agoraki_23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Και εξηγούμαι...Έχω ένα RYE 3505 και δε λέω καλό πέρνει ξεκλείδωτα όλτα προγράμματα αλλά ρε παιδιά από σήμα..πάσχει. Έκανα ένα υαξίδι όλα κοντά στην Εθνική αλλά μόλις μπήκα στη πόλη στα στενά που έχει πολυκατοικίες ανάμεσα έχανε το σήμα αμέσως και έκανα κύκλους και έπρεπε να παώ κάπου με ανοιχτό πεδίο για να ξαναπιάσει σήμα. Θέλω λοιπόν ένα gps με ισχυρό σήμα στα στενά δρομάκια. Γνωρίζετε να μου προτείνετε καποιο? Τα mls είναι καλά?Όποιος έχει κάποιο περιμένω εντυπώσεις.
vasman15 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 εχω εδω και λιγο καιρο το mls 4800 και μπορω να πω οτι εχει αρκετα καλο σημα ,αφου και μεσα απο το σπιτι να φανταστεις αρκετες φορες βρισκει δορυφορους .
kage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 k ta tibo... αν κ νομιζω οτι ολα εχουν sirf star 3
odytsak Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ολα τα PNA έχουν τσιπάκι sirf star 3 και πιάνουν πολύ καλό σήμα. Αλλωστε αυτή είναι και η μοναδική δουλειά τους και ο μόνος λόγος για τον οποίο προορίζονται. Πως τα καταφέρνεις να μην έχεις καλό σήμα με συσκευή PNA είναι άξιο απορίας. ΗΤC HD των 700 ευρώ σε σύγκριση με οποιοδήποτε PNA των 80 ευρώ απλά θα χάσει με διαφορά.
Alxnks Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 http://www.dis.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=5&p=20 αυτο το εχει παρει κανεις; ξερουμε τις επιδοσεις του; απο προγραμμα δεν με νοιαζει γιατι θα του περασω το destinator..για ισχυ σηματος ρωταω πιο πολυ. σκεφτηκα να το παρω γιατι ειναι φθηνο...69 ευρω μονο, να το εχω σαν backup και να παιξω λιγο μαζι του (εχω ηδη 2 ppc και κανω τη δουλεια μου).
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ΗΤC HD των 700 ευρώ σε σύγκριση με οποιοδήποτε PNA των 80 ευρώ απλά θα χάσει με διαφορά. Πως το έβγαλες αυτό?? εγω ξέρω ότι έχουν πολύ καλό chipset για τους δορυφόρους..
odytsak Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Πως το έβγαλες αυτό?? εγω ξέρω ότι έχουν πολύ καλό chipset για τους δορυφόρους.. Εγώ είμαι άσχετος με τα GPS, όπως βλέπεις έχω 12 post. Eσύ από που ξέρεις ότι οι qualcomm επεξεργαστές έχουν πολύ καλό chipset, ότι σε στενούς δρόμους με ψηλά κτίρια δεν χάνουν το σήμα ότι γενικώς δεν έχουν ασθενέστερο σήμα ακόμα κι από την πιο φθηνή PNA συσκευή κι ότι δεν έχουν καθόλου lag?
the_eye Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δες αν μπορεί να πάρει εξωτερική κεραία αυτό που έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.