Προς το περιεχόμενο

αγορά ρούτερ linksys

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέγτομε να αγοράσω το linksys wrt160n

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615203

διότι με το level one wbr-3460που έχω τώρα έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες και δε ξέρω τι μπορεί να παίζει...Με αυτό θα δω καμιά προκοπή?

Τουλάχιστον καμιά βελτίωση γιατί γνωρίζω ότι δε θα δω τρομερή διαφορά γιατί η ταχύτητα δεν εξαρτάτε μόνο απ αυτό αλλά συγχρονίζω στα 19000 και κατεβάζω με κλαψ αφήστε το καλύτερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αυτο που προτείνεται εδώ είναι συνήθως το Thomson TG585 v7. To συγκεκριμενο(LINKSYS WAG160N-EZ) δεν το ξέρω αλλά έχω εμπιστοσύνη στην linksys(εχω το wag200g και δεν εχω κανενα προβλημα).

Προσωπικά πιστεύω ότι οι χαμηλές ταχύτητες δεν είναι πρόβλημα του adsl router που έχεις.

Δημοσ.

οποιοδηποτε linksys παρεις θα εκμεταλλευεσαι πληρως το bandwindth και θα εχεις και ψηλο συγχρονισμο. USR + zyxell + 3com(με ελαχιστα μικροτερο κλειδωμα) ειναι στα ιδια

Δημοσ.

Οπως σου ειπα και στο Pm μην παρεις κατι γιατι χλωμο να φτεει ο ρουτερ,επισης δοκιμασε με llo firmware και σε αλλο pc.και δοκιμη παντα με ethernet.και να παρει το linksys an to προβλημα ειναι αλλο δεν θα δει κατι.εκτος αν το snr του πεφτει πολυ χαμηλα και για αυτο εχει αυτα τα προβληματα.

Δημοσ.

Τα level one οντως κανουν DCs..... Για μενα το ρουτερ φταιει, αλλα ψαξτο πρωτα, δες πρωτα αν κανεις αποσυνδεσεις χωρις splitter και φιλτρα και τηλεφωνα.... μονο ρουτερ πανω στη γραμμη

Δημοσ.
Ναι sorry....... καμια σχεση με το downloading, μπορει να ειναι γεματος spywares ή και 1000δυο ακομη

Δεν υπάρχει περίπτωση πάντα έχω το σύστημa καθαρό ελεγμένα και με nod32 και norton antivirus καθώς και adaware και spybot-search destroy.

όπως είπε και ένας χρήστης αποσυνδέσεις δεν έχω πρόβλημα μόνο τη ταχύτητα η οποία είναι χάλια.

Με πήρε τηλ ο τεχνικός του εξήγησα το πρόβλημα και μου είπε ότι συνδέομαι σe dslam Καβάλας -μένω Ξάνθη- και δεν είναι πίτα μάλιστα μου πε έιναι στο 9% μόνο!

Άρα με αυτό το δεδομένο θα πρεπε να χα ταχύτητα.

Δεν είναι δυνατόν να κατέβαζα παλιότερα ρε συ φίλε με 1-1,5 mbit torrents και download manager και τώρα να μη πιάνω ούτε 300...Δεν άλλαξα απολύτως τίποτα..ίσα ίσα που βαριέμε να πειράζω ρυθμίσεις γενικά.μόνο τα κλασικά,επανεκίννηση ρούτερ,reset,και ξανά ρύθμιση σε ppoe llc...

Υποτίθετε θα με περνε τηλ το απόγευμα γιατί δεν ήμουν σπίτι τότε αλλά ακόμα περιμένω...

Στέκουν όλλα αυτ'α ή θα μας τρελάνουν?

Στο τηλεφωνικό κέντρο πάλι μου είπαν γενικά υπάρχει πρόβλημα ταχυτήτων και όντως μπένω σε forums που όντως πολοί έχουν πρόβλημα στη περιοχή μου.

Τι μπορώ να κάνω?Να τους ξαναπάρω τηλ?

Δημοσ.

1,5 mbyte ηθελες να πεις.β.δοκιμη με αλλο Pc και ρουτερ για να δεις.3 η ωρα πχ το βραδυ δεν θα πρεπει να υπαρχει προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...