Προς το περιεχόμενο

Βεντούζες

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

ο γείτονάς μου, έχει βρογχοπνευμονία και ήρθε σήμερα μια νοσοκόμα να του "κόψει βεντούζες". Της άνοιξα εγώ, και πήγα δίπλα στο δικό μου σπίτι. Μετά από 10 λεπτά άκουσα τον γείτονα να ουρλιάζει σαν να τον μαχαίρωσε... Τι ακριβώς είναι τελικά αυτές οι βεντούζες ; Και πονάει τόσο πολύ ;;;

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το καλύτερο γιατρικό , από ότι έχω ακούσει . Αλλά , τώρα που ρώτησα μου είπαν ότι δεν πονάνε . Μήπως τον έκαψε ...;

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει αλλά μου έχουν πει πως δε πονάνε. Μήπως όντως τον μαχαίρωσε, του πήρε τα λεφτά και την έκανε; Είδες κάνα πόδι χάμω πίσω απ' τη πόρτα;

Δημοσ.

Παίρνεις ένα ποτήρι , ένα πιρούνι, βαμβάκι ,οινόπνευμα και αναπτήρα.

Καρφώνεις το βαμβάκι στο πιρούνι, το βρέχεις με οινόπνευμα ,του βάζεις φωτιά και το βάζεις μέσα στο ποτήρι να κάψει λίγο.

Μόλις έχει κάψει, τοποθετείς το ποτήρι πάνω στο δέρμα και το δέρμα που βρίσκεται εντός ορίων του στομίου ,πρήζεται.Σκέψου τώρα κάμποσα τέτοια ποτήρια πάνω στην πλάτη.

Εννοείται είναι επικίνδυνο να κάψεις το σπίτι αν είσαι λίγο ατζαμής.Και λίγο πυρομανής αν είσαι,πάλι παίζει πρόβλημα =ρ

Δημοσ.

Πονάνε ρε, πώς δεν πονάνε. Βελάζεις. Μου κοβε η γιαγιά μου όταν κρύωνα βαριά μικρός, και μάλιστα με χαράκωνε μ' ένα ξυραφάκι στην πλάτη "για να φύγει το ζουρλό αίμα" όπως έλεγε. Και στο καπάκι τρίψιμο με μπλέ οινόπνευμα ή πετρέλαιο. Ειδικά αυτό το υγρό "πλόπ" που ακούγεται όταν στην τραβάει είναι πολύ χάρντκορ. Ασε που μερικές φορές την ξεχνάει αρκετή ώρα και μετα δε βγαίνει με τίποτα και την τραβάει η γριά και το δέρμα από κάτω έχει γίνει μπλέ κι έχει γεμίσει το ποτήρι αίμα και βρωμάει καμένο πετρέλαιο και αιματίλα κι εσύ μουγκρίζεις σαν θηρίο. Μπρρρ. Ε, μετά από τέτοιο τραμπάκουλο υποτίθεται οτι γίνεσαι καλύτερα, τα κλάνει και φεύγει ο ιός, ή πεθαίνει, δεν ξέρω, εδώ κόντεψες να τα κακαρώσεις εσύ ο ίδιος, ο ιός θα γλίτωσε από το χόστελ;

Εκτός αν η νοσοκόμα τον πλάκωσε σε άλλου είδους "βεντούζες" με στραπόν και τέτοια, γι' αυτό έσκουζε. Μήπως άκουσες και επιφωνήματα τύπου "εεεέτσι" ή "τρομπόνι" ;

Δημοσ.
Παίρνεις ένα ποτήρι , ένα πιρούνι, βαμβάκι ,οινόπνευμα και αναπτήρα.

Καρφώνεις το βαμβάκι στο πιρούνι, το βρέχεις με οινόπνευμα ,του βάζεις φωτιά και το βάζεις μέσα στο ποτήρι να κάψει λίγο.

Μόλις έχει κάψει, τοποθετείς το ποτήρι πάνω στο δέρμα και το δέρμα που βρίσκεται εντός ορίων του στομίου ,πρήζεται.Σκέψου τώρα κάμποσα τέτοια ποτήρια πάνω στην πλάτη.

