Προς το περιεχόμενο

Βεντούζες

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με τρόμο συνειδητοποιώ πως είμαστε ένα μάτσο έκφυλοι.

που γουσταρουν να βεντουζονοται. παρεπιτποντως οι βεντουζες που σε κοβουν για να βγει το αιμα νομιζω λεγονται υγρες και οταν δεν σε κοβουν ξηρες αλλα δεν ειμαι και σιγουρη:o

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άσχετο,αλλά αυτό το χαρντκορ σκηνικό με τη νοσοκόμα μου θύμισε μια ωραία φάση.

Ένας συμφοιτητής στα χανιά έμενε δίπλα σε γιατρό ο οποίος έκανε κολονοσκοπήσεις.Σκεφτείτε τώρα μουστακαλήδες κρητικούς να φωνάζουν καθημερινά.Οπότε μια μέρα έπαιξε ο εξής επικός διάλογος που έμεινε σαν ατάκα από τότε :

ασθενής :"πονάωωωωω"

γιατρός: "σόρρυ ε"

ασθενής:"ΙΝΤΑ ΣΟΡΡΥΕ!"

(το τελευταίο Ε ,είναι το κλασσικό χανιώτικο τράβηγμα =ρ)
Δημοσ.
Με τρόμο συνειδητοποιώ πως είμαστε ένα μάτσο έκφυλοι.

που γουσταρουν να βεντουζονοται.

Γνωστοί και ως βεντουζιάριδες.

Δημοσ.

φιλε να ξερεις οτι εαν εχει παθει τιποτα κακο ο γερος θα εχεις μεριδιο ευθυνης και εσυ, θα σε θεωρησουν συνεργο στο εγκλημα :)

Δημοσ.
φιλε να ξερεις οτι εαν εχει παθει τιποτα κακο ο γερος θα εχεις μεριδιο ευθυνης και εσυ, θα σε θεωρησουν συνεργο στο εγκλημα :)

1) 22 χρονών είναι

2) ντάξει, καλά είναι, μιλήσαμε, απλά κοιμήθηκε ο μλκς

3) πολύ γέλασα που τον είπες γέρο..! :-D

Δημοσ.

Εγώ θυμήθηκα το ανέκδοτο με τη γκόμενα που βεντουζώνει στο πάτωμα και τη σέρνει ώς το μπάνιο γιατί εκεί έχει πλακάκι.

Γι' αυτό μπήκα. Που είναι η γκόμενα;

Δημοσ.
Πονάνε ρε, πώς δεν πονάνε. Βελάζεις. Μου κοβε η γιαγιά μου όταν κρύωνα βαριά μικρός, και μάλιστα με χαράκωνε μ' ένα ξυραφάκι στην πλάτη "για να φύγει το ζουρλό αίμα" όπως έλεγε. Και στο καπάκι τρίψιμο με μπλέ οινόπνευμα ή πετρέλαιο. Ειδικά αυτό το υγρό "πλόπ" που ακούγεται όταν στην τραβάει είναι πολύ χάρντκορ. Ασε που μερικές φορές την ξεχνάει αρκετή ώρα και μετα δε βγαίνει με τίποτα και την τραβάει η γριά και το δέρμα από κάτω έχει γίνει μπλέ κι έχει γεμίσει το ποτήρι αίμα και βρωμάει καμένο πετρέλαιο και αιματίλα κι εσύ μουγκρίζεις σαν θηρίο. Μπρρρ. Ε, μετά από τέτοιο τραμπάκουλο υποτίθεται οτι γίνεσαι καλύτερα, τα κλάνει και φεύγει ο ιός, ή πεθαίνει, δεν ξέρω, εδώ κόντεψες να τα κακαρώσεις εσύ ο ίδιος, ο ιός θα γλίτωσε από το χόστελ;

Εκτός αν η νοσοκόμα τον πλάκωσε σε άλλου είδους "βεντούζες" με στραπόν και τέτοια, γι' αυτό έσκουζε. Μήπως άκουσες και επιφωνήματα τύπου "εεεέτσι" ή "τρομπόνι" ;

:lol: :lol:

*pappous_soulis ceased to breathe*

Δημοσ.
Πονάνε ρε, πώς δεν πονάνε. Βελάζεις. Μου κοβε η γιαγιά μου όταν κρύωνα βαριά μικρός, και μάλιστα με χαράκωνε μ' ένα ξυραφάκι στην πλάτη "για να φύγει το ζουρλό αίμα" όπως έλεγε. Και στο καπάκι τρίψιμο με μπλέ οινόπνευμα ή πετρέλαιο. Ειδικά αυτό το υγρό "πλόπ" που ακούγεται όταν στην τραβάει είναι πολύ χάρντκορ. Ασε που μερικές φορές την ξεχνάει αρκετή ώρα και μετα δε βγαίνει με τίποτα και την τραβάει η γριά και το δέρμα από κάτω έχει γίνει μπλέ κι έχει γεμίσει το ποτήρι αίμα και βρωμάει καμένο πετρέλαιο και αιματίλα κι εσύ μουγκρίζεις σαν θηρίο. Μπρρρ. Ε, μετά από τέτοιο τραμπάκουλο υποτίθεται οτι γίνεσαι καλύτερα, τα κλάνει και φεύγει ο ιός, ή πεθαίνει, δεν ξέρω, εδώ κόντεψες να τα κακαρώσεις εσύ ο ίδιος, ο ιός θα γλίτωσε από το χόστελ;

Δυσκολα χρονια...

Εκτός αν η νοσοκόμα τον πλάκωσε σε άλλου είδους "βεντούζες" με στραπόν και τέτοια, γι' αυτό έσκουζε. Μήπως άκουσες και επιφωνήματα τύπου "εεεέτσι" ή "τρομπόνι" ;

Παει ο παππουλης

Δημοσ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νταξει εχω λιωσειιιιιιιιιιι

Δημοσ.

ε δεν τις κανουν για τον χαβαλε ομως. καποιος λογος θα υπαρχει πισω απο το γιατροσοφι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...