adi32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 http://www.therapy.gr/details.php?recordID=29 http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=59060920 Παντως ενας την Κυριακη σε πρωινη εκπομπη ελεγε οτι ειναι οτι καλυτερο για την κυτταριτιδα Ειχε μια ξαπλωμενη με εξω τον κ..ο και αφου της τον αλειφε με μελι μετα της εβαζε βεντουζες
evabb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Οι βεντούζες.Γενικά πάντως, αν κρυολογώ, δεν τίθεται δίλημμα ανάμεσα σε βιταμίνες και βεντούζες, αν μολυνθεί η πληγή μου θα ψάξω μάλλον για αντιβίωση αντί για βδέλλες και αν με τσιμπήσει μέλισσα, υπάρχει το ξόρκι Fenistil. Καλή συνέχεια στις περιπέτειές σας. ναι όπως μια φορα που με διέλυσαν κάτι τσούχτρες και μέχρι να πάρουμε την "φενιστιλ" είχε γίνει το πόδι μου διπλό. όσο για τα αντιβιοτικά λογικά ξέρεις ότι μετά από τόσες δεκαετίες παράλογης και υπερβολικής χρήσης τους πια δεν κάνουν τίποτα. και δεν μιλάω για μια τόση da πληγή που βάζεις λίγη τεραμυκίνη και ένα hanseplast και τέλος
PCharon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 θα φρικάρεις εντελώς άμα σου πω ότι σε μοντέρνα νοσοκομεία βάζουν πάνω σε μεγάλες μολυσμένες πληγές βδέλλες για να τρώνε τους χαλασμένους ιστούς και το βρώμικο αίμα? Όχι, δε φρικάρω καθόλου, το γνωρίζω ήδη. Επίσης, μη σνομπάρετε για γιατροσόφια. Στην προκειμένη, βεντούζες δεν θα έκανα η αλήθεια είναι, αλλά το ότι π.χ. το γάλα της συκιάς εξουδετερώνει το τσίμπημα της μέλισσας μου φάνηκε αρκετά χρήσιμο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Είναι γνωστό πια για τη σχέση οξέος-βάσεως και το πόσο σχετίζεται αυτό με το δηλητήριο των μελισσών. Ας ξεχωρίζουμε μερικά πράγματα. Απορία: Αν είσαι κρυωμένος και σε τσιμπήσει μέλισσα θα σου κόψουν βεντούζες και θα σου πετάξουν γάλα συκιάς. Όταν πέσει το γάλα συκιάς στις πληγές από τις βεντούζες θα πάθεις μόλυνση και θα σε ρίξουν στις βδέλλες, ή σε ρίχνουν στις βδέλλες προληπτικά; Υ.Γ. Καλή συνέχεια στις περιπέτειές σας κι από εμένα.
frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ειχε μια ξαπλωμενη με εξω τον κ..ο και αφου της τον αλειφε με μελι μετα της εβαζε βεντουζες
Toufas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ναι όπως μια φορα που με διέλυσαν κάτι τσούχτρες και μέχρι να πάρουμε την "φενιστιλ" είχε γίνει το πόδι μου διπλό. όσο για τα αντιβιοτικά λογικά ξέρεις ότι μετά από τόσες δεκαετίες παράλογης και υπερβολικής χρήσης τους πια δεν κάνουν τίποτα. και δεν μιλάω για μια τόση da πληγή που βάζεις λίγη τεραμυκίνη και ένα hanseplast και τέλος το thread για την εξελιξη των ειδων ειναι αλλου ontopic http://en.wikipedia.org/wiki/Fire_cupping
freedubus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ο παππούς μου έλεγε οτι αν πέσω και ματώσω το γόνατό μου π.χ. και δεν υπάρχει τίποτα εκείνη την ώρα για να του βάλω, να το κατουρήσω. Αυτό έχει κάποια βάση;
frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εγώ για τις τσούχτρες το ήξερα αυτό. Καΐδι ο παππούς σου
slygeo87 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Σπέρμα για την ακμή μάγκες...από αντικαπνιστή όμως να έχει ουδέτερο ph
frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Σπέρμα για την ακμή μάγκες...από αντικαπνιστή όμως να έχει ουδέτερο ph Έτσι σου λέγαν στη φυλακή που σε κρατάγανε τρεις; Δεν καπνίζουμε μη φοβάσαι
freedubus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εγώ για τις τσούχτρες το ήξερα αυτό. Καΐδι ο παππούς σου Μάλλον καΐδι εγώ. Τα μπέρδεψα. Για τις τσούχτρες το έλεγε. Για τις πληγές έλεγε καπνό από τσιγάρο. Επίσης το κατούρημα ήταν για το κρύο. Το έκαναν στην Αλβανία για να προφυλαχτούν από τα κρυοπαγήματα, κατούραγαν τα πόδια τους για να τα ζεστάνουν.
slygeo87 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Έτσι σου λέγαν στη φυλακή που σε κρατάγανε τρεις;Δεν καπνίζουμε μη φοβάσαι Στο κελί 34 δίπλα απ' τον Μαργαρίτη..δε φοβάμαι ωραία, τα δικά μου όμως μπορεί να σου φανούν όλιγον βασικά.
frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μάλλον καΐδι εγώ. Τα μπέρδεψα. Για τις τσούχτρες το έλεγε. Για τις πληγές έλεγε καπνό από τσιγάρο. Επίσης το κατούρημα ήταν για το κρύο. Το έκαναν στην Αλβανία για να προφυλαχτούν από τα κρυοπαγήματα, κατούραγαν τα πόδια τους για να τα ζεστάνουν. Nαι αυτό για τον καπνό το έχω ακούσει κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.