστοιχα σύμβολα - πχ το σύμβολο FireWire, το σύμβολο USB, το σύμβολο των ακουστικών κλπ).

Με το iPhone κάνει μπαμ ότι η Apple είναι πρωτάρα στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Θα μάθει, που θα πάει.

Όπως επισημάναμε και στα βιντεάκια, με την έκδοση 3.0, το iPhone αποκτά πολλές λειτουργίες που θα'πρεπε να'χει εξ'αρχής. Από την άλλη φαντάσου ότι αυτή η "πρωτάρα" (στο χώρο κινητής τηλεφωνίας εταιρεία) έχει ήδη το 10% της αγοράς των Smartphones στις ΗΠΑ... Μέσα σε μόλις δύο χρόνια!

Δημοσ.

@Captain_Morgan μπορεις αλλα για να γινει το activation πρεπει να εισαι developer. και επειδη φανταζομαι πως δεν εισαι πρεπει να βρεις καποιον που ειναι, και να σε βαλει στη λιστα. αφου σε βαλει κατεβαζεις και παιρνας το νεο firmware απο ενα τορρενταδικο (περισσοτερα για το τορρενταδικο οχι στο ινσομνια). επισης αν δεν εισαι εξοικιωμενος με το να παιρνας νεο firmware, να κανει rollback σε προηγουμενες εκδοσεις κλπ καλυτερα να περιμενεις λιγους μηνες ακομα

εγω περασα το 3.0 beta 2 μη εχοντας δοκιμασει το προηγουμενο και μπορω να πω οτι ειναι πολυ σταθερο. επισης βλεπω πολυ λιγοτερη καταναλωση μπαταριας τωρα! δε ξερω ισως φταει οτι οταν ειχα εκδοση 2.χ το ειχα jailbroken....

ενα γενικο συμπερασμα ειναι οτι το νεο firmware ουσιαστικα ολοκληρωνει το iphone ως τηλεφωνο :-D

Δημοσ.

Από την άλλη φαντάσου ότι αυτή η "πρωτάρα" (στο χώρο κινητής τηλεφωνίας εταιρεία) έχει ήδη το 10% της αγοράς των Smartphones στις ΗΠΑ... Μέσα σε μόλις δύο χρόνια!

Το πόσοι χρησιμοποιούν ένα ποιόν, δεν λέει απολύτως τίποτε. Βλέπε Windows. Κάλλιστα θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι οι περισσότεροι ψαρώνουν μπροστά σε ένα προϊόν της Apple και μετά τους μένει.

Θυμάσαι που σε είχα ρωτήσει για το iPhone διότι ψαχνόμουν να το τσιμπήσω. Για εμένα που ήθελα μία συσκευή προπάντων κινητό τηλέφωνο με κάποια stantar extra, το iPhone δεν με κάλυψε. Δανείστηκα ένα για μερικές εβδομάδες. Σε σχέση με άλλα smart phones που δοκίμασα, βρήκα το Nokia 6110 Navi ποιο λειτουργικό (θα μου πεις, και δικαίως, ότι καμία σχέση το ένα με το άλλο).

Δεν ξέρω ακριβώς τι αλλαγές θα έχουν τα καινούρια iPhone αλλά κατά την γνώμη μου η Apple "όφειλε" να έχει φτιάξει κάτι καλύτερο (και λόγο κόστους της συγκεκριμένης συσκευής).

Αλλά πάντα ερχόμαστε στο εξής θεμελιώδες:

Περί ορέξεως...

:-):-):-)

• Moderators
Δημοσ.

εγω περασα το 3.0 beta 2 μη εχοντας δοκιμασει το προηγουμενο και μπορω να πω οτι ειναι πολυ σταθερο. επισης βλεπω πολυ λιγοτερη καταναλωση μπαταριας τωρα! δε ξερω ισως φταει οτι οταν ειχα εκδοση 2.χ το ειχα jailbroken....

To jailbrake δεν νομιζω πως εφταιγε οσον αφορα την καταναλωση της μπαταριας.Σου δινει πχ και την δυνατοτητα να κλεισεις πραγματικα το edge αν δεν το χρησιμοποιεις.Εκτος και αν ειχες μονιμα ανοιχτο ssh κλπ.

Αν και δεν την δοκιμασα την 3.0,διαβαζω πολλα θετικα για τη beta 2.Αιντε μαμα apple μονο-σχεδον-2 χρονια χρειαστηκαν:lol:

Δημοσ.
To jailbrake δεν νομιζω πως εφταιγε οσον αφορα την καταναλωση της μπαταριας.Σου δινει πχ και την δυνατοτητα να κλεισεις πραγματικα το edge αν δεν το χρησιμοποιεις.Εκτος και αν ειχες μονιμα ανοιχτο ssh κλπ.

οχι κλειστο το ειχα παντα... αλλα τεσπα σημασια εχει οτι τωρα κρατα πολυ περισσοτερο η μπαταρια!

Δημοσ.
@Captain_Morgan μπορεις αλλα για να γινει το activation πρεπει να εισαι developer. και επειδη φανταζομαι πως δεν εισαι πρεπει να βρεις καποιον που ειναι, και να σε βαλει στη λιστα. αφου σε βαλει κατεβαζεις και παιρνας το νεο firmware απο ενα τορρενταδικο (περισσοτερα για το τορρενταδικο οχι στο ινσομνια). επισης αν δεν εισαι εξοικιωμενος με το να παιρνας νεο firmware, να κανει rollback σε προηγουμενες εκδοσεις κλπ καλυτερα να περιμενεις λιγους μηνες ακομα

Ευχαριστώ για την απάντηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...