PCharon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ε δεν τις κανουν για τον χαβαλε ομως. καποιος λογος θα υπαρχει πισω απο το γιατροσοφι Απάντησες μόνος σου. Όσο λόγος υπήρχε και για τις εντριβές με πετρέλαιο που έκαναν οι παλιοί (νόμιζαν πως το πετρέλαιο είναι κάποιου είδους πανάκεια). Για το "σκίσιμο να βγαίνει το αίμα" καλύτερα μην το σχολιάσω (μου θυμίζει μεθόδους αποδαιμονισμού). Είπαμε... 2009.
Garnele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ο λόγος που τις κάνουν έχω την εντύπωση πως είναι η τόνωση και η καλή κυκλοφορία του αίματος, συνεπώς και η δράση τους περιορίζεται σε απλά κρυολογήματα. Επίσης, μη σνομπάρετε για γιατροσόφια. Στην προκειμένη, βεντούζες δεν θα έκανα η αλήθεια είναι, αλλά το ότι π.χ. το γάλα της συκιάς εξουδετερώνει το τσίμπημα της μέλισσας μου φάνηκε αρκετά χρήσιμο.
frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 π.χ. το γάλα της συκιάς εξουδετερώνει το τσίμπημα της μέλισσας μου φάνηκε αρκετά χρήσιμο. Αν το εννοείς μεταφορικά είσαι πολύ ανώμαλη:lol:
evabb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Απάντησες μόνος σου. Όσο λόγος υπήρχε και για τις εντριβές με πετρέλαιο που έκαναν οι παλιοί (νόμιζαν πως το πετρέλαιο είναι κάποιου είδους πανάκεια). Για το "σκίσιμο να βγαίνει το αίμα" καλύτερα μην το σχολιάσω (μου θυμίζει μεθόδους αποδαιμονισμού). Είπαμε... 2009. θα φρικάρεις εντελώς άμα σου πω ότι σε μοντέρνα νοσοκομεία βάζουν πάνω σε μεγάλες μολυσμένες πληγές βδέλλες για να τρώνε τους χαλασμένους ιστούς και το βρώμικο αίμα?
Lucifer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ο λόγος που τις κάνουν έχω την εντύπωση πως είναι η τόνωση και η καλή κυκλοφορία του αίματος, συνεπώς και η δράση τους περιορίζεται σε απλά κρυολογήματα.Επίσης, μη σνομπάρετε για γιατροσόφια. Στην προκειμένη, βεντούζες δεν θα έκανα η αλήθεια είναι, αλλά το ότι π.χ. το γάλα της συκιάς εξουδετερώνει το τσίμπημα της μέλισσας μου φάνηκε αρκετά χρήσιμο. Το γάλα της συκιάς είναι αντιοξειδωτικό και η απιτοξίνη της μέλισσας, όξινη. Άλλο η καθημερινή χημεία και άλλο γιατροσόφια του στυλ βεντούζες. Επίσης, Εύα, έχεις κάποια πηγή για αυτό που λες;
frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Evabb Όχι σε μολυσμένες και όχι πληγές, σε clotted αγγεία για την κυκλοφορία I think..
evabb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το γάλα της συκιάς είναι αντιοξειδωτικό και η απιτοξίνη της μέλισσας, όξινη.Άλλο η καθημερινή χημεία και άλλο γιατροσόφια του στυλ βεντούζες. Επίσης, Εύα, έχεις κάποια πηγή για αυτό που λες; το είχα δει σε κάποιο ντοκιμαντέρ, δυστυχώς δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για να σου πω. πάντως τις έδειχνε πάνω στην πληγή και από πάνω βάζαν γάζα. μετά από κάνα δυο μέρες τις έβγαζαν. εννοείται ότι δεν ψάρευαν καμια ποταμίσια στην τύχη αλλα ήταν συγκεκριμένο είδος μεγαλωμένο σε εργαστήριο. και ξέρω ότι στην αρχαιότητα της χρησιμοποιούσαν για ότι νόμιζαν ότι μπορεί να αποτελεί θεραπεία αλλα δεν είναι η περίπτωση στην προκειμενη. εδώ της χρησιμοποιούν για να καθαρίζουν πληγές όχι για να φύγουν τα κακά πνεύματα η για να μειωθεί απλά η πίεση.
frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 το είχα δει σε κάποιο ντοκιμαντέρ, δυστυχώς δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για να σου πω. πάντως τις έδειχνε πάνω στην πληγή και από πάνω βάζαν gazes. μετά από κάνα δυο μέρες τις έβγαζαν. εννοείται ότι δεν ψάρευαν καμια ποταμίσια στην τύχη αλλα ήταν συγκεκριμένο είδος μεγαλωμένο σε εργαστήριο. και ξέρω ότι στην αρχαιότητα της χρησιμοποιούσαν για ότι νόμιζαν ότι μπορεί να αποτελεί θεραπεία αλλα δεν είναι η περίπτωση στην προκειμενη. εδώ της χρησιμοποιούν για να καθαρίζουν πληγές όχι για να φύγουν τα κακά πνεύματα η για να μειωθεί απλά η πίεση. Εγώ στο Grey's που το είδα τις έβαλαν μετά από πλαστική. Πιο έγκυρο από ντοκυμαντέρ.
Garnele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το γάλα της συκιάς είναι αντιοξειδωτικό και η απιτοξίνη της μέλισσας, όξινη.Άλλο η καθημερινή χημεία και άλλο γιατροσόφια του στυλ βεντούζες. Τα γιατροσόφια του στυλ βεντούζες δεν μου ακούγονται παράλογα όταν χρησιμοποιούνται σε κάτι απλό και καθημερινό αντίστοιχο με αυτό του κρυολογήματος. Δεν εξισώνεται με τις βδέλλες σε έναν καρκινοπαθή (το οποίο μου έλεγαν στου χουριόμ ότι το έκαναν παλαιότερα) και αν ο άλλος τη βρίσκει με τις βεντούζες, ε τι να κάνουμε, ας του κάνουν βεντούζες. Εγώ τέτοιες χαρντκορίλες στη μεταξένια πλατούλα μου δε θέλω, θα πάρω ντεπόν. εντιτ, όχι frenzy, ευτυχώς, διότι η γιαγιά που μου το είπε ήταν σε ένα χωριό στην Ήπειρο και θα δυσκολευόμουν να βρω.
evabb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εγώ στο Grey's που το είδα τις έβαλαν μετά από πλαστική. Πιο έγκυρο από ντοκυμαντέρ. έχω μια υποψία ότι με δουλεύεις? just for the record δεν βλέπω σειρές ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:01 ---------- Τα γιατροσόφια του στυλ βεντούζες δεν μου ακούγονται παράλογα όταν χρησιμοποιούνται σε κάτι απλό και καθημερινό αντίστοιχο με αυτό του κρυολογήματος. Δεν εξισώνεται με τις βδέλλες σε έναν καρκινοπαθή (το οποίο μου έλεγαν στου χουριόμ ότι το έκαναν παλαιότερα) και αν ο άλλος τη βρίσκει με τις βεντούζες, ε τι να κάνουμε, ας του κάνουν βεντούζες. Εγώ τέτοιες χαρντκορίλες στη μεταξένια πλατούλα μου δε θέλω, θα πάρω ντεπόν. έτσι όπως τα λες
Lucifer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Απλώς δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον ευεργετικό τρόπο δράσης. Μου θυμίζει λίγο το σκεπτικό "μη βγεις έτσι έξω, θα κρυώσεις" στο πιο Ουγκάντικο.
evabb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Απλώς δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον ευεργετικό τρόπο δράσης. Μου θυμίζει λίγο το σκεπτικό "μη βγεις έτσι έξω, θα κρυώσεις" στο πιο Ουγκάντικο. οι βδέλλες η οι βεντούζες?
frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Απορία: Αν είσαι κρυωμένος και σε τσιμπήσει μέλισσα θα σου κόψουν βεντούζες και θα σου πετάξουν γάλα συκιάς. Όταν πέσει το γάλα συκιάς στις πληγές από τις βεντούζες θα πάθεις μόλυνση και θα σε ρίξουν στις βδέλλες, ή σε ρίχνουν στις βδέλλες προληπτικά;
Lucifer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 οι βδέλλες η οι βεντούζες? Οι βεντούζες. Γενικά πάντως, αν κρυολογώ, δεν τίθεται δίλημμα ανάμεσα σε βιταμίνες και βεντούζες, αν μολυνθεί η πληγή μου θα ψάξω μάλλον για αντιβίωση αντί για βδέλλες και αν με τσιμπήσει μέλισσα, υπάρχει το ξόρκι Fenistil. Καλή συνέχεια στις περιπέτειές σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.