Εννοείται είναι επικίνδυνο να κάψεις το σπίτι αν είσαι λίγο ατζαμής.Και λίγο πυρομανής αν είσαι,πάλι παίζει πρόβλημα =ρ

Και αυτό δουλεύει ;;

Πονάνε ρε, πώς δεν πονάνε. Βελάζεις. Μου κοβε η γιαγιά μου όταν κρύωνα βαριά μικρός, και μάλιστα με χαράκωνε μ' ένα ξυραφάκι στην πλάτη για να φύγει το ζουρλό αίμα. Και στο καπάκι τρίψιμο με οινόπνευμα ή πετρέλαιο. Ειδικά αυτό το υγρό "πλόπ" που ακούγεται όταν στην τραβάει είναι πολύ χάρντκορ. Ασε που μερικές φορές την ξεχνάει αρκετή ώρα και μετα δε βγαίνει με τίποτα και την τραβάει η γριά και το δέρμα από κάτω έχει γίνει μπλέ κι έχει γεμίσει το ποτήρι αίμα κι εσύ μουγκρίζεις σαν θηρίο. Μπρρρ. Ε, μετά από τέτοιο τραμπάκουλο γίνεσαι καλύτερα, φεύγει ο ιός, ή πεθαίνει, δεν ξέρω, εδώ κόντεψες να τα κακαρώσεις εσύ, ο ιός θα τη γλίτωσε;

Τι πέρασες κι εσύ....

(ακόμα νεκρική σιγή από δίπλα)

Δημοσ.

Εκτός αν η νοσοκόμα τον πλάκωσε σε άλλου είδους "βεντούζες" με στραπόν και τέτοια, γι' αυτό έσκουζε. Μήπως άκουσες και επιφωνήματα τύπου "εεεέτσι" ή "τρομπόνι" ;

Είστε ιδιαιτέρως συμπαθής φυσιογνωμία κύριε =ρ
Και αυτό δουλεύει ;;
Υποτίθεται.Αν και χρόνια έχω να δω τη συγκεκριμένη τακτική να εφαρμόζεται.
Η λιποθυμία είναι ένα ενδεχόμενο.Χουχ.
Δημοσ.

έβαλα το Cthulu Dawn από Cradle of Filth που όποτε το κάνω μου στέλνει την αστυνομία (αν και έχουμε πολύ καλές σχέσεις) κι όμως ακόμα τίποτα...

Δημοσ.

Είσαι συμέτοχος στη δολοφονία του γείτονα :shock:

Η νοσοκόμα ήταν καλή; ;)

Δημοσ.

Απαραίτητο στάδιο σε αυτή τη θεραπεία είναι να έχεις κάποιον να σε παρηγορήσει/κανακέψει μετά, αλλιώς σε κλαίνε οι ρέγγες. Ας πούμε σ' εμένα ερχόταν ο παππούς με ρακόμελο και ιστορίες από την Αλβανία και άναβε το τζάκι. Γι' αυτό πήγαινε μετά να του κάνεις λίγο παρέα του γείτονα. Εκτός αν η νοσοκόμα ανέλαβε και την παρηγοριά μετά τη βαρβαρότητα, με μπλόουτζομπ και τέτοια.

Δημοσ.
Απαραίτητο στάδιο σε αυτή τη θεραπεία είναι να έχεις κάποιον να σε παρηγορήσει μετά, αλλιώς σε κλαίνε οι ρέγγες. Ας πούμε σ' εμένα ερχόταν ο παππούς με ρακόμελο και ιστορίες από την Αλβανία και άναβε το τζάκι. Γι' αυτό πήγαινε μετά να του κάνεις λίγο παρέα του γείτονα. Εκτός αν η νοσοκόμα ανέλαβε και την παρηγοριά μετά τη νίλα, με μπλόουτζομπ και τέτοια.

φίλε δεν φαντάζεσαι πως είναι η νοσοκόμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...